П'ятниця, 26.04.2024, 22:27















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Червень » 10

    10 червня у літньому мовному таборі був день спорту. Учасники брали участь у різних спортивних змаганнях: естафета "Хто найшвидший?", де діти проявили не лише гарну фізичну форму, а й знання лексики, ігри з м'ячем, під час яких учні ділились своїм лексичним запасом. Заключною грою була гра "Стрибай і думай англійською".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 335 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.06.2019 | Комментарії (0)

     Участь у мовному таборі допомагає дітям розкрити свої таланти та отримати досвід спілкування іноземною мовою. При цьому знання дитини не оцінюються і дитина має змогу сприймати навчання як гру.
Саме тому учні Купського НВК №2 взяли участь у проекті літніх мовних таборів з метою підвищити рівень володіння англійської мови.
Робота літнього мовного табору була спланована за тематичними днями.
Перебування учнів у таборі дало можливість дітям вивчати іноземну мову у цікавій формі, весело провести час разом із друзями, розвинути свої таланти, отримати пізнавальну інформацію, навчитися новому.

 

Проглядів матеріалу: 262 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.06.2019 | Комментарії (0)

     Протягом одного тижня, з 3 по 7 червня, у Грушівському НВК І-ІІ ступенів було організовано роботу літнього мовного табору «Rainbow» («Веселка»). До роботи були задіяні 25 учнів та 2 вчителів.

Навчання іноземній мові поєднувалося з виховними методиками, процес пізнання – з відпочинком. Виховний процес у таборі організовувався за тематичними днями: «День знайомств», «День кмітливості», «День дружби», «День природи» та «День прощань!». Учні 2-8 класів мали змогу брати участь в ігрових програмах – подорожах-квестах, вікторинах, інтелектуальних марафонах, мовознавчих калейдоскопах, конкурсах малюнків.

Педагогами Попович В.Г. та Садовей М.І. проведено інформаційний калейдоскоп: “My country” («Моя країна»), а також бесіду «My best friend» («Мій кращий друг»).

Окрім того учителі англійської мови проводили спортивні розминки, ігри, командні змагання, а також багато інших цікавих хвилин спілкування іноземною мовою.

В день закриття табору діти із задоволенням відтворювали «Фотоколаж спогадів», брали участь у фінальній вікторині та були нагороджені дипломами, які підтверджують їхню активну участь у мовному таборі «Rainbow» Грушівського НВК в 2019 році.

 

Заступник директора з НВР Д.В.Зінкевич

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 340 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.06.2019 | Комментарії (0)

Ми сьогодні вже йдемо від вас
По шкільній стежині у п'ятий клас.
Школо наша початкова,
Прощавай і будь здорова,
Нових діточок стрічай
Та й про нас не забувай!

      Час летить невблаганно і змінює усе, що нас оточує. Життєва дорога людини також мінлива і нелегка, несе в життя і сум, і радощі. Усе має початок і кінець. Не можна сказати, що закінчується дитинство наших дітей. Однак нинішній день проводить невидиму межу між дитинством та юністю.
7 червня для школярів 4 -Б класу було особливе. Всі вони прощалися з початковою школою. Діти згадали всі шкільні роки: як навчалися читати, писати, здобувати перші знання, як вчилися дружити, жити єдиною сім'єю - дружнім класом. Перша вчителька М.М Кілару підвела підсумок досягнень та здобутків учнів. Діти подякували всім вчителям, які їх навчали і пообіцяли бути старанними учнями старшої школи. Під час свята діти гарно декламували вірші, інсценували смішинки, співали пісні.
Прощавай, рідна початкова школо! Здрастуй, новий світ школи старшої!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Проглядів матеріалу: 309 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.06.2019 | Комментарії (0)

     2 червня в місті Сокиряни відбувся IV районний фестиваль-конкурс вокально-хорової творчості композитора Михайла Мафтуляка «Свої пісні дарую людям».

Минулого року дует «Мелос» (Галина Семенюк-Сисолєтіна та Наталя Чернухіна) був учасником ІІІ-го такого фестивалю і здобув там почесне І-ше місце. Приємною несподіванкою стала новина про те, що дует знову запрошують на цьогорічний фестиваль, але вже в якості членів журі. Ми, звичайно, погодились.

На фестиваль приїхали учасники з різних куточків Буковини та сусідньої Молдови (м. Окниця).

Учасники молодшої та старшої вікової категорії продемонстрували високий рівень підготовки. Члени журі нагородили переможців.

Чекаємо наступного – V-го ювілейного фестивалю.

