Четвер, 25.04.2024, 21:42















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Квітень » 10

   В рамках Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» були зібрані кошти з метою закупівлі медичного обладнання в дитячі поліклініки м. Чернівці для діагностики та лікування дітей з вадами зору.

Учні Купського НВК також долучились до цієї акції та зібрали 513 гривень, які ми передали координатору акції.

Ця невелика сума додасть хоч трохи надії на лікування дітям та виховує у самих учнів любов до ближнього, доброту, милосердя та небайдужість до чужого страждання.

Е. Скіпор, педагог-організатор Купського НВК

Проглядів матеріалу: 418 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.04.2017 | Комментарії (0)

      8-9 квітня ц. р. Національним еколого- натуралістичним центром учнівської молоді спільно з Міжнародною школою «Меридіан» проведена І Всеукраїнська олімпіада «DreamECO» (конкурс міжшкільних наукових проектів з питань захисту довкілля).

Учасниками олімпіади стали учні 8-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів і вихованці позашкільних навчальних закладів.

Юні екологи презентували науково-дослідницькі проекти у 4 номінаціях: «Якість довкілля», «Екологія і біорізноманіття», «Ресурси та енергія», «Моє місто».

Учні київських шкіл мали змогу ознайомитись з проектами своїх ровесників. Участь у заході сприяла розширенню спектра досліджуваних регіональних проблем природоохоронного й дослідницького змісту.

Серед призерів екологічного змагання і наш ліцеїст Олександр Назаришин, який представив проект «Синантропічні членистоногі ПрАТ «Чернівецька птахофабрика та їх контамінація умовно-патогеними бактеріями».

Щиро вітаємо Сашка та керівника роботи, вчителя біології Глибоцького ліцею, Гаврилюк Наталію Іванівну з омріяною перемогою на державному рівні.

 

 

 

Проглядів матеріалу: 411 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.04.2017 | Комментарії (0)

    В п'ятницю, 09.04.17 р., відбувся конкурс пасхальних композицій «Розквітни, писанко». Майже всі класи прийняли участь у конкурсі. Найбільш активними, як завжди, були учні молодшої ланки. Першою була виставлена композиція учнів 6-го класу під керівництвом Л.П.Суруджіу, які оформили пасхальне деревце, прикрашене аплікаціями писанок, у стилі квілінг, мальованками, крашанками.

Окремо виставлені великодні кошики, прикрашені квітками, стрічками, писанками, серветками. Найкращими визнано роботи Мітран Ю.(7-А кл.), Падурару В.(3-А кл.), Корсей Ю. (3-А кл.), Пудло М.( 3-А кл.), Громей Ю.(3-А кл.), Громей Л. (8-Б кл.), колективна робота учнів 11-А кл., Шови Я.(8-А кл.) та інших.

Всі учасники конкурсу будуть нагороджені грамотами і подарунками.

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 394 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.04.2017 | Комментарії (0)

   Як і кожного року, в цей період, учні школи та вчителі Турятського НВК провели прибирання шкільної території. Поряд зі школярами мітли і граблі до рук взяли і вчителі. Своїм вихованцям вони особистим прикладом доводили: подібні заходи мають об’єднувати всіх навколо однієї мети – підтримання навколишнього середовища у належному стані.

Школярі, як справжні господарі, старанно наводили лад на прилеглій території. Вони охоче взялися за роботу, загрібали опале листя, виносили у відведене місце. За кожним класом закріплена територія. Всі працювали дружно, старанно, допомагали один одному. Результат не забарився: на шкільному подвір'ї - чистота та порядок.

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 416 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.04.2017 | Комментарії (0)

   Нацрада реформ підтримала Нову українську школу. За результатами засідання Ради реформ українському парламенту рекомендовано прискорити розгляд у другому читанні закону «Про освіту».

Участь у пробному ЗНО взяли 110 тисяч осіб. За даними регіональних центрів оцінювання якості освіти, участь у пробному тестуванні з української мови і літератури, що відбулось 1 квітня, взяли 110 тисяч осіб.

Гройсман: Система підготовки кадрів потребує змін. За словами прем’єра, Україні потрібно вдосконалювати систему підготовки кадрів, оскільки сьогодні економіка країни потребує висококваліфікованих кадрів.

Все про власне висловлення на ЗНО з англійської мови. Освіта.ua запропонувала до уваги абітурієнтів збірник матеріалів стосовно того, як краще діяти на зовнішньому незалежному тестуванні при написанні власного висловлення.

В Україні запрацює Нацрада з розвитку науки і технологій. За словами міністра освіти Лілії Гриневич, Національна рада стане основним стратегічним органом реформування сфери науки та інновацій в Україні, який очолюватиме прем’єр-міністр.

Прем’єр-міністр закликав парламент підтримати реформу освіти. Володимир Гройсман наголосив, що пропозиції уряду щодо реформи знаходяться у парламенті, опрацьовуються і підтримуються профільним парламентом та можуть бути основою зміни якості освіти.

Гриневич: надання безвізу сприятиме співпраці вишів. Міністр висловила переконання, що рішення Європейського парламенту дає реальні підстави сподіватись, що академічна співпраця європейських та українських університетів розвиватиметься.

У Києві триває найбільша освітня виставка. У роботі популярних освітніх виставок «Освіта за кордоном» та «Освіта і кар’єра» беруть участь понад 60 закордонних навчальних закладів з різних країн світу та провідні українські виші.

