Четвер, 25.04.2024, 08:24















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 12
Гостей: 12
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Червень » 06

Проглядів матеріалу: 3323 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 06.06.2018 | Комментарії (0)

      Часто можна почути невдоволення рівнем володіння іноземною мовою серед школярів. Однією з ідей, яка, на думку фахівців, може покращити ситуацію, є організація літніх мовних таборів у школах.

Саме у таборах діти мають можливість спілкуватися іноземними мовами, застосовувати їх у різних формах діяльності (спортивних змаганнях, театральних виставах тощо), а також розкривати свої таланти. При цьому знання дитини не будуть оцінювати як у школі, і вона буде сприймати навчання як гру. Саме ці принципи і було взято за основу при плануванні діяльності мовного табору у Валякузьминській ЗОШ І-ІІ ступенів Глибоцького району.

Гідним завершенням освітянської праці у нашій школі 2017-2018 навчального року стало відкриття і робота літнього мовного табору «Friends world», який функціонував із 29.05.2018р. по 01.06.2018 року. Спільна справа об’єднала адміністрацію школи, вчителів, що найголовніше, – самих школярів. Організація роботи в таборі мала на меті вдосконалити мовну компетентність учнів, підвищити мотивацію до вивчення іноземної мови. Табір відвідували учні 5-8 класів.

Шкільний мовний табір став осередком невимушеної атмосфери, сучасної освіти, творчого розвитку та комунікативних навичок дітей. Робота педагогів-вихователів була спрямована на розвиток творчих здібностей дітей, можливості створювати власний продукт у вигляді проектів та творчих робіт, та ще й вдосконалювати навички володіння іноземними мовами. Упродовж тематичних днів із дітьми проводились різноманітні ігри, квести, майстер-класи.

Одним із важливих моментів роботи у таборі було застосування другої іноземної мови – німецької. Під час роботи у літньому таборі педагоги мали можливість пропрацювати з учнями те, на що дуже часто не вистачає часу на уроках.

Учні 5-8 класів одразу долучились до організації роботи табору. Після спільного обговорення було вирішено назвати табір «Friends world». Рухливі форми роботи на свіжому повітрі змінювалися пізнавальними сесіями у класній кімнаті.

Табір функціонував упродовж 4 днів, кожен із яких був тематичним.

Перший день. Урочисте відкриття пришкільного мовного табору «Friends world». З початком табірного сезону дітей привітав заступник директора з навчально-виховної роботи Токар Інна Борисівна. Діти разом із вчителями організували флеш-моб «The More We Sing «Together The Happy We’ll be», а також вивчили девіз, склали правила роботи та поведінки у таборі. Школярі мали можливість обрати спікерів. Вчителями була створена святкова та невимушена атмосфера.

Другий день – «Travel to United Kingdom». Вчитель англійської мови Токар І. Б. провела мовну вікторину, перемогу в якій одержала учениця 6 класу Романюк Маргарита. Цього дня діти обмінювались знаннями з приводу традицій у Великобританії. Також учням запам’яталося відео про традиції у Великобританії. Діти запропонували святкувати «Чайну традицію» в нашій школі.

У цей день ми вирішили піти на пікнік мальовничими пагорбами Валя Кузьмина. На природі діти брали участь в дебатах «What is Good and what is Not?» , а потім грали в ігри «Healthy/Unhealthy», «Whispering». Повернувшись до школи, всі разом підбивали підсумки роботи та складали план роботи на наступний день.

Третій день – «Family Day». У цей день вивчалися пісні англійською та німецькою мовами та співали «Karaoke» . Слід відзначити найактивніших: учні 6-го та 8-го класів. Розпис Mehndi став дуже популярним у сучасному суспільстві. Учні із задоволенням малювали красиві візерунки рослин, мудрі переплетіння та інше. Свою креативність проявили: Тихон Маргарита, учениця 6 класу; Максимова Олександра, учениця 8 класу. Також відбувся конкурс малюнка на асфальті «Світ очима дітей» до Дня захисту дітей.

Четвертий день – «Sport Day». День було присвячено годині «Поділись талантом». Девіз дня – «Спритні усі!» Учні отримали нагоду проявити свої таланти у різноманітних конкурсах та квестах. Діти залюбки грали в рухливі ігри, використовуючи свій мовний потенціал, та ділилися враженнями від перебування в таборі.

Слід відзначити насичену й цікаву програму, яку ретельно готували вчителі. Feedbacks, які було зібрано у дітей по закінченню роботи, показали, що найбільш запам’яталися наступні форми роботи: студія творчості, візерунок «Mehndi», флешмоб, Karaoke клуб, «Welcome to Great Britain».

У таборі панувала атмосфера взаємоповаги, зникли мовні бар’єри, комплекси ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 469 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 06.06.2018 | Комментарії (0)

     6 червня основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2018 року продовжиться проведенням тестування з історії України. Для участі у тестуванні зареєстровано майже 169 тисяч осіб.

Проведення тесту розпочнеться об 11 годині. Вхід до пунктів тестування триватиме до 10.50.

Для допуску до пункту тестування необхідно мати при собі запрошення-перепустку, оригінал сертифіката учасника ЗНО та оригінал документа, серія та номер якого зазначені в сертифікаті.

Радимо учасникам ЗНО заздалегідь дізнатись про адресу проведення зовнішнього незалежного оцінювання з історії України, зазначену в запрошенні-перепустці. Рекомендуємо взяти із собою дві-три ручки з чорнилом насиченого чорного кольору, а також, за бажанням, прозору пляшку з питною водою.

