П'ятниця, 19.04.2024, 14:02















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Червень » 05
Проглядів матеріалу: 507 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 05.06.2019 | Комментарії (0)

     Літо – це гарна пора року, а для учнів 2-А та 2-Б класах Коровійської ЗОШ І-ІІІ ст. воно ще й надзвичайно цікаве. Наші другокласники мали змогу відвідати мальовничі місця, які знаходяться в комплексі «Сонячна долина». Діти відвідали місцевий зоопарк, де знайомилися з різноманіттям фауни, збагатилися новими знаннями та пригадали попередні. Також незабутні враження отримали під час екскурсії на електромобілі, де їм розповідали про рослинний та тваринних світ. А завершилося все це дійство смачним та ситним обідом. Позитивні емоції та приємна втома переповнювали наших маленьких НУШенят :)

Проглядів матеріалу: 362 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 05.06.2019 | Комментарії (0)

  Перший день літа приурочений всім дітям, адже саме 1 червня святкують день захисту дітей. В Коровійській школі свято відбулося сьогодні на повному позитиві. На шкільному подвір'ї панували радість і сміх. Протягом свята діти веселились, співали, танцювали.

Нехай всі діти Землі зростають у радості та мирі!

 

Проглядів матеріалу: 318 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 05.06.2019 | Комментарії (0)

  Найбажаніша пора для дітей - це час літніх канікул, відпочинку, гарного настрою, час ігор та розваг. Саме з цією метою, 03 червня 2019р., на території Глибоцького РБТДЮ відбулось свято, приурочене Дню захисту дітей та завершенню навчального року. Вихованців привітали: заступник начальника управління освіти Глибоцької районної державної адміністрації Інна Юріївна Цуркан, начальник відділу освіти Глибоцької ОТГ Юрій Георгійович Чубрей, завідувач районного методичного центру управління освіти Олеся Сидорівна Намака, голова Глибоцької районної організації профспілки працівників освіти Світлана Іллівна Лазурко, головний спеціаліст управління освіти Домніка Мірчівна Міхай, директор Глибоцького РБТДЮ Оксана Костянтинівна Стрельчук.

У рамках свята проведено різноманітні майстер-класи з декоративно-прикладного мистецтва:

  • виготовлення українського віночка ( Федорук В.М.);
  • виготовлення «фенечок» ( Шородок К.К.);
  • виготовлення антистрес - брелка ( Максимюк Л.І.);
  • виготовлення листівки в техніці «Iris Folding» (Русу Л.Г.);
  • майстерня юних художників « Світ очима дітей» (Фруцька І. М.).

А також із задоволенням вихованці взяли участь у флешмобі «Ловимо ритм» (Шова Д.Л.), хореографічних та вокальних батлах (Шова Д.Л., Скутар К.Д., Баюк І.Г.,Чорней М.К., Гімчинський В.В.), показових виступах вихованців технічних гуртків (Романюк В.М., Тарангул Г.І., Ткачук В.Ф.), шашко-шаховому турнірі (Малиш І. В.), у виготовленні екологічної стіннівки «Будь господарем на землі» (Балан Н. В.), екологічній грі «Дерево бажань» (Шородок Н.М.). Найменші учасники дійства малювали на асфальті «Світ очима дітей» (Ванзуряк Н.В.).

Вихованці танцювали запальний флешмоб, спробували себе у різних заняттях за інтересами, фотографувались, змагались, пригощались ласощами і весело проводили час.

Адміністрація Глибоцького РБТДЮ вдячна спонсорам свята: районному центу соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді Глибоцької РДА (директор Мінтянська А.Г.), Глибоцькому районному сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області (начальник Дамаскін Я.В.), управлінню освіти Глибоцької РДА, приватним підприємцям Андрію Стрельчуку та Роману Фруцькому.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 333 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 05.06.2019 | Комментарії (0)

    Формат другого дня курсів вчителів 1 класу НУШ у Глибоцькому районі - це спільна і активна робота в групах, цікаве і змістовне навчання, різні види діяльності,корисні матеріали, море позитивних емоцій, пізнавальна та креативна атмосфера!

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 308 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 05.06.2019 | Комментарії (0)

    4 червня Центром економічного зростання Волоківської ОТГ, насамперед Пентелейчук О.М., була організована навчально-пізнавальна вікторина «З економікою на Ти» для учнів, учасників мовного табору «Rainbow», Грушівського НВК. У веселій атмосфері, але одночасно і в стані конкуренції між командами, юні економісти дізнавалися багато нового – хто такий підприємець, що таке дефіцит, конкуренція, ринок, аукціон, доходи, податки, валюта в Україні та іноземна валюта. Кожен черпнув для себе щось нове та пізнавальне.

В кінці заходу перемогла дружба, і вікторина закінчилась нічиєю. За свої знання в економічній сфері дітки отримали грамоту і солодкий приз! А саме головне безліч позитивних емоцій!

Проглядів матеріалу: 362 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 05.06.2019 | Комментарії (0)

Щасливе дитинство – в щасливій родині,

Яка все найкраще плекає дитині!

Благаєм, дорослі, зробіть все можливе,

Щоб квітло у світі дитинство щасливе!!!

     Цікаво та змістовно пройшов День захисту дітей в пришкільному таборі відпочинку "Веселка" Молодійської ЗОШ І-ІІІ ступенів, який розпочав свою роботу 3 червня.

Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків.

Діти пришкільного табору брали участь у різних конкурсах, співали, танцювали, грали у командні ігри, відгадували загадки. Закінчилося свято конкурсом малюнків на асфальті. Дітки поверталися додому щасливі і так має бути завжди!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 363 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 05.06.2019 | Комментарії (0)

    3 червня у Грушівському НВК відкрився англомовний табір „RAINBOW” . Основна мета роботи табору – зацікавити учнів вивченням іноземних мов, допомогти подолати психологічний та мовний бар’єр, саме тому підібрані завдання розважального та розвивального характеру. Літній мовний табір – це чудова нагода пірнути у світ англійської мови та творчих майстер-класів.

Робота табору проходить у період з 3 по 7 червня поточного року. До роботи задіяні 25 учнів та 2 вчителів.

Перший день табору «День знайомств» розпочався з урочистої лінійки. Дітей ознайомили з режимом роботи, правилами поведінки в таборі та розподілом обов’язків. Протягом дня діти вивчили девізи, оформили плакат та отримали емблеми загонів «Stars» та «Black and White».

Вчителям Попович В.Г. та Садовей М.І. вдалося створити святкову та невимушену атмосферу. Діти залюбки грали в рухливі ігри, використовуючи свій мовний потенціал, та ділилися враженнями від першого дня перебування в таборі.

Заступник директора з НВР  Д. В. Зінкевич

 

 

 

Проглядів матеріалу: 282 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 05.06.2019 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024