Вівторок, 23.04.2024, 15:29















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Квітень » 03

   За сприянням управління освіти Глибоцької РДА та райкому профспілки працівників освіти і науки стартувала IV спартакіада працівників освіти Глибоцького району.

Розпочалася спартакіада з змагань по волейболу, де прийняло участь 12 команд ЗНЗ Глибоцького району. На першому етапі команди були розподілені на 4 підгрупи, де в спортивних залах Глибоцької РДЮСШ та Глибоцького ліцею визначали 4 кращі команди, які у фінальній частині і розіграли призові місця.

Напружено та драматично проходили змагання, як у групових змаганнях так і у фінальному етапі. Ніхто не хотів поступатися, боротьба була запеклою та безкомпромісною, але в рамках правил.

Переможцем та призерами в змаганнях з волейборлу стали:

I місце – Станівецький НВК

II місце – Корчівецька ЗОШ І-ІІІ ст.

III місце – Глибоцький ліцей

IV місце – Просіцька ЗОШ І-ІІ ст.

Всі команди-учасники фінальних змагань з волейболу були нагороджені дипломами та кубками управління освіти Глибоцької РДА та райкому профспілки працівників освіти і науки, а гравці медалями.

Методист РМЦ

Головний суддя змагань        М.Г. Лях

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 544 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.04.2017 | Комментарії (1)

    По всій Україні стартувала ХІІ благодійна акція "Серце до серця" під гаслом - "Я ХОЧУ БАЧИТИ ЖИТТЯ!", метою якої є збір коштів для офтальмологічних відділень дитячих лікарень.

Чому саме дитячий зір?

Щороку близько 1 млн. дітей реєструється з проблемами зору. Особливо вразлива група дітей є немовлята, несвоєчасна діагностика та лікування вродженої, і рано набутої патології призводить до слабкозорості або сліпоти вже у ранньому віці.

В кожній області планують проведення різноманітних заходів, які привернуть увагу не байдужих людей. Долучились до акції учні та вчителі Багринівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. У школі було зібрано 1100 грн.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 407 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.04.2017 | Комментарії (0)

   Як повідомляє на своїй сторінці у ФБ міністр освіти і науки України Лілія Гриневич, директор Стрийської школи на Львівщині Сергій Запісов розробив і виклав у відкритий доступ тест на знання змін до оновлених програм початкової школи.

Цей тест вже пройшли понад тисяча вчителів. Це прекрасний приклад того, як нові технології дають змогу швидше і ефективніше доносити інформацію. Але найголовніше - це приклад того, що саме директори шкіл своєю позицією можуть пришвидшувати запровадження нових підходів до викладання у школах.

Експрес-тест розрахований для вчителів початкових класів, які хочуть перевірити свої знання ключових змін в оновленій програмі початкового навчання 2016-2017 навчального року.

Автор тесту подає коротку інструкцію до тесту: «Все просто. Обираєте, де треба обирати, вписуєте, де потрібно вписати. Перед виконанням завдання рекомендую ознайомитись з коментарем-підказкою. Ця можливість Вам надана перед виконанням завдання. Наявність коментаря зображено у вигляді діалогічної «хмаринки». В кінці отримуєте результат. Визначаєте свій рівень знань. У випадку «катастрофічного» результату потужно надолужуєте прогалини. Успіхів!»

Пройти тест ►

Проглядів матеріалу: 499 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.04.2017 | Комментарії (0)

   31 березня 2017 р. в м. Чернівці на кафедрі ботаніки, лісового та садово-паркового господарства Інституту біології, хімії та біоресурсів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбувся обласний етап ХІ Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв, метою якого є активізація участі учнівської молоді в природоохоронній і дослідно-експериментальній роботі в галузі лісового господарства.

Глибоцький район на зльоті представляла Куделько Софія, вихованка гуртка «Юні лісівники-дендрологи» Глибоцького РБТДЮ на базі Кам’янської ЗОШ (кер. Кукурудзяк М. І.). Вона посіла ІІІ місце у номінації «Виставка-презентація досягнень учнівських лісництв». Та за підсумками журі гурток «Юні лісівники-дендрологи» отримав ІІІ загальнокомандне місце.

Вітаємо переможців та бажаємо нових досягнень!

Проглядів матеріалу: 397 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.04.2017 | Комментарії (0)

   Триває обговорення програм 5-9 класів. За словами координаторів роботи з оновлення програм базової школи, під час другої сесії обговорення пропозиції освітян до змін програм стали більш конкретними і професійними.

МОН планує подолати нав'язане репетиторство. Міністр освіти висловила переконання, що в Україні необхідно подолати таке явище, як репетиторство, коли вчителі свідомо не дають на уроках увесь необхідний матеріал, стимулюючи додаткові заняття.

В ОЕСР розповіли про недоліки української освіти. За словами представника Організації економічного співробітництва та розвитку Андреаса Шляйхера, більшість недоліків пов'язані з недосконалістю законодавства та деяких нормативних актів уряду.

Програми для старшої школи розроблять до 15 квітня. У Міносвіти створені робочі групи, завданням яких є розробка навчальних програм. До складу груп включено представників відомства, вищих навчальних закладів, ІППО та шкіл.

У МОН обіцяють врахувати думку вчителів щодо підручників. Учителів закликали долучитись до вибору підручників для 9-го класу. В. о. директора Інституту модернізації змісту освіти наголошує, що механізм роботи Репозитарію дозволяє зробити відбір прозорим.

Міносвіти планує обладнати ще 140 опорних шкіл. За словами міністра освіти, уряд продовжить створювати мережу навчальних закладів, що надасть можливість забезпечити рівний доступ сільських дітей до якісної освіти.

Кількість вступників перевищує потужність вишів. Лілія Гриневич повідомила, що у системі професійної та вищої освіті спостерігаються тенденції до створення потужніших освітніх закладів, оскільки кількість абітурієнтів перевищує потужність вишів.

У столиці відбудеться найбільша міжнародна освітня виставка. Цієї весни у рамках виставки Київ відвідають декілька десятків відомих європейських університетів та освітніх програм, спілкування з представниками яких допоможе українській молоді та батькам ознайомитись з розмаїттям освітніх можливостей для українців.

Проглядів матеріалу: 409 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.04.2017 | Комментарії (0)

    30 березня в Кам’янському ДНЗ відбулося засідання атестаційної комісії з питань присвоєння кваліфікаційних категорій педагогам закладу.

Атестувались п’ятеро вихователів та практичний психолог.

Рішенням атестаційної комісії вихователю Л. Г. Білійчук присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії», вихователям І. В. Катренюк, Я. М. Панцир – «спеціаліст другої категорії», вихователям Н.І. Тодорюк та О. В. Цибуляк – підтверджено кваліфікаційну категорію «спеціаліст» та встановлено 9 тарифний розряд, практичному психологу І. Г. Балан присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст другої категорії».

Атестація пройшла на принципах демократичності, доброзичливості, принциповості, взаємоповаги та гласності, без скарг.

Голова атестаційної комісії завідуюча В.І. Грижук привітала педагогів які атестувались, побажала не зупинятись на досягнутому, самовдосконалюватись та творчих здобутків в справі навчання і виховання дошкільників.

Домніка Балан, заступник голови АК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 437 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.04.2017 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024