Субота, 20.04.2024, 16:09















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Квітень » 12

   Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив завдання тестів пробного зовнішнього незалежного оцінювання, що були використані під час проведення пробного тестування на початку квітня. Також оприлюднені правильні відповіді до всіх предметних тестів.

Учасники, які брали участь у пробному тестуванні, можуть перевірити правильність виконання завдань і вирахувати кількість набраних тестових балів.

Завдання та відповіді тестів пробного ЗНО:

Максимальна кількість тестових балів, яку можна отримати, виконавши всі завдання тестів з:

  • українська мова і література - 104;
  • історія України – 94;
  • математика – 62;
  • біологія – 76;
  • географія – 92;
  • хімія – 80;
  • фізика – 56;
  • англійська, німецька, ф ... Читати далі - тисни тут
Проглядів матеріалу: 511 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 12.04.2017 | Комментарії (0)

   Всеукраїнський проект «Громадянська освіта та електронна демократія в навчальних закладах» сприятиме впровадженню стандартів і засад демократичного суспільства, формуванню у вчителів та молодих громадян ключових компетентностей ХХІ століття – соціальної, громадянської, інформаційно-цифрової.

   Завдяки проекту школа отримає необхідні знання та інструменти для активізації роботи в напрямку електронної демократії, а відтак зможе стати центром громади та згуртувати навколо себе активних громадян.

   Організаторами проекту є ВМГО «Українська студентська спілка», Міністерство освіти і науки України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», соціальний проект «Академія навичок» за підтримки Фонду Східної Європи та програми EGAP «Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади».

Які ж конкретні кроки будуть зроблені на різних етапах проекту?

   Організатори повідомляють: уже розпочато підготовку програм та методичних матеріалів щодо впровадження громадянської компетентності та електронної демократії в закладах освіти за участі вчителів-практиків.

   Зокрема, передбачена можливість безкоштовного навчання в он-лайн форматі на платформі «Академія навичок» (www.skillsacademy.com.ua). Серед тематичних он-лайн курсів: «Боротьба з корупцією», «Електронне урядування», «Електронна демократія», «Цифрова грамотність», «Європейські стандарти та цінності», «Демократичні цінності та механізми», «Участь у прийнятті рішень» тощо.

   Запланована серія вебінарів на теми «Електронна демократія» (оглядова лекція, історія), «Відкриті дані», «Корисні сервіси електронної демократії», «Петиції», «Електронне голосування», «SmartCities», «Боротьба з корупцією, відкритий уряд» та інші. Проведення вебінарів передбачено раз на місяць.

Отримає розвиток мережа менторів та експертів у громадянській освіті та електронній демократії, яка залучатиме все більше нових учасників.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 620 | Завантажив: Микола | Дата: 12.04.2017 | Комментарії (0)

    Предметні тижні є ефективною формою позакласної роботи. Вони активізують пізнавальну діяльність учнів, сприяють покращенню засвоєння навчальної програми.

Основною метою проведення тижня біології є: виховувати любов до предмету; побачити учнів, у яких інтерес до біології уже сформувався, і привернути увагу тих школярів, які біологію не знають і цікавляться нею мало; розширити знання учнів у різних ділянках цієї науки. Крім того, тиждень біології може стати тією спільною справою, що згуртує школярів, допоможе розкрити їх таланти, навчить діяти дружно й організовано, допоможе встановити зв,язки між різними віковими групами.

Для того щоб реалізувати дану мету у Купському НВК №2 з 20 по 24 березня 2017 року було проведено тиждень біології. В рамках цього тижня були проведені такі заходи:

  • У понеділок на лінійці оголошено про відкриття тижня біології, учнів ознайомили з планом проведення тижня, а також з конкурсами і умовами їх проведення. Після уроків проведено позакласний захід, на якому учні дізнавалися про корисні поради щодо зміцнення свого здоров’я.
  • У вівторок, 21 березня проведено свято «День зустрічі птахів». Також у цей день було проведено інтелектуальний конкурс «Ерудити молодшої школи єднайтеся!»
  • У середу, 22 березня відбулася інтегрована вікторинна­ «Як біологія пов’язана з іншими шкільними предметами».

