Вівторок, 21.05.2024, 07:26















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Квітень » 2 » Підсумки виставки та конкурсів П’ятої міжнародної виставки "Сучасні заклади освіти - 2014", м. Київ
13:43
Підсумки виставки та конкурсів П’ятої міжнародної виставки "Сучасні заклади освіти - 2014", м. Київ

18 - 20 березня 2014 року у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» (вул. Салютна, 2-Б) відбулася головна подія освітньої галузі - П’ята Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2014».

Організатори виставки: Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, компанія «Виставковий Світ».

Розпорядженням Кабінету Міністрів України виставці «Сучасні заклади освіти» з 2010 року офіційно надано статус міжнародної та включено до переліку виставок, що проводяться в Україні.

 

Свої вагомі інноваційні досягнення презентували 995 навчальних закладів різних рівнів і форм власності, наукових установ, методичних центрів, органів управління освітою, асоціацій, закордонних освітніх агенцій, видавництв, підприємств та бізнес-структур, що забезпечують засобами навчання галузь освіти з усіх регіонів України, а також учасники з Естонії, Литви, Польщі, США, Росії, Молдови та Узбекистану.  Зокрема,

147 – університетів, академій, інститутів, коледжів, технікумів, наукових установ;

12 – зарубіжних закладів освіти та міжнародних представництв;

667 – органів управління освітою, закладів післядипломної освіти, загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв, дошкільних та позашкільних навчальних закладів;

136 – професійно-технічних навчальних закладів, навчально-методичних центрів професійно-технічної освіти;

33 – виробники та дистриб’ютори сучасних засобів навчання, проекти, програми та рішення для галузі освіти, видавництва, освітні портали.

 

Підприємства та представництва індустрії сучасних засобів навчання, електронних систем, програм та рішень для галузі освіти презентували електронні та технічні новинки освітнього ринку, можливості, переваги та досвід їх упровадження у навчальний процес.

У межах виставки відбулося:

- Нагородження переможців рейтингового виставкового конкурсу Гран-Прі «Лідер вищої освіти України», «Лідер післядипломної освіти України», «Лідер міжнародної діяльності», «Лідер наукової та науково-технічної діяльності», «Лідер професійно-технічної освіти України».

Нагородження переможців конкурсу з тематичних номінацій золотими, срібними та бронзовими медалями.

Приємно, що серед пеоеможців конкурсу є і управління освіти Глибоцької РДА

- Вручення Сертифікату «Якість наукових публікацій».

 

Уперше в межах виставки відбувся День професійно-технічної освіти України, який супроводжувавтеатралізований показ мод, семінар та робота майстер-класів «Місто майстрів».

Виставку супроводжувала змістовна тематична програма, яка включала педагогічні читання, науково-практичні конференції, семінари та круглі столи – всього 59 заходів, на яких відбулася презентація сучасних досягнень освітянської практики, творчих здобутків в інноваційній модернізації галузі освіти, здійснювався обмін досвідом між фахівцями освітньої галузі різних країн, що стане поштовхом до народження нових ідей з питань розвитку міжкультурного освітнього діалогу.

 

З детальною інформацією про виставку можна  тут

Переглядів: 611 | Додав: Микола | Теги: Підсумки виставки та конкурсів П’ят, м. Київ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024