 

Проглядів матеріалу: 451 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.04.2017 | Комментарії (0)

   З 9 березня по 9 квітня 2017 року в Опришенській ЗОШ І – ІІІ ступенів проводилась Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця».

У рамках акції було здійснено збір коштів для дітей з вадами зору з метою закупівлі медичного обладнання в дитячі поліклініки м. Чернівці. Протягом місяця члени учнівського самоврядування заохочували всіх учнів школи до акції і в результаті було зібрано 2000 гривні. Завершилась акція "Живим серцем", яке створили учні школи, щоб привернути увагу небайдужих і подарувати тепло своїх сердець хворим діткам.

Велика подяка усім небайдужим учням, батькам, педагогам, які долучились до акції і кожною своєю гривнею наблизились до здійснення мрії хворої дитини.

Бажаємо усім бути милосердними та здоровими!

 

Педагог-організатор: Семко Д.І.

Проглядів матеріалу: 442 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.04.2017 | Комментарії (0)

   "Здоров’я це ще не все – але все інше без нього, ніщо" - так говорить народна мудрість.

Щорічно, 7 квітня, відзначається Всесвітній день здоров’я – один із Міжнародних днів ООН. Мета дня – привернути увагу громадськості до питань охорони здоров’я, залучення підростаючого покоління до здорового способу життя. В цей день учні Нижньосиньовецької ЗОШ взяли участь у загальношкільному проекті «День здоров’я». Захід розпочався загальношкільною лінійкою, після чого було проведено загальношкільну гімнастику.

Бібліотекарем Софроні А.М. організовано виставку книжок та періодичних видань «Здоровий спосіб життя».

Вчителями початкових класів проведено «Веселі старти» та конкурс малюнків.

Вчителем основ здоров’я проведено годину спілкування «7 квітня – Всесвітній день здоров’я».

Учні старших класів брали активну участь у веселих естафетах, різноманітних іграх та змаганнях, які проводив вчитель фізкультури.

День був насичений, цікавий та змістовний, а учні з гарним настроєм та масою позитивних емоцій поверталися додому.

Заступник директора з ВР Урсу К.М.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 423 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.04.2017 | Комментарії (0)

    Керуючись п.20 ч.4 ст.42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", з нагоди святкування Великодня з метою залучення молодого покоління до джерел і процесу творення Українського народного мистецтва, виховання поваги до традицій свого народу. Глибоцька селищна рада оголосила конкурс серед навчальних закладів Глибоцької ОТГ на найкращу розмальовану писанку "Розмалюй писанку", який триває з 27 березня 2017 року по 21 квітня 2017 року.

До конкурсу долучився і наш Глибоцький ліцей. Писанку розфарбовували учні старших класів під керівництвом вчителя образотворчого мистецтва Поліщук Н.М. та вчителем трудового навчання Бомпою О.М.

Писанка буде представлено на площі Героїв Майдану 13 квітня 2017 року, для того щоб кожен житель громади міг проголосувати в соціальній мережі Facebook на сторінці «Глибоцька селищна о’бєднана територіальна громада» за найкращу розмальовану писанку. Підсумки конкурсу "Розмалюй писанку" та нагородження учасників будуть підведені 21 квітня 2017 року на площі Героїв Майдану .

Проглядів матеріалу: 405 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.04.2017 | Комментарії (0)

   3 квітня в актовій залі Глибоцького ліцею Глибоцький районний центр зайнятості для учнів нашого закладу провів презентацію навчальних закладів пропагандуючи випускників на навчання в Вище професійне художнє училище №5 м.Чернівці, Вище професійне училище №3 м.Чернівці, Професійно-технічне училище №8 м.Чернівці та Глибоцький професійний ліцей. А також, кожен з присутніх мав змогу пройти тести для визначення професійних нахилів для полегшення вибору навчального закладу.
 
 
 
Проглядів матеріалу: 446 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.04.2017 | Комментарії (0)

   Щорічно, 7 квітня, відзначається Всесвітній день здоров’я – один із Міжнародних днів ООН. Мета дня – привернути увагу громадськості до питань охорони здоров’я, залучення підростаючого покоління до здорового способу життя.

Здоров’я – це дар. Його треба шанувати, не витрачати, а примножувати. Людина, яка не хворіє, почувається впевнено, бо вона усвідомлює, що керує своїм здоров’ям, є його господарем. Саме тому з раннього дитинства треба дотримуватися здорового способу життя.

Відео урок «Гігієна – здоров’я учня».

Бесіда «Здоров’я і життя людини – найвища цінність».

День був насичений, цікавий та змістовний, а учні з гарним настроєм та масою позитивних емоцій поверталися додому.

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 399 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.04.2017 | Комментарії (0)

Українська писанка,

Як дитяча пісенька.

Як бабусина казка,

Як матусина ласка.

А.Камінчук

    З приходом весни розквітає природа, воскресає життя. Надходять великодні свята і беруть українці за давнє мистецтво розписування писанок.

Писанка – яйце декоративне з традиційними символами, які намальовані за допомогою воску й барвників.

Не  оминули і ми – учні Привороцької ЗОШ 3-го  класу на чолі з вчителем це весняне свято під назвою «Розквітай, писанко!».

На свят0 була запрошена «майстриня села» Бульбук Н.Д., яка провела майстер- клас із розписування писанки.

Учням було, цікаво дізнатися зі слів Наталії традиції писанкарства.



Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024