П'ятниця, 26.04.2024, 01:48















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Серпень » 27

     Традиційні серпневі педагогічні консультації цьогоріч мають єдину для всіх категорій освітян тему: Нова українська школа: якою вона має стати, що потрібно змінити, як збагнути, відчути, зрозуміти реформу і оптимально її реалізувати.

Сьогодні у фаховому колі менеджерів закладів освіти-заступників директорів з навчально-виховної, методичної роботи було окреслено основні завдання науково-методичної роботи з педагогами, котра має сформувати нового вчителя для нової школи: особистість, що має високий інноваційний потенціал, позитивно сприймає зміни, сама продукує інновації та усвідомлює завдання, що покладені державою на школу та вчителя. Саме такою бачить кінцеву мету методичної роботи з педагогічними кадрами заступник директора Департаменту освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації Ірина Юліанівна Ісопенко.

Обговорено методичні рекомендації щодо забезпечення якісного методичного супроводу педагога (дякуємо Т.С.Богачик, ІППО ЧО) презентовано інтелектуальну карту пам`яті «Моя школа-НУШ!?», проведено інтерактивну вправу «Три валізи» (дякуємо Н.К.Куриш, ІППО ЧО). Активний диспут відбувся довкола популярних картинок - карикатур застарілої системи роботи школи «Хто винен і що робити?», ліричний відступ-читання есе «Вчительська осінь» надав усім оптимізму та запевнив присутніх у тому, що кожен несе відповідальність за успіх реформ у державі, зокрема-у освіті, бо ми і є держава і школа, все-таки, учителем стоїть.

У практичному блоці консультацій відбулись презентації «Яким сьогодні має стати шкільний методкабінет», «Методичний вісник і його призначення», «Методична афіша», «Педагогічна трибуна».

Під час зворотнього зв`язку обговорено ряд важливих питань: про освітні програми, про роботу в першик класах, про пілотування нового Держстандарту у 2 класі, про основне призначення школи-навчати, формувати компетенції, про змістові лінії, про роботу з молодими вчителями, про якість освітнього процесу, про важливість та необхідність оновлення освітнього середовища, про аналіз та моніторинг якості освітнього процесу, і багато інших завдань.

Приємно, що цьогоріч постійно діючий семінар ЗНВР поповнився 4 новопризначеними завучамиє. Колеги привітали їх зі вступом на посаду, побажали успіхів.

Дві години активної роботи пролетіли як мить. Як вчитель після вдалого уроку отримує невимовне професійне задоволення, так і я сьогодні відчула, що школи готові до роботи, люди прагнуть змін і готові їх втілювати, педагоги чітко усвідомлюють, що саме вони мають змінити школу, зробити її теплішою, яскравішою, цікавішою, ефективнішою для кожного учня.

 

Завідувач РМЦ управління освіти Глибоцької РДА Олеся Намака

 

 

Проглядів матеріалу: 413 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.08.2018 | Комментарії (0)

    МОН України схвалено для використання програму навчального модуля «Електронне освітнє середовище закладу загальної середньої освіти» (протокол № 4 від 18.06. 2018 р.).

Опрацювання модулю передбачає оволодіння технологіями та навичками роботи на платформі e Schools.info.

Більше 2000 навчальних закладів, що зареєструвались на порталі https://e schools.info, отримали платформу для створення багатофункціонального сайту з майданчиком для комунікацій між вчителями, батьками та учнями, підтримку електронних журналів і щоденників, технічну підтримку користувачів.
Платформа e Schools.info – це нове інтерактивне середовище управління організацією навчання, інструмент розбудови Нової Української Школи!
Електронні журнали і щоденники використовують практично у всіх розвинених країнах світу. Їх впровадження передбачено Концепцією розвитку електронного урядування в Україні (розпорядження КМ України від 20 вересня 2017 р. № 649-р).
Зазначимо, що всі ці сервіси на порталі https://e schools.info надаються БЕЗКОШТОВНО!
Контактна особа від ТОВ «КИЇВСЬКА ЕНЕРГЕТИЧНА АГЕНЦІЯ» Безрученко Володимир Сергійович, bezruchenkovs@gmail.com, тел. +38050 3 444 999, +38068-944-59-35
Проглядів матеріалу: 449 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.08.2018 | Комментарії (0)

    27 серпня 2018 року на базі методичного центру управління освіти Глибоцької РДА відбулася інструктивно – методична нарада вчителів математики, яку провела методист Трошина Ніна Василівна.

У ході наради висвітлювалися питання реалізації нових навчальних програм та особливості викладання математики  в 2018-2019 навчальному році, зокрема нормативне забезпечення викладання математики у загальноосвітніх навчальних закладах; особливості викладання алгебри та геометрії за новими програмами, реалізації наскрізних ліній, ключових компетентностей у навчанні математики.