Тест зовнішнього незалежного оцінювання з історії України складається із завдань чотирьох форм.

Загальна кількість завдань тесту з історії України – 60, на виконання яких учасникам буде відведено 150 хвилин.

Результат виконання завдань №1-30 («Історія України ХХ – початку ХХІ століття») за вибором випускника може бути зарахований як державна підсумкова атестація з історії України.

Результат виконання завдань всього тесту буде використовуватися під час прийому до закладів вищої освіти.

Максимальна кількість тестових балів, яку може отримати учасник ЗНО з історії України, правильно виконавши всі завдання №1-30, що будуть зараховуватися як державна підсумкова атестація, дорівнює 47 балам.

Максимальна кількість тестових балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання сертифікаційної роботи - 94 бали.

Радимо учасникам тестування з історії України також ознайомитися з наступними матеріалами:

Портрети історичних персоналій обов'язкових на ЗНО з історії;

Візуалізований перелік пам’яток архітектури та образотворчого мистецтва;

Програма зовнішнього незалежного оцінювання з історії України 2018 року;

Загальна характеристика тесту з історії України 2018 року;

Завдання та відповіді на тести ЗНО з історії України минулих років;

Тести ЗНО онлайн з історії України;

Адаптована версія характеристики та критеріїв оцінювання для осіб з порушеннями зору.

Освіта.ua бажає впевненості та успішних результатів усім учасникам зовнішнього оцінювання.

Проглядів матеріалу: 410 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 06.06.2018 | Комментарії (0)

   Англомовний табір "SMILE 2018"ще більше вражень та веселощів!

Шкільний англомовний табір, який працюватиме в Коровійській ЗОШ І-ІІІ ступенів в період з 04 по 08 червня 2018 року, – це чудова можливість не лише підвищити свій рівень англійської мови, але й отримати море позитивних емоцій!

Тут діти мають можливість спілкуватися англійською мовою та застосовувати її у різних формах діяльності (в ігрових та концертних програмах, театральних виставах, конкурсах, тощо).

Літній англомовний табір "SMILE" – це вдале поєднання навчання та відпочинку!

До мовного табору «Посмішка» («Smile») було залучено 25 учнів та 4 педагогічних працівників. Керівником табору призначено заступника директора з виховної роботи Простебі М.М., вихователями – вчителів іноземної мови Чобан В.А., Палагнюк О. О. та Чимчинська О.І., які обрали краєзнавчо-народознавчий напрямок роботи табору.

В понеділок, 4 червня табірна зміна розпочалася Днем урочистого відкриття таборуOpening Party.

Мета цього заходу - дати гарний старт довгоочікуваним літнім канікулам та створити мотивацію для подальшого удосконалення навичок володіння англійською мовою.

В актовій залі зібралися учні 4 -7 класів та вчителі. Керівник табору ознайомила всіх присутніх з планом роботи. Учні разом з вчителями заспівали табірну пісню «We can smile. We are the best», вивчили девіз, склали правила нашого табору та написали свої очікування на паперових долоньках.

На святі відкриття можна було побачити різноманітні танцювальні номери, пісні англійською мовою у виконанні учнів та почути про різні захоплення наших табористів. Діти активно брали участь у запропонованих конкурсах та вболівали за своїх товаришів. Після закінчення свята в ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 454 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 06.06.2018 | Комментарії (0)

       Український центр оцінювання якості освіти опублікував схему оцінювання власного висловлювання на ЗНО з української мови і літератури.

Завантажити документ можна за цим посиланням http://nus.org.ua/wp-content/uploads/2018/05/Ukr_mova-ZNO_2018-VV_Shema-otsinyuvannya-na-sajt.pdf
Нагадаємо, ЗНО з української мови та літератури відбулося 24 травня. Результати тестувань будуть відомі до 15 червня.
Проглядів матеріалу: 393 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 06.06.2018 | Комментарії (0)

    На порозі барвисте, заквітчане чарівними квітами літо, сповнене прекрасних мрій, надій та сподівань.

1 червня, перший день літа – це Міжнародний день захисту дітей – це день дитинства, а дитинство – найрадісніша і найщасливіша пора життя. Для кожного з батьків діти – сенс життя, втілення мрій і звичайно ж наше всіх майбутнє.

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей творчі, креативні вихованці гуртків, які протягом навчального року приймали активну участь у позашкільному житті закладу зібрались на подвірї Глибоцького РБТДЮ.

Привітати їх із завершенням навчального року та Днем захисту дітей прийшли шановні гості: голова Глибоцької районної ради Панчук Петро Володимирович, заступник голови Глибоцької районної державної адміністрації Коломієць Віталій Кирилович, начальник управління освіти Глибоцької районної державної адміністрації Барарюк Василь Іванович, керуючий справами Глибоцької селищної об’єднаної територіальної громади Зеленівський Василь Костянтинович.

Масові заходи розпочались з флешмобу для вихованців.

Керівники гуртків декоративно-прикладного та технічного відділів провели майстер-класи з квілінгу, плетіння браслетів зі стрічки, вітражного розпису на склі, флористики, авіамоделювання. Відбулися змагання з шахів, шашок. Вихованці гуртка «Мото» продемонстрували свої вміння для усіх охочих. Молодші вихованці прийняли участь у конкурсі «Малюнок на асфальті».

Спонсорами свята став районний цент соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді Глибоцької РДА (начальник Мінтянська Алла Георгіївна) та управління освіти Глибоцької РДА.

Проглядів матеріалу: 376 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 06.06.2018 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024