Субота, 20.04.2024, 12:33















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Квітень » 07

    6 квітня 2017 року у залі засідань Глибоцької районної Ради відбулися урочистості з нагоди 80-річного ювілею нашої поважної краянки, поетеси, члена НСЖУ, асоціації українських письменників, лауреат премій Омеляна Поповича (2003 р.), Дмитра Загула (2003 р.), Ольги Кобилянської (2004 р.), нагородженої орденом «Знак пошани», грамотами Міністерства освіти України, нагрудним знаком «Відмінник освіти України» – Олександри Приходько-Возняк.

Вшанувати Олександру Григорівну завітали поважні гості – голова Глибоцької РДА Георгій Придій, голова Глибоцької районної Ради Петро Панчук, начальники відділів та управлінь обласної та районної адміністрацій. Великий колектив освітян району щиро вшанували ювіляршу.

Хор церкви УПЦ св. Княгини Ольги, прихожанкою якої є Олександра Григорівна, виконали ряд пісень на її слова.

Поетеса приймала вітання не тільки з ювілеєм, а й з виходом у світ збірки чотиривіршів «Спалах» та з новою книгою «Вирок».

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 621 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 07.04.2017 | Комментарії (0)

     5 квітня 2017 р. у актовому залі Глибоцького ліцею був проведений І районний етап Всеукраїнського конкурсу «Земля – наш спільний дім» (далі - Конкурс), метою якого є активізації участі учнівської молоді в природоохоронній роботі та екологічному русі, формування екологічної культури учнівської молоді, виявлення і поширення нетрадиційних форм роботи з набуття знань і досвіду розв’язання екологічних проблем.

В Конкурсі прийняли участь агітбригади 7 шкіл району, а саме: Молодійської ЗОШ І-ІІІ ст., Багринівської ЗОШ І-ІІІ ст., Турятського НВК, Старововчинецького ліцею, Луковицької ЗОШ І-ІІІ ст., Димківського НВК та Коровійської ЗОШ І-ІІІ ст.

Творчі виступи були присвячені темі: «Ландшафти як середовище життя та об’єкти охорони».

Колективи презентували еколого-просвітницьку та природоохоронну діяльність проведену протягом навчального року, її результативність з використанням плакатів, малюнків, фотографій, відео-сюжетів (у довільній формі), а також конкурсний виступ, де колективи поєднували різні жанри, стилі і напрями мистецтва, демонстрували власні досягнення в просвітницькій та природоохоронній діяльності.

Журі І районного етапу Всеукраїнського конкурсу «Земля – наш спільний дім» у складі:

  • Цуркан І. Ю. – заступника начальника управління освіти Глибоцької РДА – голови журі;
  • Шородок Н. М. – методиста природничого відділу Глибоцького РБТДЮ – секретаря журі;
  • Стрельчук О.К. - начальника відділу з питань виховної роботи, позашкільної освіти, молоді та спорту управління освіти Глибоцької РДА – члена журі;
  • Блисенко О.В. – методиста РМЦ управління освіти Глибоцької РДА – члена журі;
  • Шови Д.Л. – методиста Глибоцького РБТДЮ - члена журі.

оцінивши виступи колективів визнало переможцями:

І місце – агітбригаду «Green» Коровійської ЗОШ I-IIIст., кер. Цехмістир А.І., Чимчинська О.І.;

І місце – агітбригаду «Екоюнь» Старововчинецького ліцею, кер.Сидоряк Т.Д.;

ІІ місце – агітбригаду «Екос ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 613 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 07.04.2017 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 417 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 07.04.2017 | Комментарії (0)

  Весна – прекрасна пора року, коли після холодів оживає природа , а люди на своїх подвір’ях прибирають сміття, яке заважає і псує настрій. Справді дбайливими господарями можна назвати небайдужих учнів та адміністрацію Слобідського НВК, які 6 квітня організували генеральне прибирання шкільної території.

Спільними зусиллями вчителів та учнів було облаштовано клумби, очищено від листя та сміття прилеглу до школи територію, обрізано кущі. Всі школярі працювали дружно. Вони відчули себе справжніми санітарами довкілля. Учні показали приклад всім жителям села, закликали їх не смітити і зробити кожен куточок нашої малої батьківщини чистим та затишним. «Життя без сміття» - такий девіз кожного школяра.
Дякуємо всім учням за старання, які вони проявили під час трудового десанту.

Проглядів матеріалу: 508 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 07.04.2017 | Комментарії (0)

    У розділі «Пробне ЗНО» розміщено завдання та правильні відповіді сертифікаційної роботи з української мови і літератури. Про це повідомляє прес-служба Українського центру оцінювання якості освіти.

Відтак учасники, які брали участь у пробному тестуванні можуть перевірити правильність виконання завдань і вирахувати кількість набраних тестових балів. Максимальна кількість балів, яку можна отримати виконавши всі завдання, – 104, із них 20 балів за написання власного висловлення, і 84 – за виконання завдань закритої форми.

Таблиці переведення тестових балів у шкалу 100–200 та шкалу 1–12 будуть розміщені до 8 квітня. Для тих, хто скористався сервісом «Визначити результати пробного ЗНО», інформація про кількість набраних балів буде розміщена в персональному кабінеті учасника пробного тестування 8 квітня.

Нагадуємо, що 08 квітня відбудеться пробне ЗНО з англійської, німецької, іспанської, французької, російської мов, біології, географії, історії України, математики, фізики, хімії.

Проглядів матеріалу: 493 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 07.04.2017 | Комментарії (0)

   Нещодавно, у лютому місяці, відбулась XXVI районна олімпіада юних краєзнавців Глибоцького району. Участь у цьому заході взяло 32 навчальних заклади району.

Вже традиційно учні сперечалися за звання найрозумнішого в трьох напрямках: історичного та етнографічного краєзнавства, географічного та екологічного краєзнавства, а також в галузі правил змагань зі спортивного туризму та туристських походів.

Приємно відзначити звитяги учнів Слобідського НВК, які є вихованцями гуртка Глибоцького ЦТКСЕУМ на базі згаданого навчального закладу – «Географічне краєзнавство». Білецький Максим, Кукурудзяк Кристіна, Шотропа Альона були одними з кращих серед учнів шкіл І-ІІ ст., що в підсумку вивело команду Слобідського НВК на ІІ місце. Нагадаю в минулому році наші учні посіли ІІІ загальнокомандне місце.

Отже, з нетерпінням чекаємо наступного навчального року і участі у XXVII олімпіаді юних краєзнавців.

Крок за кроком…

 

Вчитель географії Слобідського НВК

та керівник гуртка Глибоцького ЦТКСЕУМ

«Географічне краєзнавство» Нітушка Ю.Г.

Проглядів матеріалу: 402 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 07.04.2017 | Комментарії (0)

   Сьогодні було заповнено анкету для участі Червонодібровського НВК у проекті від Фонду Кличко " Клич друзів – граймо разом!"
тож просимо вашої підтримки для того щоби Червонодібровський НВК отримав чудовий майданчик .
Вам потрібно зайти та зареєструватися за це нам нараховуються бали та відповідно шанси для виграшу. Цього разу кількість майданчиків всього 10 тож шанси дуже малі. але саме ви можете вплинути на наші результати. Дякую всім за підтримку!!!
https://my.klitschkofoundation.org/registration
Проглядів матеріалу: 826 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 07.04.2017 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024