П'ятниця, 29.03.2024, 12:11















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2020 » Червень » 15

Проглядів матеріалу: 2922 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.06.2020 | Комментарії (0)

    Всеукраїнська школа онлайн завершила свою роботу в сезоні 2019/20 навчального року.

Трансляція уроків для учнів 1-11 класів під час карантину тривала впродовж 10 тижнів на українських телеканалах та YouTube МОН.

У Міністерстві освіти і науки повідомляють, що Школа онлайн загалом зібрала понад 16 млн переглядів.

Над відео працювала команда з понад 200 людей. 167 педагогів та експертів, які були долучені до процесу створення уроків, отримали подяки від Міністерства освіти і науки.

Планується, що всі уроки Всеукраїнської школи онлайн будуть збережені на YouTube МОН. Вчителі зможуть використовувати ці відео для допомоги дітям, що пропустили навчання з поважних причин, у випадку чергових карантинів або у інших ситуаціях.

Як відомо, проект «Всеукраїнська школа онлайн» – це уроки з 11 предметів, які за розкладом транслювали українські телеканали.

Основною метою проекту є створення для кожного українського учня ресурсів та можливості підтримати зв’язок зі своїми вчителями, доступ до знань.

Проект став можливим завдяки спільним зусиллям Офісу Президента України, Міністерства освіти і науки, Комітету Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій, Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), PinchukArtCentre, Національного художнього музею України, проекту «Книга-мандрівка. Україна», громадської спілки «Освіторія».

Проглядів матеріалу: 259 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.06.2020 | Комментарії (0)

    Мандзій: рішення про ДПА у Києві є перевищенням повноважень. Київська міська державна адміністрація перевищила власні повноваження, ухвалюючи рішення про звільнення випускників шкіл столиці від проходження державної підсумкової атестації.

Пункти ЗНО забезпечать необхідними засобами захисту. Міністерство освіти спільно з Групою Нафтогаз, ЮНІСЕФ Україна та Посольством Швейцарії в Україні забезпечать пункти проведення зовнішнього оцінювання необхідними засобами захисту.

40% українських шкіл не мають якісного Інтернету. Лише 60% українських шкіл мають підключення до Інтернету за допомогою оптоволоконних технологій, що дозволяє учням та вчителям отримувати необхідний для навчання контент та ефективно працювати онлайн.

Президент назвав кандидатів на посаду міністра освіти. Володимир Зеленський назвав кандидатів на посаду міністра освіти та науки. Він повідомив, що на посаду міністра освіти претендує, зокрема, ректор Чернігівського технологічного університету Сергій Шкарлет.

ЗНО в магістратуру пройдуть понад 100 тисяч осіб. Для участі у вступних іспитах для навчання у магістратурі цього року зареєструвалось 101 273 особи. Понад 26 тисяч учасників складатимуть тести у столиці України. Тестування вступників відбудеться 1 та 3 липня.

Розпочалась робота центрів «Донбас-Україна». Розпочали свою роботу освітні центри «Крим-Україна» та «Донбас-Україна», звернувшись до яких вступники з тимчасово окупованих територій зможуть вступати без ЗНО до українських університетів.

Уряд оновив правила формування регіонального замовлення. Планується, що заклади професійної, фахової передвищої та вищої освіти вже з вересня готуватимуть прогнози для навчання студентів і учнів за кошти регіонального замовлення за оновленими правилами.

МОЗ готує рекомендації для відкриття дитячих таборів. Міністерству охорони здоров'я необхідно ще декілька днів, щоб надати рекомендації з відкриття дитячих літніх таборів. У цьому році кількість дітей, які будуть відправлені на відпочинок, складає близько 1 млн 200 тисяч осіб.

Підстав для звільнення учнів від ДПА немає, - Мандзій. За словами в.о. міністра освіти, проведення державної підсумкової атестації у формі ЗНО є єдиним процесом, що передбачений законом «Про повну загальну середню освіту». Тому підстав для звільнення учнів від ДПА немає.

На Тернопільщині інструкторів ЗНО протестують на коронавірус. На Тернопільщині всі працівники, які будуть долучені до проведення зовнішнього оцінювання, пройдуть ПЛР-тестування. У разі потреби в області готові протестувати навіть учасників тестування.

Затверджений порядок подання онлайн заяв до вишів. МОН затверджений Порядок подання заяв до вишів в електронній формі. Документом визначений механізм подання заяв про вступ абітурієнтами, які вступатимуть до закладів фахової передвищої та вищої освіти.

УЦОЯО: на пробне ЗНО учасники мають приходити в масках. Кожен учасник пробного зовнішнього незалежного оцінювання повідомлений про необхідність одягнення захисних масок чи респіраторів для допуску в пункти пробного тестування.

УЦОЯО: через ЗНО випускники підтвердять факт здобуття освіти. За словами в.о. директора УЦОЯО Валерія Бойка, зовнішнє незалежне оцінювання є дієвим підґрунтям для визначення результатів державної підсумкової атестації.

Діти під час ЗНО перебуватимуть в безпечнішому місці, - УЦОЯО. У Центрі оцінювання наголошують, що діти, прибувши на пункти зовнішнього незалежного оцінювання, перебуватимуть у найбезпечнішому місці з точки зору вжиття всіх необхідних епідеміологічних заходів.

Освіта.ua
 

Проглядів матеріалу: 310 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.06.2020 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Червень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024