Четвер, 28.03.2024, 14:54















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Червень » 07

    Літо - це чудова та довгоочікувана пора для малечі та дорослих. Та влітку потрібно не тільки попіклуватись про те, щоб Ваша дитина мала змогу відпочити, а й про те, щоби вона змогла розвиватися інтелектуально. Для цього ми створили програму, яка дозволить у цікавій, ігровій формі вправлятись дітям у навичках читання, письма, повторити таблицю множення, більше дізнатися про навколишній світ, поміркувати, пофантазувати та багато ще іншого.

Після 1-го класу.

Закінчення першого класу — це визначна і відповідальна подія у житті Вашої дитини. Для того, щоб вона могла удосконалювати і поглиблювати свої знання, пропонуємо добірку цікавих матеріалів, які допоможуть розширити світогляд, вправлятись у навичках рахунку, письма, читання, розвиватимуть логічне мислення, увагу, уяву, тренуватимуть графомоторні навички, збагатять словниковий запас, сприятимуть формуванню спостережливості та мислення. Далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 386 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 07.06.2019 | Комментарії (0)

    Вступники, які подають заяви в електронній формі, реєструють особистий електронний кабінет на сайті: https://ez.osvitavsim.org.ua/ (працює під час вступної кампанії).

Під час реєстрації вступник зазначає такі дані:
 
  • адресу електронної пошти, до якої має доступ (вказана адреса буде логіном для входу до кабінету);
  • пароль для входу до кабінету;
  • номер, пін-код та рік отримання сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання;
  • серію та номер документа про повну загальну середню освіту;
  • середній бал додатка до вказаного документа.
 
У разі наявності кількох сертифікатів ЗНО, зазначається один із них на вибір вступника.
 
Під час подання заяви в паперовій формі вступник пред’являє особисто оригінали:
 
  • документа, що посвідчує особу;
  • військово-облікового документа для військовозобов’язаних (крім випадків, передбачених законодавством);
  • документа державного зразка про раніше здобутий освітній ступінь (освітньо-кваліфікаційний рівень), на основі якого здійснюється вступ, і додаток до нього;
  • документів, які підтверджують право вступника на зарахування за співбесідою, на участь у конкурсі за результатами вступних іспитів та/або квотою-1, квотою-2, квотою-3 або квотою-4 на основі повної загальної середньої освіти.
 
До заяви, поданої в паперовій формі, вступник додає такі документи:
  • копію документа (одного з документів), що посвідчує особу, передбаченого законом «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус»;
  • копію військово-облікового документа - для військовозобов’язаних (крім випадків, передбачених законодавством);
  • копію документа державного зразка про раніше здобутий освітній (освітньо-кваліфікаційний) рівень, на основі якого здійснюється вступ, і копію додатка до нього;
  • копію сертифіката (сертифікатів) зовнішнього незалежного оцінювання;
  • чотири кольорові фотокартки розміром 3 х 4 см.
Перелік документів, необхідних для вступу, зокрема, додаткових, якщо це викликано особливостями вступу на певну спеціальність чи конкурсну пропозицію, встановлюють ЗВО у своїх Правилах прийому.
 
Вступники, які проходять творчі конкурси, допускаються до участі в них за наявності оригіналу документа, що посвідчує особу, та екзаменаційного листка з фотокарткою.
 
Інші копії документів подаються вступником, якщо це викликано особливими умовами вступу на відповідні конкурсні пропозиції, установлені законодавством, у строки, визначені для прийому документів.
Проглядів матеріалу: 369 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 07.06.2019 | Комментарії (0)

     5 червня, в Молодійській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбулося свято прощання з початковою школою у 4 – А класі. На свято завітало багато гостей: вчителі, батьки, бабусі, дідусі, братики, сестрички та друзі. В аеропорту «Прощання з дитинством» в далекий, незвіданий, неймовірний, загадковий політ під назвою «Юне життя» відправилися почесні пасажири – випускники – четвертокласники. Усім гостям, діти продемонстрували, чому вони навчилися та як здружилися протягом чотирьох років. У дитячих оченятах світилася радість, а на очах батьків виступали сльози щастя та гордості за своїх дітей.

