Середа, 24.04.2024, 07:36















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Квітень » 05

    4 квітня учні Опришенської ЗОШ приєдналися до міжнародної акції «Тризуб – це Україна». Більшість учнів школи прийшли у вишиванках, щоб підтримати патріотичний дух України. На подвір'ї школи було створено живий тризуб, у якому взяли участь молодші й старші школярі. Метою флешмобу є патріотичне виховання дітей, виховання любові до рідної країни – України.

Педагог організатор Семко Д.І.

 

 

Проглядів матеріалу: 427 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 05.04.2017 | Комментарії (0)

  Формування у школярів ціннісного ставлення особистості до праці й природи зумовлює виховання в них працелюбності, поваги до своєї та чужої праці, бажання творити добро та любити природу. Саме з цією метою в Йорданештській загальноосвітній школі І-ІІІ було здійснено трудовий десант «Чисте подвір’я» з 20.03 по 04.04. У ньому брали участь учителі та учні 5 -11 класів. Кожен клас отримав невелику ділянку біля школи. І, потрібно сказати, що вже невдовзі наше шкільне подвір’я так і вабило чистотою. Усі класи завзято і сумлінно працювали, прибираючи закріплені за ними ділянки, приводили до ладу територію школи (збирали гілки та папір, підмітали). Територія школи сяє чистотою, а діти отримали заряд позитивної енергії. Саме в такий спосіб можна висловити свою любов до місця, яке для кожного з нас є рідною домівкою. Також учні нашої школи допомагали прибирати подвіря біля церкви. Висловлюємо подяку всім, хто поважає правила чистоти і дотримується їх в повсякденному житті.

 

ЗДВР Кирчу О.Г.

Проглядів матеріалу: 483 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 05.04.2017 | Комментарії (0)

     З метою формування екологічної культури підростаючого покоління і гуманного ставлення до довкілля в Привороцькій ЗОШ І-ІІ ступенів з 6 по 17 березня проводився тиждень благоустрою. Учні, вчителі та техпрацівники дружно взялися наводити лад у школі та навколо неї після зимового періоду. Відповідно до плану роботи по благоустрою та покращенню естетичного вигляду прилеглих територій за учнями кожного класу закріплено ділянки, які діти старанно прибирали. Робота розпочалася з прибирання сміття, сухого листя, обрізки кущів та дерев, висадки перших весняних квітів. Учні прибирали не тільки шкільне подвір’я, але і класні кімнати – озеленили класні кімнати, поновили матеріали на класних куточках. Всі працювали сумлінно і старанно. Шкільні приміщення та подвір’я стали ще чистішими і охайнішими. Дітям і дорослим приємно коли школа милує око своїм охайним виглядом і є окрасою села.

 

 

 


«Ніколи не зробимо шкоди

Ми пташці у ріднім краю.

Нехай звеселяють природу-

Співають для нас у гаю»

З покоління в покоління передається любов до природи, від батька до сина-майстерність не лише берегти, але й допомагати нашій «матінці» виживати й озеленювати буковинські ліси. Природа- це не лише місце для відпочинку або деревина для побуту, насамперед це кисень і домівка для братів наших меншин.

Птахи - невід'ємна частина природи. Вони надають чарівності гаєві, лісові, степові. Птахи — найкраща оздоба міських парків і садів. Цілком змінюють навіть найбільш похмурі ландшафт і своїми яскравими барвами, звучною піснею роблять його радісним і приємним.

Як уявити собі весну без "пісні жайворонка дзвінкої" або хоч без завзятого по-весняному особливого цвірінькання горобців? Ліс оживає від різноголосого пташиного гомону. Нудний білий пейзаж зими зразу стає іншим, як тільки з'явиться "скрекотуха білобока", або "жвавая синичка", або червоногрудий красень снігур.

Проглядів матеріалу: 411 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 05.04.2017 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024