Середа, 24.04.2024, 02:49















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Серпень » 22

Проглядів матеріалу: 1364 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 22.08.2018 | Комментарії (0)

     22 серпня  2018 року в управлінні освіти Глибоцької РДА відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Глибоцької районної ради Чернівецької області.

 Для участі в конкурсі  документи подали 3 особи. Після перевірки поданих претендентами документів на відповідність встановленим вимогам, конкурсною комісією до участі у конкурсі допущено 1 особу,- Величко Анастасію Петрівну, практичного психолога Димківського НВК, завідувача ПМПК.

Відповідно до Положення, кандидат проходив письмовий іспит та усну співбесіду.

Під час конкурсу кандидат на посаду розповіла про роботу інклюзивно–ресурсного центру, завдання директора  щодо забезпечення його належного функціонування і подальшого розвитку.

У ході співбесіди члени комісії провели процедуру таємного голосування. За висновками цього голосування  переможцем конкурсу визнано  Величко Анастасію Петрівну. Після погодження Департаменту освіти і науки Чернівецької ОДА, затвердження голови райради, Анастасію Петрівну буде призначено директором ІРЦ.

Мета існування інклюзивно-ресурсного центру - забезпечення права дітей з особливими освітніми потребами від 2 до 18 років на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти, у тому числі у професійно-технічних навчальних закладах.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 431 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 22.08.2018 | Комментарії (0)

    22 серпня на базі РМЦ відбулася районна інструктивно-методична нарада щодо організації навчально-виховного процесу в закладах системи загальної середньої освіти в 2018/2019 н.р. для вчителів  української мови, які викладають у початкових класах (румуномовних шкіл).

Розпочали роботу методисти Леонтій Е. М. та  керівник МО Оленюк В.О., які ознайомили присутніх із планом проведення наради, також   привітали  педагогів з початком нового навчального року та побажала вчителям бути креативними, наполегливими й вірними своїй справі.

Упродовж наради вчителі отримали інформацію про науково-методичний супровід викладання в початкових класах у системі освіти району та рекомендації щодо організації педагогічної роботи в 2018/2019 н.р.

Проглядів матеріалу: 513 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 22.08.2018 | Комментарії (0)

   21 серпня 2018 у Києві за участі керівництва нашої держави відбувся масштабний освітній форум – Всеукраїнська серпнева конференція «НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА – старт реформи, участь громад».

В освітньому форумі брала участь делегація з Чернівецької області у складі 23 осіб, яку очолила директор Департаменту освіти і науки Оксана Михайлівна Палійчук. У складі делегації була й вчитель пілотного класу Алексейчук Ірина Михайлівна.

Під час конференції відбулася низка різнопланових дискусій та панелей: про старт Нової української школи, розвиток інклюзивної освіти, підвищення кваліфікації вчителів початкової школи, пілотування 2-го класу НУШ, прозорі фінанси в школах тощо. 

 Також у межах заходу працювали різні виставки, майстер-класи та інші інтерактивні зони.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 559 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 22.08.2018 | Комментарії (0)

    21 серпня 2018 року на базі Глибоцької гімназії відбулася інструктивно-методична наради для вчителів історії та правознавства за темою: «Методичне забезпечення навчально-виховного процесу з історії та правознавства у 2018/2019 навчальному році».

У нараді взяли участь 30 вчителів історії та правознавства загальноосвітніх навчальних закладів району.

У роботі наради розглянуто основні засади організації методичної роботи та навчально-виховного процесу, акцентовано увагу на обов’язкове вивчення педагогами району основних нормативних документів щодо організації навчально-виховного процесу у 2018/2019 н.р.

Під час засідань учасники інструктивно-методичної наради мали змогу обговорити ряд проблем та шляхи їх вирішення щодо покращення навчально-виховного процесу. Зокрема, акцентувалася увага на навчально-методичному забезпеченні учнів, веденню шкільної документації вчителями.

На завершення інструктивно-методичної наради було підведено підсумки та затверджено ряд рекомендацій, відбувся обмін думками присутніх.

Проглядів матеріалу: 325 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 22.08.2018 | Комментарії (0)

    З метою здійснення контролю за фактичним станом готовності навчальних закладів району до роботи в новому 2018-2019 н. р. та в осінньо-зимовий період 20 серпня 2018 року розпочався об’їзд шкіл району компетентною комісією, за участі заступника голови районної державної адміністрації Іллі Костянтиновича Лопуляка та начальника управління освіти райдержадміністрації Василя Івановича Барарюка.

Перевіривши рівень навчально-матеріальної бази закладів, створення належних санітарно-гігієнічних умов у навчальних приміщеннях, зовнішній стан будівель і території, відповідність їх нормам техніки безпеки та пожежної безпеки, якість проведених ремонтних робіт, члени комісії відзначили, що оновлено матеріально-технічну і навчально-методичну базу закладів.

Керівники навчальних закладів і члени комісії запевнили, що школи із нетерпінням чекають початку нового навчального року, а оновлені коридори і класи готові зустріти учнів.

Проглядів матеріалу: 374 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 22.08.2018 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Серпень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024