Четвер, 25.04.2024, 12:03















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Червень » 01

День захисту дітей у дошкільнят Глибоччини.

День захисту дітей – то веселкове сонячне літо, наповнене радістю, цікавими іграми, зустрічами з казковими героями, справжніми друзями, це турбота про здоров’я і добробут малечі, якою опікується держава, це справжнє і так потрібне оздоровлення майбутнього української нації.

Сьогодні у садках Глибоччини пройшли святкові програми з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

Цей день для дітлахів Молодійського дошкільного навчального закладу пройшов не традиційно, колектив дитячого садка підготував для малечі веселе свято.

Дошкільнята брали участь в конкурсах та виявляли спритність у цікавих естафетах, показали також свою дотепність у вікторинах, відгадуванні загадок. Завершилось свято для дітей святковою дискотекою.

Святково прикрашений Черепковецький садок зустрічав вихованців з самого ранку, а далі були веселощі, дзвінкий сміх, багато посмішок і казка…

Наймолодші вихованці демонстрували фізичні здібності в спортивних змаганнях. Емоційно-піднесеному настрою сприяла поява гості - Мальвіни, з якою дошкільнята ринули в світ дивовижних казок та запальних танців. А найстарші дошкільнята групи «Журавлики» влаштували для всіх вихованців дитячого садка справжній концерт.

Цікаво пройшло свято у Йорданештському ДНЗ. Вихованці здійснили екскурсію на сільський стадіон, який знаходиться біля річки Сірет.

У Чагорському ДНЗ, Купському НВК, Петричанському НВК, Нижньосинівецькому ДНЗ, Корчівецькому ДНЗ, Волоцькому ДНЗ, Молодійському ДНЗ малята проявляли свій художній талант. Кольорова крейда, смілива фантазія і на асфальті розквітли яскраві квіти, дерева з’явились казкові герої та містечка. Малюнки вийшли яскравими та веселими. Кожен витвір був неповторним й особливим. Діти продемонстрували фантазію та уяву, яку втілили у своїх малюнках.

Спортивні змагання, естафети, конкурси, веселі ігри забави, пісні та таночки…

Ось так цього дня гамірно та весело відпочили, позмагалися, погралися дошкільнята Глибоччини!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 464 | Завантажив: Венера | Дата: 01.06.2018 | Комментарії (0)

    Ось і прийшло яскраве свято "Останній дзвоник", яке відзначали у Коровійській ЗОШ І-ІІІ ст. 31 травня 2018 року.

Це день радості та смутку водночас, адже для одних - це чергове закінчення навчального року, а для інших - сходинка до вступу у доросле життя. На загальношкільне свято завершення 2017/2018 навчального року, як завжди, прийшло багато гостей, це і батьки, родичі учнів закладу, їх друзі, а також почесні гості: Петро Володимирович Панчук - голова Глибоцької районної ради, Інна Юріївна Цуркан - заступник начальника управління освіти Глиибоцької РДА, Юрій Михайлович Продан - Коровійський сільський голова, Василь Григорович Швець - методист РМЦ, куратор Коровійської ЗОШ І-ІІІ ст. Гості привітали всіх із радісним святом, побажали випускникам школи нових вершин та звершень, бути впевненими у своїх силах і завжди досягати поставленої мети.

Свято розпочалося дещо незвичайно. До Коровійської школи завітав кур´єр «Нової пошти», який привіз посилку з вітальними листівками, грамотами та іншими нагородами для учнів, педагогів та батьків.

Теплими і щирими були напутні слова директора школи Ольги Георгіївни Лупуляк.

На святі останнього дзвоника школа завжди прощається зі старшими учнями - випускниками 11 класу. Разом з класним керівником Рюхтіною Юліаною Василівною зовсім дорослі юнаки і дівчата були у центрі уваги на святі. Адже сьогодні для них пролунав останній у їхньому житті шкільний дзвінок. Для кожного з них життя в школі було цікаве, різноманітне. Щоб мрії здійснилися випускники загадали бажання і випустили у небесну блакить повітряні "кульки мрій».

Серед нагород та відзнак, які було вручено на святі, найочікуванішими були - "Кращий учень школи - 2018" та "Клас року". Цьогоріч іменною фунболкою та відзнакою "Кращий учень школи" стали аж двоє кращих - це учені 10-А класу Чимчинська Віталіна та Діклевич Олексадр. Перехідні ж кубки "КЛАС РОКУ" у цьому році вибороли учні 6-Б класу (серед класів середньої ланки) та учні 10-А класу (старшої ланки).

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 381 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 01.06.2018 | Комментарії (0)

   1 червня - це не лише свято для дітей, а й особливий день для нагадування суспільству про необхідність дотримання прав дитини як однієї з головних засад формування гармонійної особистості.

Проблема захисту і виховання підростаючого покоління ніколи не втратить своєї актуальності, адже діти - гарант самозбереження, здоров'я і процвітання нації. Забезпечення та дотримання прав дитини - необхідність і потреба не лише сучасного етапу розвитку України, але й пріоритетний напрямок політики нашої держави на майбутнє.

Наші прагнення створити дітям достойні умови для повноцінного розвитку повинні знайти втілення у реальних діях. Адже діти - наше майбутнє, а значить - майбутнє України. І саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля.

Бажаємо нашим маленьким громадянам щасливого дитинства, розуміння з боку батьків та сяючих посмішок!

Проглядів матеріалу: 393 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 01.06.2018 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024