Ще зовсім недавно учні переступили поріг школи, а сьогодні, озброєні значним багажем знань, випорхують з-під дбайливих крил своїх перших вчителів у більш самостійне життя рідної школи.
Школярі попрощалися з першими сходинками дитинства та першою вчителькою Куруляк Людмилою Василівною, яка впевнено вела їх стежинами шкільної науки, та пообіцяли своїм майбутнім класним керівникам і надалі бути взірцем у навчанні й вихованні.

 

Проглядів матеріалу: 289 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 07.06.2019 | Комментарії (0)

    Сьогодні у мовному таборі був день Дитини, учасники обговорювали права та обов'язки дітей. Пізніше переглядали відеоролик на тему Корисна та шкідлива їжа. Спробували себе у ролі репортерів , проводячи змагання- опитування " Чи ведеш ти здоровий спосіб життя". Закінчився день грою "Інформаційні сніжки", за допомогою якої учасники змогли потренувати свою пам'ять та дізнатися більше одне про одного.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 334 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 07.06.2019 | Комментарії (0)

Дитячий садочку! Країно добра!

Шкода, що з тобою прощатись пора!

Ми в стінах твоїх зростали як в казці

Здорові, щасливі, в любові та ласці…

    Випускний в садочку – довгоочікувана подія і для дітей, і для батьків. Хоч випускний в дитсадку і сповнює серця гордощами за своїх дітей, головні на цьому святі все ж вони. Тому педагоги закладу та батьки подбали про яскравість їхніх вражень від першого випускного свята у житті.

Урочиста, яскрава зала, чарівні дівчатка у вишуканих сукнях, елегантні хлопчики, схвильовані батьки та вихователі. На обличчях дітей – усмішки. Вони так чекали та готувались до цього дня, чи не найвидатнішої події у їхньому житті.

58 з своїми мріями і уподобаннями, які вміють рахувати, співати і танцювати, дружити і допомагати залишили стіни рідного садочка. Діти подарували батькам, працівникам садочка, гостям святковий настрій. Кіноальманах в стилі «Оскар» в групі «Дзвіночок» (вихователі Любов Дутка та Ольга Цибуляк) показав хроніку життя дітей від перших днів перебування у дитячому садку до закінчення, а «Стиляжна вечірка» в групі «Здоров’ ячок» (вихователі Інна Катренюк та Надія Тодорюк) – у ретро-стилі, хоч незвично, зате цікаво й феєрично!

Відбулися зустрічі із казковими героями: Пеппі довгою панчохою, «Двійкою» та «Дванадцяткою».

Випускників вітали адміністрація дошкільного закладу, молодші вихованці,батьки, вчителі, гості. На згадку про садочок випускники отримали дипломи від завідувача Валентини Іванівни Грижук.

Випускний бал пройшов цікаво і весело. Яскраве підтвердження того – бурхливі емоції всіх його учасників. Сподіваємося, що незабутнє враження від свята залишаться у наших випускників на все життя!

Домніка Балан, вихователь - методист закладу

Проглядів матеріалу: 420 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 07.06.2019 | Комментарії (0)

У дитинстві відкриваєш материк,

Котрий назветься потім - Батьківщина.

Ліна Костенко

У небі над Україною майорить споконвічний синьо-жовтий прапор, сяє до людей тисячолітній герб наш - золотий тризуб із блакитного щита. Діти виростають із цією символікою в серці і несуть в душі впродовж життя.

У пришкільному таборі «Веселка» Молодійської ЗОШ І-ІІІ ступенів сьогодні «День державної символіки». Настрій усіх учасників піднесений,

патріотичний і проходить під гаслом:

«У нашого прапора барви чудові:

Внизу - золотисті, вгорі – волошкові»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 475 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 07.06.2019 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024