П'ятниця, 26.04.2024, 23:07















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Серпень » 23

     20 переможців Конкурсу дитячої творчості “Моє майбутнє - з рідною землею”, організованого благодійним фондом «Зміцнення громад» , нагороджено поїздкою до Німеччини. Серед них – учениця Глибоцької гімназії Кройтор Марина, яку підготував до участі у конкурсі вчитель Романюк Віктор Михайлович.

“Цього року переможці - мешканці з різних куточків України: від Луганська до Карпат. Наша спільна поїздка посилить дружбу між юними митцями Сходу та Заходу. А також налагодить комунікацію з німецькою творчою молоддю Гуманітарної гімназії Етталя”, - коментує директорка Фонду “Зміцнення громад” Тетяна Василик.

Мандрівників чекала тижнева навчально-мистецька сесія в мальовничих Баварських Альпах поблизу Мюнхена. В програмі: майстер-класи і екскурсії, візит до Баварського уряду, огляди кращих зразків архітектури та образотворчого мистецтва краю.

Поїздка відбулася завдяки об’єднанню когорти меценатів . Дякуючи їм , талановиті діти України отримали потужний поштовх до самореалізації та високих досягнень!

Для більшості наших юних митців така мандрівка стала сумішшю відкриттів: перший перетин кордону рідної Батьківщини, перші враження від іноземних країн, перші візити до столиці Польщі та Альп Німеччини, перші дегустації традиційної кухні інших народів. А ще екскурсії до Гуманітарної гімназії для хлопчиків містечка Етталь та відкриття творчого світу прекрасної жінки, української художниці та громадської діячки Олесі Костюк”, - розповідає директорка Фонду “Зміцнення громад” Тетяна Василик.

І це лише частинка навчально-мистецької програми. Учні мали можливість поспілкуватися з Генеральним Консулом України в Баварії Юрієм Ярмілко ,відвідати старовинний костел , побувати у монастирському музеї , повеселитися на щорічному фестивалі Closter Fest , давати інтерв’ю всеукраїнському ЗМІ “5 канал” , провести гарно час з німецькими дітьми ,знайти в Альпах мілку

Юні митці не переставали творити навіть на відпочинку.
Свої враження від побаченого та відчутого у Німеччині переможці Конкурсу дитячої творчості "Моє майбутнє - з рідною землею" відтворили на власних малюнках.

Кройтор Марина стала переможцем цього конкурсу вже вдруге. Минулого року учениця Глибоцької гімназії була на прийомі у Президента України Петра Порошенка.

Лариса Вороніна,

заступник директора

Глибоцької гімназії з НМР

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 523 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.08.2018 | Комментарії (0)

   23 cерпня на базі Глибоцької гімназії проведено інструктивно-методичну нараду -тисни тутВ роботі інструктивно-методичної наради щодо організації освітнього процесу з хімії, біології, природознааства та екології прийняла участь методист іноземних мов  Заяць В.П., яка презентувала рамку безперервного професійного розвитку вчителя та складові професійної діяльності вчителя.

Робота вчителя… Щодня пошук, відкриття, несподіванки, задоволення або розчарування результатами. Кожен день неповторний, як неповторна кожна дитина, разом із якою ти вчишся і вдосконалюєшся. Водночас – величезна відповідальність, адже ти формуєш душі дітей. Інколи здається, що все не так, і тоді відчуваєш за необхідне пригадати, чому обрали саме цю професію.

Нова школа- це нові вчителі, відкриті до всього нового, що розуміють дитячу психологію та особливості розвитку школярів, які добре знають свій предмет не лише теоретично, а й показують численні напрями використаних знань.

Одним із найголовніших і найактуальніших завдань вчителя є підготовка активних, грамотних членів суспільства, здатних самостійно мислити та вирішувати складні життєві задачі. Тому сучасний учитель повинен забезпечити кожному учневі, спираючись на його здібності та нахили, можливість реалізувати себе в різних видах діяльності.

Мета вчителя – виявити та намагатися розвивати індивідуальні здібності учня, ініціювати творчість, допомогти дитині пізнати власний потенціал, максимально розкритися та самореалізуватися.

Методист РМЦ Блисенко   О.В.

Проглядів матеріалу: 378 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.08.2018 | Комментарії (0)

    Сайт «Розвиток дитини» пропонує батькам та вихователям дитячих садочків, а також учителям початкової ланки практичні завдання, що допоможуть у цікавій формі познайомити дитину із символікою, культурою та історією України. Виконання таких завдань сприятиме формуванню у дітей шанобливого ставлення до власної країни, вихованню справжнього, всебічно розвиненого громадянина.

Розмальовка «Герб та прапор України». Це завдання допоможе дитині розвинути навички дрібної моторики та вивчити державні символи України. Завдяки завданню дитина розвиває графомоторні навички, одночасно вивчаючи кольори українського прапора.

Розмальовка «Державний гімн України». Ця розмальовка містить текст Державного гімну України. Виконуючи завдання, дитина зможе потренувати творче мислення, уміння підбирати потрібні кольори, дрібну моторику, а головне – відчути приналежність до своєї батьківщини.

Тематична головоломка «Україна». Це завдання сприятиме розвитку уваги й зорової пам'яті дитини, допоможе їй потренувати навички читання та повторити правопис запропонованих слів. Виконуючи завдання, дитина збагатить словниковий запас і розширить кругозір.

Пізнавальна розмальовка «Україна». Це завдання познайомить дитину із унікальними особливостями та пам’ятками нашої держави. Завдяки інформаційній насиченості розмальовки дитина збагатить словниковий запас і розширить кругозір, а також матиме змогу зацікавитись більш ретельним дослідженням України. Розмальовку можна використовувати як навчальний та розвивальний матеріал.

Учимо Державний Гімн України. Цей наочний матеріал слугуватиме дитині добрим помічником при вивченні одного з головних символів України - Державного Гімну. Роздрукувавши його та прикріпивши на видному місці, дитина зможе легше запам’ятати всі куплети і приспів пісні та імена її авторів.

Кожне із запропонованих завдань можна роздрукувати на звичайному або кольоровому принтері та використовувати необмежену кількість разів. Завантаження завдань для дітей доступне для користувачів сайту після швидкої реєстрації.

Проглядів матеріалу: 382 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.08.2018 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 1513 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.08.2018 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Серпень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024