Вівторок, 16.04.2024, 06:44















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Серпень » 23 » Поїздка до Німеччини – заслужена нагорода для обдарованої учениці Глибоцької гімназії Кройтор Марини
21:31
Поїздка до Німеччини – заслужена нагорода для обдарованої учениці Глибоцької гімназії Кройтор Марини

     20 переможців Конкурсу дитячої творчості “Моє майбутнє - з рідною землею”, організованого благодійним фондом «Зміцнення громад» , нагороджено поїздкою до Німеччини. Серед них – учениця Глибоцької гімназії Кройтор Марина, яку підготував до участі у конкурсі вчитель Романюк Віктор Михайлович.

“Цього року переможці - мешканці з різних куточків України: від Луганська до Карпат. Наша спільна поїздка посилить дружбу між юними митцями Сходу та Заходу. А також налагодить комунікацію з німецькою творчою молоддю Гуманітарної гімназії Етталя”, - коментує директорка Фонду “Зміцнення громад” Тетяна Василик.

Мандрівників чекала тижнева навчально-мистецька сесія в мальовничих Баварських Альпах поблизу Мюнхена. В програмі: майстер-класи і екскурсії, візит до Баварського уряду, огляди кращих зразків архітектури та образотворчого мистецтва краю.

Поїздка відбулася завдяки об’єднанню когорти меценатів . Дякуючи їм , талановиті діти України отримали потужний поштовх до самореалізації та високих досягнень!

Для більшості наших юних митців така мандрівка стала сумішшю відкриттів: перший перетин кордону рідної Батьківщини, перші враження від іноземних країн, перші візити до столиці Польщі та Альп Німеччини, перші дегустації традиційної кухні інших народів. А ще екскурсії до Гуманітарної гімназії для хлопчиків містечка Етталь та відкриття творчого світу прекрасної жінки, української художниці та громадської діячки Олесі Костюк”, - розповідає директорка Фонду “Зміцнення громад” Тетяна Василик.

І це лише частинка навчально-мистецької програми. Учні мали можливість поспілкуватися з Генеральним Консулом України в Баварії Юрієм Ярмілко ,відвідати старовинний костел , побувати у монастирському музеї , повеселитися на щорічному фестивалі Closter Fest , давати інтерв’ю всеукраїнському ЗМІ “5 канал” , провести гарно час з німецькими дітьми ,знайти в Альпах мілку

Юні митці не переставали творити навіть на відпочинку.
Свої враження від побаченого та відчутого у Німеччині переможці Конкурсу дитячої творчості "Моє майбутнє - з рідною землею" відтворили на власних малюнках.

Кройтор Марина стала переможцем цього конкурсу вже вдруге. Минулого року учениця Глибоцької гімназії була на прийомі у Президента України Петра Порошенка.

Лариса Вороніна,

заступник директора

Глибоцької гімназії з НМР

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 523 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Серпень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024