П'ятниця, 17.05.2024, 19:50















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Березень » 10 » Українознавча гра «Соняшник» об’єднує школярів усієї України
11:46
Українознавча гра «Соняшник» об’єднує школярів усієї України

       Вже вкотре Всеукраїнська гра «Соняшник» об’єднує школярів усієї  України, пропонуючи стати учасником Гри, перевірити свої знання та дізнатись чимало нового про Україну. 163 учні Глибоцької ЗОШ І-ІІІступенів теж виявили бажання стати учасниками Гри: старанно готувались та з нетерпінням чекали 3 березня.

    «Я народилася на прекрасній, квітучій, рідній мені землі. І зветься вона – Україна. Люблю я свою державу за її красу, природу, звичаї та обряди.  Я вболіваю за всі перетворення і важливі події своєї держави, хоча ще не є повноправною громадянкою України. Я стараюся добре навчатися, щоб стати успішною, і не шукати притулку за кордоном. А ще я переконана,що саме знаннями, силою духу та єдністю українці зможуть подолати усі негаразди та біди. Тож не лінуймося, навчаймося, бо бути українцем –надзвичайно відповідально. І особливо відповідально перед захисниками держави в зоні АТО, які воюють і гинуть за наше щасливе майбутнє», - такими словами звернулась до учасників Всеукраїнської гри «Соняшник» Писарук Ірина, переможець районних та обласних олімпіад та конкурсів. Саме вона разом з представниками адміністрації школи та батьківського комітету Стрельчук О.В. та Цуренко Н.Г. відкрила конверт із завданнями. Дітям одразу ж припала до душі жовто-блакитна гама оформлення збірничків. Сподобались і завдання, частина з яких укладена в межах шкільної програми з відповідних дисциплін. Є також істотна кількість завдань, які вимагають від учасників загальної гуманітарної ерудиції, уміння співвідносити знання й відомості з різних українознавчих дисциплін, а також, звичайно, почуття гумору. Такий підхід до формування корпусу завдань зумовлений провідною метою гри – показати учням нові, часом несподівані й завжди цікаві сторони звичних шкільних предметів, заохотити до самостійного пошуку нових знань, на які така щедра вітчизняна культура.

      Першокласникам було ще запропоновано взяти участь у акції «Зупинемо війну разом», в рамках якої потрібно було повідомляючи цікавий факт з історії чи культури  неньки-України, заліпити маленькими соняшниками  (саме ця квітка є символом сонця, праці й достатку, сили і добробуту; вона символізує Батьківщину: як соняшник повертає за Сонцем свою голову, так і людина думкою, словом і ділом звернена до своєї  Вітчизни) картину з зображенням танка. Учні швидко справились із завданням, вкотре усвідомивши, що наша сила - в єдності.

     Загалом всі учасники справились із завданнями за визначений час, а ось хто найкраще – дізнаємось вже зовсім скоро.     

 

Переглядів: 540 | Додав: Ulia_RMC | Теги: Всеукраїнознавча гра «Соняшник» об’ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024