П'ятниця, 26.04.2024, 01:19















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Червень » 19

     Дякуємо тренерам за корисну інформацію та цікаві види роботи, залишилось тільки використати знання, що отримали.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 376 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.06.2019 | Комментарії (0)

    18 червня  розпочато навчання директорів закладів загальної середньої освіти відповідно до вимог «Нова українська школа» на базі Глибоцького ліцею.
Навчання проводяться з метою підвищення методичного та практичного рівнів управлінської компетентності керівних кадрів ЗЗСО щодо реалізації основних напрямів державної політики в освітній галузі в умовах децентралізації. Тренінгові навчання відбуваються під керівництвом регіонального тренера, завідувача НМЦ освітнього менеджменту та координації методичних служб ІППОЧО Наталії Куриш. Навчання продовжується до 20 червня.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 368 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.06.2019 | Комментарії (0)

Надворі літо…

Справжнє тепле літо…

У зелені втопилися сади,

Рясніють всюди різнобарвні квіти,

Аж серце завмирає від краси.

    І справді серце завмирає від краси, і не тільки від навколишньої природної, але й від краси наших випускників-дев'ятикласників, які з гордо піднятою головою стоять перед рідною школою на святі вручення свідоцтв про базову середню освіту. У цей святковий день поруч з випускниками були їхні найрідніші люди – батьки, а також бабусі та дідусі, друзі.

Перед виходом випускників, ведучі свята Олександра та Георгій розповіли гостям цікаву інформацію, про те як залежить характер людини від пори року в якій вона народилась. І саме за цим критерієм під святковими мелодіями відбувався вихід випускників.

Свято урочисто оголосили відкритим. І з вітальним словом, а також для вручення свідоцтв про базову середню освіту були запрошені директор школи Ольга Георгіївна Лупуляк та заступник директора з навчально-виховної роботи Білик Лілія Анатоліївна. Кожен випускник запам’ятав цей момент, адже тепер у них в руках важливий документ, для отримання якого вони так багато і старанно вчилися. Також випускники отримали грамоти за особливі досягнення у навчанні окремих предметів та грамоти із грошовими преміями від Коровійської сільської ради за активну участь у конкурсах, олімпіадах та спортивних змаганнях районного та обласного рівнів. Були нагороджені подяками й батьки випускників.

Лунали гарні слова вдячності для вчителів школи, які всі ці дев'ять років крок за кроком були поруч з сьогоднішніми випускниками. З вітальним словом для випускників виступали перші вчителі (Оксана Володимирівна Усата і Віра Іванівна Косован) та класні керівники (Локовей Марина Іванівна, Нітушка Іванна Іванівна та Кіцак Марія Теофілівна).

Трепетним моментом був вальс з батьками. Батьки також звернулися до випускників із вітальним словом та з подякою для вчителів.

Цікавою родзинкою свята став танцювальний флешмоб випускників.

Наприкінці свята випускники, які 1 вересня не повернуться у стіни рідної Коровійської школи, під супроводом першокласників зробили коло та були проведені у доросле та вже самостійне життя.

В добру путь, дорогі діти!

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 447 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.06.2019 | Комментарії (0)

        Ось і завершився третій етап підвищення кваліфікації вчителів першого класу Нової української школи. Протягом десяти днів, з 03.06 по 14.06, педагоги розглянули зміст Концепції «Нова українська школа» та опрацьовували Державний стандарт початкової освіти, ознайомилися з методиками використання LEGO, з основними засадами інклюзивного навчання, критичного мислення, формувального оцінювання. Особлива увага зверталася на інтеграцію в процесі навчання учнів 1 класу НУШ. Вчителі показали майстер-класи, фрагменти уроків, продемонстрували отримані протягом навчання знання та вміння, ще раз переконалися в тому, що зміни які запроваджує Нова українська школа це надзвичайно інноваційно, корисно та ефективно!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 396 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.06.2019 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024