Середа, 24.04.2024, 14:34















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2020 » Червень » 03
   В особистих кабінетах учасників пробного ЗНО на сайті Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти розміщено запрошення-перепустки, у яких зазначено адреси пунктів пробного тестування.
Для входу до «Особистого кабінету учасника ПЗНО» необхідно увести логін та пароль, отримані раніше від регіонального центру.  Для того щоб роздрукувати запрошення-перепустку для участі в пробному ЗНО, необхідно скористатися опцією «Сформувати запрошення-перепустку». Документ формується у форматі PDF та завантажується автоматично.
Нагадаємо: пробне ЗНО з української мови і літератури відбудеться 15 червня, з усіх інших навчальних предметів –17 червня.
Проглядів матеріалу: 268 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.06.2020 | Комментарії (0)

Навчальний рік вже завершився, а наші творчі діти та педагоги продовжують радувати всіх своїми здобутками.  

Так, нещодавно у Чернівецькому обласному центрі еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді відбулися підсумки обласних конкурсів «Годівничка» та «День зустрічі птахів-2020».

Зокрема, вихованців гуртка «Юні садівники» Глибоцького РБТДЮ на базі Глибоцької гімназії (керівник Балан Н.В.) визнані переможцями обласного етапу природоохоронної акції «Годівничка»

Абсолютними переможцями обласного заочного етапу Всеукраїнської акції «День зустрічі птахів» стали:

  • Хаю Олександр, учень 3 класу Черепковецького ЗЗСО, керівник Хаю О.В. (номінація «Майстер-клас: «Шпаківні і дуплянки своїми руками» )
  • Балан  Ірена, вихованка гуртка «Природа рідного краю» Глибоцького РБТДЮ на базі  Глибоцького ліцею, керівник Балан Н. В. (номінація «Агітаційна робота»)
  • Шородок Надія Миколаївна, методист природничого відділу Глибоцького РБТДЮ (номінація «Найщедріша годівничка»)
  • Балан Наталія Володимирівна, керівника гуртків Глибоцького РБТДЮ (номінація «Найкращий організатор біологічних свят»)

Роботи абсолютних переможців направлені до всеукраїнського оргкомітету для участі у фінальному етапі Всеукраїнської акції «День зустрічі птахів».

Гордимося перемогою всеукраїнського значення. А саме, Карлічук Марія, учениця Йорданештської ЗОШ №2 визнана переможцем та нагороджена грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України за І місце у всеукраїнській трудовій акції «Кролик».  

Керівник роботи Шородок М. Г., вчитель Йорданештської ЗОШ  № 2, нагороджена подякою НЕНЦ за залучення учнівської молоді до активної роботи в сфері тваринництва.

Творча молодь та педагоги Глибоччини завжди демонструють свої гарні результати у конкурсах різних рівнів. Але тим не менш, кожній перемозі ми радіємо як першій.

Вітаємо переможців!!!

Проглядів матеріалу: 247 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.06.2020 | Комментарії (0)

З метою стимулювання творчої ініціативи молоді у створенні шкільних  та студентських медіа та їх залучення до життя місцевої громади, розвитку критичного мислення молоді та виховання нового, свідомого медіаграмотного покоління, що володіє конкретними компетентностями у Чернівецькому обласному центрі науково-технічної творчості учнівської молоді відбувся обласний Фестиваль-конкурс дитячих засобів масової інформації «Медіа – простір шкільної преси».

Вихованці гуртка «Обʼєктив» Глибоцького РБТДЮ на базі Глибоцького ліцею під керівництвом Балан Н. В. гідно представили наш район на Медіа-фестивалі та посіли чимало призових місць.

У номінації «Графічний дизайн» ІІ місце здобув  Назаришин Анатолій та ІІІ місце - Чубрей Анастасія-Марія та Глобак Євгенія.

У номінації «ТВ жанр» призові місця завоювали роботи Пинзару Олександри (ІІ місце), Лупуляк Каріни (ІІ місце), Козачук Олени та Виліткової Анастасії (ІІІ місце),  Чубрей Анастасії-Марії та Гаврилюк Христини (ІІІ місце), Маценко Софії та Маценко Соломії  (ІІІ місце),  Королюка Романа (ІІІ місце).

У номінації «Фоторепортаж» Балан Ірена виборола ІІ місце. А Грищук Світлана у номінації «Гарний текст» посіла ІІІ місце.

Щиро вітаємо переможців та керівника команди!!! Бажаємо натхнення й підкорення нових вершин!!!

Проглядів матеріалу: 281 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.06.2020 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Червень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024