Вівторок, 21.05.2024, 17:37















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Лютий » 27

    Революція гідності! Це подія, яка змінила хід історії нашої держави,  менталітет українців, подія, яка заставила молоде покоління по іншому подивитися на життя. Наші ліцеїсти теж не стоять осторонь  подій, які відбуваються у державі! В ліцеї діє Куточок пам’яті героїв Небесної сотні, реалізовано пошуковий проект "Ми знаємо своїх героїв", під час проведення якого зібрано інформацію та фотоматеріали про односельців, які були чи на даний час перебувають у зоні АТО, проводилися  акції по збору коштів, продуктів, одягу, ліків, виготовлення листівок та оберегів для солдатів АТО протягом року, відзначили ліцеїсти і День гідності і свободи в рамках  тижня Революції гідності. 
    Учні взяли активну участь у проведенні тижня  вшанування героїв Революції гідності. Вихованці ГПД провели акцію "Листівка герою своїми руками". По класах класоводами проводилися заходи по відзначенню героїзму наших воїнів. У п'ятницю, 20.02.2015 р., як підсумок, проведено єдиний урок  приурочений пам'яті героїв Небесної сотні, під час поведення якого було пригадано події Революції гідності, переглянули відеоматеріали,  пам'ять героїв вшановано хвилиною мовчання, започатковано акцію "Допоможи солдату" по збору продуктів, взято участь у Всеукраїнській акції "Запали Свічку пам'яті героїв Небесної сотні".
   

 Герої не вмирають! Вони завжди будуть у наших серцях!


  
   
      

  

      

Проглядів матеріалу: 468 | Завантажив: Жанет | Дата: 27.02.2015 | Комментарії (0)

     Згідно плану роботи та структури методичної роботи закладу 26 лютого 2015 року в Сучевенській ЗОШ І-ІІІ ст. було проведено День відкритих дверей.

Вчителі, що атестуються провели змістові уроки, поєднавши в їх проведенні використання нетрадиційних  методів навчання із інноваційними технологіями.

    Урок історії в 6 класі на тему: «Утворення імперії Александра Македонського» провела Козачук Віоліна Григорівна. Вчитель молода, але трималася впевнено. Не підвели і учні. Вони показали свою кмітливість та ерудицію на уроці.

    Урок румунської літератури в 11 класі показала Міхайлович Олена Василівна. Тема уроку: «Marin Sorescu, date bio-bibliografice. Poezia «Trebuiau să poarte un nume».Relevarea creaţiei eminesciene» Вчителька має великий досвід, з класом працює вже сьомий рік, є його класним керівником. Учні були активні, грамотно висловлювали свої думки, якісно засвоїли знання з теми.

     На високому рівні пройшов і позакласний виховний захід Simpozion literar în memoria lui Grigore Vieru „Suflet din sufletul neamului meu”.  Він відбувся за участі учнів 2-11 класів. А вміло, підготувала й провела його заступник з виховної роботи вчителька румунської та світової літератури Ілуцан Марія Григорівна, яка докладала свою руку і вміння майже до кожного виховного заходу.

     Методист РМЦ Міхай Домніка Мірчевна. та присутні на уроках колеги високо оцінили фахову майстерність педагогів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 435 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.02.2015 | Комментарії (0)

  Гостями Коровійської ЗОШ І-ІІІ ст. сьогодні, 26.02.2015 р., були представники Чернівецького міського благодійного фонду "Нова сім'я". Лікар-гінеколог Мельничук Лариса Орестівна та сімейний психотерапевт Горук Михайло Анатолійович провели лекції з учнями 9, 10 класів (окремо з хлопцями та дівчатами) про репродуктивне здоров'я та профілактику інфекційних захворювань, які передаються статевим шляхом. Відповідно до української програми "Здоров'я жінок України"  вони залишили школі літературу з даного питання: "Батькам підлітків", "Тест для закоханих", пам'ятки, календарики здоров'я дівчат. Наголошувалося також про наявність безкоштовної інформаційної телефонної лінії.

Дякуємо фонду "Нова сім'я" за кваліфіковану та доступну інформацію, а також сподіваємось, що кожний учень почерпав для себе щось нове і корисне про своє репродуктивне здоров'я!!!

 

 

 

Проглядів матеріалу: 636 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.02.2015 | Комментарії (0)

    19 січня у Станівецьткому НВК відбувся День відкритих дверей. Вчителі, які атестуються  провели відкриті уроки та позакласні заходи для всіх бажаючих.

У 2-Б класі урок математики на тему: «Збільшення та зменшення чисел декілька разів», вчитель  Балан Е.К. провела на вищому рівні. Всі учні на уроці працювали активно, під час уроку  були використані різні прийоми, методи та наочність.

Вчитель Жиряда С.І провела урок української мови на тему: « Склад, наголос. Основні правила переносу», у 5-Б класі. Вчитель продемонструвала свою майстерність, використовуючи різні методи роботи.

У 5-Б класі урок обслуговуючої праці на тему: « Оформлення країв виробу з аплікацією»,  вчитель Оларь О.Г. показала нам  як учні сумлінно працюють на уроках . Її уроки вихоують любов до праці

Вчитель музичного мистецтва педагог вищої категорії , старший учитель , відмінник освіти України Постевка І.Д . демонстрував свою майстерність у  8-А класі уроком музики « Пісня – Ядранул албастру». Учні показали свою любов до музичного мистецтва та вміння виконувати різні пісні.