Учителів було проінформовано про проведення курсів підвищення кваліфікації у 2018/2019 навчальному році, про проведення міжнародних математичного та фізичного конкурсів «Кенгуру-2018», «Левеня-2018», «Бобер-2018», про результати роботи з обдарованими дітьми в 2017/2018 навчальному році та напрями її організації у 2018/2019 навчальному році.

За підсумками наради учасниками вироблено низку рекомендацій.

Проглядів матеріалу: 420 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.08.2018 | Комментарії (0)

Наша рідна Батьківщина – Україна святкує 27 років своєї Незалежності. Цей день особливий для кожного з нас –і для дорослих, і для юних громадян молодої держави. Радіють люди, дарують своїй державі найтепліші слова, найкращі пісні і танці.

     Вихованці Камянського ДНЗ також вітали рідну неньку Україну з Днем Незалежності та Днем Прапора під час урочистого концерту на сцені місцевого Будинку Культури. Діти декламували вірші та виконували пісні про славну Україну.

 

Проглядів матеріалу: 354 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.08.2018 | Комментарії (0)

    Благодійний фонд Таблеточки, Освіта.ua та сайт Розвиток дитини запрошують освітян і батьків приєднатись до Третьої щорічної благодійної акції «Благодійність замість квітів», метою якої є зібрання коштів для онкохворих українських дітей, які потребують нашої допомоги.

У рамках проведення акції ми пропонуємо вчителям шкіл та вихователям дитячих садків відмовитись від звичних квіткових подарунків та повідомити про це своїм учням та їхнім батькам на власній сторінці у соціальній мережі, шкільному стенді або сайті школи.

У той же час ми пропонуємо батькам школярів та дошкільників підтримати акцію та замість придбання квітів на День знань передати ці кошти дітям, які потребують лікування, а замість квітів подарувати вчителю або вихователю дитячого садка спеціальний сертифікат про благодійну допомогу.

Щоби взяти участь в акції та проінформувати про це батьків, навчальні заклади, вчителі та вихователі можуть скористатися спеціально підготовленими матеріалами.

Акція «Благодійність замість квітів» проводиться третій рік поспіль. Минулого року вчителями, вихователями та батьками було зібрано 242 465 гривень, що були витрачені на придбання ліків хворим дітям (звіт про використання коштів).

Організатори акції: Благодійний фонд Таблеточки, Освіта.ua та сайт Розвиток дитини. Усі зібрані кошти будуть направлені до Міжнародного благодійного фонду Таблеточки.

Квіти досить швидко зав'януть, а благодійна допомога дозволить змінити життя не однієї дитини та її сім'ї на краще.

Дізнатись більше про акцію, зробити благодійний внесок та роздрукувати сертифікат можна онлайн.

ВЗЯТИ УЧАСТЬ В АКЦІЇ

Міжнародний благодійний фонд Таблеточки захищає інтереси дітей з онкологічними захворюваннями в Україні. Фонд заснований волонтерами у 2011 році. Фонд надає дітям паліативну та психологічну допомогу, допомагає батькам, розвиває донорський рух в Україні. Детальніше на сайті www.tabletochki.org.

Сайт Розвиток дитини є інтернет-ресурсом, що створений задля допомоги батькам, вихователям та вчителям у навчанні дітей. Матеріали сайту мають як інформаційну, так і практичну складову. На сайті розміщуються статті, практичні та творчі завдання для дітей, а також інші матеріали для розвитку дитини.

Телефони для довідок: (067) 735 80 07, (044) 200-28-38.

Проглядів матеріалу: 390 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.08.2018 | Комментарії (0)

    23 серпня 2018 р, у Літньому театрі Центрального парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка відбулося урочисте зібрання та святковий концерт з нагоди Дня Державного Прапора та 27-ї річниці Незалежності. За сприяння Чернівецького обласного центру соціальних служб для дітей, учні 9-х та 11 класу Коровійської ЗОШ І-ІІІ ступенів, як ВОЛОНТЕРИ, у Літньому театрі допомагали в організації концерту, на якому нагороджувались всі, хто працює на благо Буковини і зробили неабиякий внесок у її розвиток. Кращим фахівцям різних галузей вручили почесні відзнаки виконавчого комітету Чернівецької міської ради. Потім розпочався святковий концерт за участі творчих колективів та відомих буковинських виконавців.На концерті були присутні представники влади, родини Героїв Небесної Сотні, бійців, які загинули в зоні АТО, учасники антитерористичної операції, волонтери, громадські активісти та інші небайдужі чернівчани.

Проглядів матеріалу: 419 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.08.2018 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Серпень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024