Крім того, цього дня було проведено КВК вікторина з природознавства між командами хлопців і дівчат 5-6 класів. Під час гри учні згадали основні поняття з курсу природознавства. Учні добре справилися з домашнім завданням - придумати казку на екологічну тематику. Перемогу в даному змаганні отримала команда дівчат.

  • У четвер, 23 березня було проведено змагання «Пригоди у замку на острові Біо» між учнями 7-11 класів, під час якого учні розгадували головоломки, шаради на біологічну тематику. Перемогу здобула команда учнів 10-11 класу, другою була команда 7 класу, третє місце здобула збірна команда учнів 8-9 класів.
  • У п,ятницю, 24 березня відбулася виставка аплікацій, саморобок з різних матеріалів на тему «Природа навколо нас».

Яскравим завершенням тижня біології був вечір, на якому учні 9-11 класу грали у «Слабку ланку». У грі взяли участь п’ять пар гравців. В ході гри учні використовували свої знання з біології.

 

 

 

 

 

& ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 491 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 12.04.2017 | Комментарії (0)

    11 квітня вихованці дошкільного підрозділу Купського НВК №2 відправились на екскурсію під гаслом "Прийшла весна, пахучі квіти принесла". Під час екскурсії діти знайомилися зі змінами у живій та неживій природі навесні. Спостерігали за пробудженням природи. І звичайно ж під час екскурсії вихователі Купського НВК №2 виховували у дітей почуття прекрасного, любов до природи, бережливе ставлення до неї.

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 421 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 12.04.2017 | Комментарії (0)

    Щорічно, 7 квітня, відзначається Всесвітній день здоров’я – один із Міжнародних днів ООН. Цей день особливим був і для учнів Йорданештської ЗОШ №2. Мета дня було залучення підростаючого покоління до здорового способу життя.

   Вчитель початкових класів Костинян Марія Георгіївна разом зі своїми вихованцями захотіли створити для учнів початкової ланки маленьке свято, яке б запам'яталось на довго.

Пролунав дзвінок на велику перерву і маленькі спортсмени 3-го класу закликали своїх колег приєднатися до їхнього кола на подвір'ї школи. Вони заздалегідь підготували ритмічні, цікаві танці та спортивні вправи і крок за кроком, на їхнє прохання, під музикою, всі стали рухатися разом з ними. Запропонована спортивна програма неймовірно сподобалась та створила всім позитивний настрій, давши зрозуміти всім, що ігри на свіжому повітрі приносять здоров'я і гарний настрій.

Так, що заставимо себе більше рухатися, бо здоров'я є найвищим багатством людини.

Опаіць М.І. - педагог-організатор

 

Проглядів матеріалу: 424 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 12.04.2017 | Комментарії (0)

Окрилена :: Магнолія
У ніч, коли магнолія цвіте – в зіниці небо падає чуттєво, на дах крадеться білогрудим левом, грозою пахне, грізне і святе.

Магнолія – рід рослин родини Магнолієвих, що включає більше шістдесяти видів вічнозелених або листопадних дерев і великих кущів, що ростуть в дикому вигляді в Північній і Центральній Америці, в Східній і Південно-східній Азії, на островах Ява і Суматра.

Незважаючи на поширену думку про капризний характер і теплолюбність цих рослин, серед них зустрічаються і дуже витривалі і невибагливі види, здатні цілком повноцінно розвиватися в різних кліматичних зонах України.

Завдяки високій декоративності і з відносною невибагливістю, магнолії широко використовують у садово-парковому дизайні. Вони гарні і в одиночних посадках, і в композиціях з участю інших декоративних дерев і чагарників.

І в нашому селищі біля Дитячого віділення Глибоцької ЦРКЛ знову розквітла прекрасна магнолія.
На екскурсії побували учні і нашого ліцею
Проглядів матеріалу: 541 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 12.04.2017 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024