Субота, 20.04.2024, 11:08















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Червень » 11

 

29 травня 2018 року - це яскрава і незабутня сторінка нашого життя, яка назавжди залишиться в пам'яті кожного з нас. Саме в останні дні травня здійснилася наша мрія – ми побачили національний дендрологічний парк «Софіївка», який є одним з найвідоміших парків Європи.

Хвилюючою і змістовною була екскурсія в історико-меморіальному комплексі пам’яті жертв нацизму в смт. Стрижавка (ставка Гітлера «Вервольф»).

А ще неймовірним видовищем, справжнім дивом для нас стало світлове шоу фонтану Вінниці.

За прекрасні дні, незабутні враження ми щиро вдячні голові освітянської профспілки району Лазурко Світлані Іллівні.

Гнатчук С. І.

Проглядів матеріалу: 837 | Завантажив: Zhanna_Kozachuk | Дата: 11.06.2018 | Комментарії (0)

0, школо рідна! Ти світило в небі,
У тьмі прозрінь і мороці доріг.
Ми все життя вертатимем до тебе,
Переступаючи із трепетом поріг.

    Випускний вечір це свято, якого немає в жодному календарі, але яке є визначною подією в житті кожної людини. Це перша сходинка у доросле життя і перепусткою в нього стане документ, який отримують випускники – атестат про базову загальну середню освіту. Це свято наповнене сумом прощання із безтурботним дитинством, шкільними друзями та водночас відкриває радість зустрічі із невідомим та звабливим майбутнім.

У Валякузьминській ЗОШ І-ІІ ступенів девятого червня 2018 року відбулося прекрасне свято Випускний бал.

На свято зібрались вчителі, випускники, батьки, рідні та друзі. Прямувавши дев’ять років однією стежиною, настав час вибрати іншу із тисячі доріг і кожен із випускників обере свій життєвий шлях, на якому прийдеться відчути не тільки радість перемоги, а й біль випробувань. Украй важливо вирушити у цей путь озброєними. Головна зброя наших випускників – знання, які вони отримали навчаючись у школі та які допоможуть долати труднощі.

Урочиста частина розпочалась виконанням Державного Гімну України. Із привітальним словом до випускників звернулись: Джуряк О.К., староста села, Тихон Т.І., секретар Волоківської ОТГ, Токар І.Б., заступник директора ЗНВР. Вони побажали випускникам сповна скористатися знаннями отриманими у стінах школи, йти у світ лише дорогами доброти.

Святковий настрій створила також концертна програма, що була тепло сприйнята присутніми. Неперевершеними ведучими були Джуряк Олександр та Черней Марія. Приємним сюрпризом для випускників стали танцювальні номери від Черней Дарини та Грінчук Анни. Під оплески присутніх випускники отримали свідоцтва.

Випускний вечір пройшов у атмосфері радісного хвилювання, а також певного смутку за школою, що за час навчання став для колишніх учнів другою домівкою. Цей день є також дуже хвилюючим для батьків які, завжди допомагали у всьому. Зворушили до сліз слова батьків, які благословили дітей у майбутнє, вручивши хліб, як символ достатку.

Роки, проведенні разом, назавжди залишаться в памяті. Хтось пізніше згадає про них із радістю, хтось – із тугою, хтось, можливо, – із болем. Але так чи інакше, веселі моменти шкільного життя не забудуться ніколи.

Життя – це вічний вокзал, де прощаються та зустрічаються, плачуть і радіють. Сьогодні наші випускники покидають станцію «Школа», потяг уже чекає на них, покидаючи її слід пам`ятати, що справжня цінність – це скарби душі: доброта, щирість, совість, чесність.

Від усього серця бажаємо випускникам здійснення найзаповітніших мрій, успіхів у кар’єрному зростанні та реалізації в усіх сферах життя. Пам’ятайте, що двері нашої школи завжди відкриті для зустрічі з вами.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 413 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 11.06.2018 | Комментарії (0)

    Робота літнього мовного табору "SMILE" завершилася урочистим закриттям. Табористи взяли участь у флешмобі "За єдину Україну", утворивши серце зі своїх долоньок. Підбивши підсумки роботи дітей, вчителі вручили їм сертифікати за участь у ЛМТ. Діти поділилися враженнями за тиждень і сказали чи виправдалися їхні очікування, які вони написали у перший день роботи табору.

ДЯКУЄМО ДІТЯМ 4-7 КЛ. ЗА АКТИВНУ УЧАСТЬ В РІЗНИХ ЗАХОДАХ ТАБОРУ ТА ВЧИТЕЛЯМ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ КОРОВІЙСЬКОГО ЗАКЛАДУ І БАЖАЄМО ВСІМ ВЕСЕЛИХ ЛІТНІХ КАНІКУЛ!!!

Проглядів матеріалу: 483 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 11.06.2018 | Комментарії (0)

     Вже в дошкільному дитинстві закладаються основи екологічної культури. Тут діти вперше потрапляють у Світ знань про природу.
Але те, як вони будуть ставитися до природи надалі, залежить від того, чи усвідомлюють вони її цінність, наскільки глибоко будуть виховані моральні та естетичні ставлення до природних об'єктів.
Влітку наші діти більшу частину життя проводять на свіжому повітрі.
Літній оздоровчий період в Кам'янському ДНЗ розпочався з цікавих та змістовних екскурсій і походів до річки Сірет, на луки, в оранжереї нашого односельчанина Івана Галіпа, де він вирощує екзотичні рослини. Під час подорожей малята вчились помічати вазаємозв'язки в живій та неживій природі, мали можливість не тільки послухати цікаву розповідь про вирощування бананів, апельсинів, мандаринів, лимонів, а й побачити ці дива на власні очі. Своїми новими враженнями та позитивними емоціями малята ще довго ділились в колі друзів.

Домніка Балан, вихователь-методист закладу

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 405 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 11.06.2018 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024