П'ятниця, 26.04.2024, 06:58















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2020 » Червень » 10

     Ось і закінчив свою роботу дистанційний літній мовний табір. Для учнів, як і минулих років, була підготовлена програма. Основна тема програми – “Моє хобі”. Учасники табору представили свої роботи і з інших тем. Вони підготували багато цікавих відеоматеріалів, а також свої малюнки.
Також діти займалися рукоділлям та спробували себе в кінематографії. Діти знімали відео про своїх домашніх улюбленців. Вони виготовляли закладки для своїх книжок, стакани для ручок та паперові ляльки. Передивилися чимало відео англійською мовою і виконували завдання до них. Навіть під час карантину вони мріють про активний і змістовний відпочинок влітку. Про це свідчать плакати “Summer 2020”, які вони малювали під час табору. Учні отримали море нових, позитивних емоцій та різноманітних, незабутніх вражень.

Проглядів матеріалу: 280 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.06.2020 | Комментарії (1)

    У всіх таке бувало: вчиш-вчиш, а запам’ятати ніяк не вдається. Особливо, коли попереду контрольна робота чи іспит. Коли виникає необхідність запам’ятати великі обсяги інформації в стислі терміни, часто можна впасти в депресію, якщо навіть не в паніку, при одному тільки погляді на велику кількість слів і абзаців, які потрібно поселити у себе в голові. Що ж робити? Пропонуємо дотримуватися наступних порад.
1. Час на думки
Після кожного уроку поміркуйте 1-2 хвилини про те, що ви щойно прочитали. Повторіть основні пункти теми без зошита чи конспекту. Подумайте: «Сьогодні я вивчив(ла) про…» – і згадайте усе, що ви дізналися на занятті.
2. НЕ зубріть
Коли запам’ятовуєте якесь правило, вірш чи формулу, не намагайтеся його зазубрити, адже ви його забудете, щойно напишете контрольну. Спробуйте замислитися над тим, що вивчаєте. Уявіть собі вірш. Наприклад, як шелестить липа і спить кохана, а ви повинні прийти й розбудити її. Можете навіть намалювати це на одному або кількох аркушах паперу й повісити на видному місці.
3. Пояснюйте іншим
Спробуйте розповісти інформацію, яку щойно сприйняли, комусь, хто її ще не знає. Наприклад, друзям, які ще не вивчили тему, батькам чи родичам. Напишіть пост в інстаграмі про вивчене, тоді ви не тільки освоїте матеріал, а й поділитеся корисною інформацією з підписниками. 
Проглядів матеріалу: 287 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.06.2020 | Комментарії (0)

   Учасники пробного ЗНО отримали запрошення. Запрошення-перепустки розміщені в кабінетах учасників пробного ЗНО на сайтах регіональний центрів оцінювання якості освіти. Тестування з української мови відбудеться 15 червня, з усіх інших навчальних предметів – 17 червня.

В областях, що не будуть готові, ЗНО можуть перенести. В Українському центрі оцінювання якості освіти розглядають можливість проведення спеціальних додаткових сесій ЗНО в деяких областях, у разі неможливості провести тестування у визначені дати.

Про користь дистанційної освіти говорити зарано, - ДСЯО. У Державній службі якості освіти, посилаючись на результати опитування студентів та викладачів, зазначають, що про підтвердження практичної користі дистанційної освіти для системи вищої освіти говорити зарано.

Президент: проблему кадрового голоду має вирішити вища освіта. За словами Володимира Зеленського, в Україні навчається понад мільйон студентів. Значна частина з них не хоче залишатися на батьківщині. А з тих, хто залишається, багато хто не працює за здобутою спеціальністю.

У парламенті обіцяють вишам фінансову автономію. Голова профільного парламентського комітету Сергій Бабак повідомив, що надання фінансової автономії українським закладам вищої освіти є одним із завдань, що має реалізувати комітет у 2020 році.

Посадовця МОН затримано за 300 тисяч хабара. За даними слідства, особа, перебуваючи на посаді гендиректора одного з директоратів МОН, вимагала неправомірну вигоду від представника підприємства за перемогу у конкурсі по створенню новітніх технологій.

В Україні створено Раду з питань розвитку вищої освіти. За словами Володимира Зеленського, завданнями органу стане удосконалення якості та змісту вищої освіти, а також підготовка пропозицій для вдосконалення законодавства в цій галузі.

Київ без відома МОН звільняє випускників шкіл від ДПА. У столиці України вирішили одноособово та без належного рішення Міносвіти звільнити учнів закладів освіти, які завершують здобуття повної загальної середньої освіти, від обов'язкового проходження державної підсумкової атестації.

На ЗНО з української мови зареєстровано 370 тисяч осіб. За інформацією Українського центру оцінювання якості освіти, загалом цього року учасники зовнішнього оцінювання складуть понад 1 млн 227 тисяч тестів з різних навчальних предметів.

Освітній омбудсмен підтримав рішення Києва щодо ДПА. Освітній омбудсмен Сергій Горбачов підтримав рішення столичного департаменту освіти і науки. За його словами, зараз необхідно переконатись, що документи про освіту випускників столиці будуть легітимними.

Учасники ЗНО отримали запрошення на тестування. У запрошеннях зазначено адреси пунктів тестування і рекомендований проміжок часу, протягом якого учасники мають прибути до пунктів тестування. Запрошення також є обов’язковим документом для допуску на пункт тестування.

Бабак: цього року стартує реформа зарплат вчителів. За словами голови профільного Комітету ВР Сергія Бабака, українські педагоги повинні отримувати кращу оплату праці. Для цього потрібно змінити підхід: збільшити посадовий оклад і спростити заплутану систему різних надбавок.

МОН: рішення Києва щодо ДПА не підлягає виконанню. У Міносвіти заявили, що наказ Департаменту освіти і науки КМДА про звільнення випускників від проходження ДПА, що підписаний очільницею департаменту Оленою Фіданян, є нечинним і не підлягає виконанню.

На ЗНО у магістратуру зареєстровано 86 тисяч учасників. Станом на 4 червня для участі у вступних випробуваннях у магістратуру зареєстровано понад 86 тисяч осіб. Найбільше зареєстрованих учасників тестування у вишах Києва, Харкова, Львова, Одеси і Дніпра ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 277 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.06.2020 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Червень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024