У 8- Б класі урок географії на тему: «Українські Карпати» вчитель Постевка Л.І. паказала свою майстерність , уміння проводити урок на вищому рівні.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 537 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.02.2015 | Комментарії (0)

    25 лютого 2015 року  на базі Чернівецького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді було проведено обласний конкурс декоративної творчості серед учнів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів. В конкурсі взяли участь 39 вихованців навчальних закладів Чернівецької області, міст Чернівців та Новодністровська.

   Конкурс проходив у двох вікових категоріях:  від 6 до 12 років та від 13 до 17 років  в трьох номінаціях:

- домашнє завдання: учасники презентували в’язані (гачком або спицями) вироби у вигляді тварин, овочів, фруктів, технічних іграшок; до роботи додавалися друковані анотації з описом техніки, чіткими схемами та фото поетапного виконання виробів;

- виконання творчого завдання для молодшої вікової категорії (від 6 до 12 років): учасники в’язали (протягом 3-х годин) квіти (гачком або спицями);

- виконання творчого завдання для старшої вікової категорії (від 13 до 17 років): учасники в’язали (протягом 3-х годин) об’ємні або плоскі іграшки у вигляді тварин, птахів, овочів тощо (гачком або спицями).

         Команду від району представляли вихованці комунального закладу «Глибоцький будинок творчості дітей та юнацтва»:

  • Магас Руслана, вихованка гуртка «Моделювання іграшок-сувенірів» на базі Димківського НВК , кер. Команюк З.Л.;
  • Данелюк Аліна, вихованка гуртка «Рукоділля» на базі Стерченської ЗОШ,   кер. Жунич Г.Д.;
  • Тощук Діана, вихованка гуртка «Моделювання іграшок-сувенірів»  на базі Димківського НВК , кер. Команюк З.Л..

         За результатами конкурсу: Магас Руслана нагороджена дипломом І ступеня, Тощук Діана дипломом ІІ ступеня, а Данелюк Аліна дипломом за участь. Учасники проявили неабияку фантазію та винахідливість під час виконання творчих завдань та захисту робіт.

 Вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 536 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.02.2015 | Комментарії (0)

     Іспит для випускників – це не тільки перевірка знань, а й серйозне випробування на психологічну стійкість та здатність до самоорганізації.

Звичайно ж, це відповідальний  етап у житті та поряд з цим - це стресова ситуація, яка вимагає мобілізації усіх можливостей і запасів організму.

  26 лютого у Михайлівському НВК практичний психолог Анастасія Іванівна Унгурян провела тренінг з учнями 9 класу на тему: «Способи подолання стресу у період підготовки та здачі ДПА». Мета даного заняття: здійснення профілактики стресів перед ДПА, підвищення психологічної грамотності, формування в учнів орієнтації на збереження свого психічного здоров’я, вміння досягати емоційної рівноваги.

  На початку заняття учні висловили свої очікування та прослухали інформаційне повідомлення «Поняття про стрес. Стресові ситуації у житті», а потім виконали вправу «Мозаїка», де кожен учень з розрізаних частин картки складав вислів про стрес.

  Для того, щоб визначити ступінь схильності до стресу, кожен мав змогу пройти короткий експрес-тест.

  Наступним етапом заняття була групова робота, де майбутні випускники створювали модель під назвою «Засоби захисту від стресу».

  Зняти напруження та налаштуватися на досягнення своєї мети допомогла релаксаційна вправа «Все можливо, варто тільки захотіти».

  На закінчення учні прослухали притчу «Все залежить від тебе» та отримали пам’ятки під назвою «Установка на успіх».

  Майбутні випускники дійшли висновку, що тільки від них самих залежить наскільки успішним і продуктивним буде  період підготовки і здачі іспитів. І головне: вірити в те, що все вийде. Адже, якщо віриш в успіх, він найчастіше приходить!!!

 

 

Проглядів матеріалу: 609 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.02.2015 | Комментарії (0)

     Педагогічний досвід – це результат творчих пошуків педагогів. У ньому зливаються воєдино творче, новаторське і в той же час традиційне начало. Людина із задоволенням працює, якщо захоплена роботою та любить її.

 26 лютого в Йорданештській ЗОШ №2 проведений був День відкритих дверей. Розкрили свої скарбнички творчості вчителі, які атестуються - Опаіць М.І. - вчитель румунської мови та літ-ри під час уроку румунської літератури на тему: "Ion Druță, Povestea furnicii. Sensul emotiv al operei " та Кирчу С.Т. - вчитель географії під час узагальнюючого  уроку на тему: "Атмосфера". Це був день відкритих сердець, щирих посмішок та радості. Проведені відкриті уроки  були насичені різноманітною наочністю, додатковими джерелами інформації, які викликали в учнів емоційне ставлення та інтерес до навчального матеріалу, сприяли його кращому засвоєнню. Поставлені перед учнями завдання були підібрані відповідно до вікових особливостей учнів -  творчі, цікаві.  Учні вчилися застосовувати свої знання в нестандартних ситуаціях. Неоціненний досвід отримав кожен із присутніх на уроках, про що свідчили відгуки та оцінки колег.

Кирчу Марія Григорівна член атестаційної комісії в школі

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 448 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.02.2015 | Комментарії (0)

     Учні Станівецького НВК взяли участь у акції « Одна школа – один захисник». За зібрані кошти були придбані теплі речі  нашим захисникам, які  захищають  Батьківщину  в зоні АТО .

Голова Луганської ОДА, військовослужбовці  зони АТО щиро дякують школярам, маленьким патріотам-доброчинцям з великим серцем!

Проглядів матеріалу: 929 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.02.2015 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024