П'ятниця, 29.03.2024, 00:52















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2020 » Листопад » 30

    МОН планує починати шкільну освіту дітей з років. За словами Сергія Шкарлета, Міністерство освіти готове розробити освітні і навчальні програми для дітей, у разі підтримки суспільством ідеї організації шкільного навчання дітей, починаючи з 5 років.

Школи проведуть акцію «16 днів проти насильства». Міносвіти рекомендує школам провести навчальні заняття з нагоди відзначення Європейського дня захисту дітей від сексуальної експлуатації та проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».

Зарплатну постанову Гройсмана-Гриневич знову зупинили. Кабмін на рік зупинив дію постанови № 822 від 10 липня 2019 року про оплату праці педагогічних, науково-педагогічних та наукових працівників, яка була ухвалена наприкінці каденції уряду Володимира Гройсмана.

В очільника МОН з'явиться ще два заступники. До структури апарату МОН додано посади ще двох заступників міністра — відтепер їх буде 8. Зокрема, керівництво відомства складатиметься з міністра, першого заступника міністра, 7-х заступників міністра та державного секретаря.

При ознаках ГРВІ необхідно робити тест на COVID-19, - Ляшко. Головний санітарний лікар наголошує, що люди, які мають симптоми гострої респіраторної вірусної інфекції, мають звернутись до свого сімейного лікаря і здати тест на COVID-19.

Владі пропонують застосувати коефіцієнт 1,5 для зарплат освітян. Профспілка працівників освіти пропонує ухвалити постанову, якою передбачено застосування додаткового коефіцієнта 1,5 для розмірів посадових окладів педагогічних, науково-педагогічних і наукових працівників.

МОН розробило Положення про ліцей. Основними завданнями діяльності ліцею стане виявлення та розвиток здібностей та обдарувань учнів, їхніх індивідуальних здібностей, досягнення ними результатів навчання, прогресу в розвитку.

МОН поділяє занепокоєність щодо якості підручників. Міносвіти планує змінити систему експертизи шкільних підручників, вдосконалити порядок організації навчання експертів, які їх відбирають та підвищити рівень відповідальності видавництв.

COVID-19 не є професійним захворюванням вчителів, - МОН. Захворювання на COVID-19, отримане під час виконання вчителями своїх обов'язків, не є професійним захворюванням, а тому педпрацівники не можуть розраховувати на додаткове державне страхування у випадку інфікування.

Світовий банк долучиться до реформи вищої освіти. Світовий банк підтвердив готовність надати підтримку й фінансування проєкту, що має сприяти створенню в Україні умов для підвищення ефективності, якості та прозорості вищої освіти.

Освіта.ua

Проглядів матеріалу: 21731 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 30.11.2020 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Листопад 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024