Проглядів матеріалу: 341 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.06.2019 | Комментарії (0)

         В Димківському НВК працював літній мовний табір для учнів 5-6 класів відповідно до наказу управління освіти Глибоцької райдержадміністрації №223 від 06.05.2019. Робота в таборі була спрямована на активізацію знань отриманих протягом навчального року, на розвиток мовлення та аудіювання. Використано автентичні матеріали, що сприяло зацікавленості учнів, розвивало стимул до непідготовленого мовлення, висловлювання власних думок, давало поштовх до ініціативи, творчості, неординарного мислення, сприяло впевненості в собі, у знаннях англійської мови, викликало бажання висловити власну думку.

Діти почували себе вільно , комфортно, їм було весело. Вони співали, танцювали, грали в ігри, брали участь у змаганнях на спортивному майданчику, спілкуючись англійською мовою.

Гімн табору:»We are happy children.

Емблема табору: «Smile».

Девіз табору: «Friendship is the greatest treasure.

Діти переглянули фільми англійською мовою: «British School”, «Countries», «Friendship is the greatest treasure. Обговорюючи переглянуті матеріали, учні вчилися давати стислі і розгорнуті відповіді, залежно від змісту питання. Слабші учні давали короткі відповіді, сильніші учні давали повні відповіді.

Використання пісень та віршів активізувало мовлення учнів, тому що мовні зразки і структури пісень використовуються у висловлюваннях. У дітей піднімався настрій та інтерес до вивчення мови. Використані пісні: «If you happy », «Father finger», «Do you like pizza», «The more we are together».

Проведено брейн-ринг «Чарівний м’яч мудрості». Учні грали з м’ячем, кожен учень який зловив м’яч, розповідав про сімю або про те, що йому сподобалось у таборі.

Учні 6-го класу підготували цікаві питання для п’ятикласників , які їм потрібно було знайти , а потім відповісти. Всі дружно і весело провели час, виконуючи завдання, відповідали з ентузіазмом.

Діти брали участь у спортивних змаганнях, висловлювались про здорову їжу та користь спорту, грали в улюблений вид спорту баскетбол.

Проводились розвантажувальні фізичні вправи, рухові ігри та

мовні розминки з використанням англійської мови.

Учні розповідали про школу, перерви, робочий день, улюблені заняття.

Табір був успішним , тому що діти намагались користуватись англійською мовою практично увесь час і стали більш впевненими у своїх мовних навичках. Заходи, проведені в рамках роботи табору були різноманітними, цікавими, доступними для розуміння та виконання учасниками табору, учні сприймали навчання як гру і спілкувалися англійською мовою, граючись.

Учні Димкківського НВК вивчають англійську мову як другу іноземну, тому дуже важливо, що вони самі проявили ініціативу і виявили бажання взяти участь у роботі літнього мовного табору. Вивчаючи мову з 5-го класу, діти показали добрі знання та уміння застосовувати мовний матеріал на практиці , у реальних непередбачуваних ситуаціях , показали зацікавленість у вивченні ан ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 319 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.06.2019 | Комментарії (0)

      Наприкінці травня 2018-2019 навчального року, як і щорічно відбувся творчий звіт гуртка «Патріотична і туристська пісня» Глибоцького центру туризму та краєзнавства перед батьками вихованців, приурочений до Дня захисту дітей.
«Любов’ю ми зігріємо весь світ» - такою була тема цього виховного заходу. Протягом усього свята йшлося про Любов, Людяність, Щастя, Добро, Слово, Милосердя, Мати, Батька, Рідний край… Вихованці співали пісні та акомпанували на гітарах, декламували вірші. До всіх учасників свята з вітальним словом звернувся директор Глибоцького ЦТКСЕУМ Дудка Анатолій Петрович. Потім для батьків була екскурсія по Центру туризму, під час якої вони мали можливість ознайомитися і переглянути фотогазети, стенди, пошуково-дослідницькі роботи, літературу гуртка та нашого закладу. А наостанок для всіх був «солодкий стіл».
І хоча за вікном ішов дощ, у нас на святі було затишно, цікаво та весело!

Керівник гуртка «Патріотична і туристська пісня» Глибоцького ЦТКСЕУМ

Галина Іванівна Сисолєтіна

Проглядів матеріалу: 825 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.06.2019 | Комментарії (0)

     МОН планує моніторити кар'єру випускників вишів. У відомстві зазначають, що моніторинг допоможе відслідковувати кар’єрне зростання випускників у прив’язці до закладу, в якому вони здобули освіту, а також аналізувати перспективи, які надає університет.

Відкрито центри для вступників з окупованих територій. Через освітні центри жителі тимчасово окупованих територій можуть вступити в українські заклади професійної та вищої освіти за спрощеною процедурою – без ЗНО, українського паспорта та атестата.

Майже половина безробітних має вищу освіту. Близько 47% осіб, які реєструються у службі зайнятості є безробітними з вищою освітою. Також 35% зареєстрованих осіб, мають відповідну професійно-технічну освіту, але не знайшли себе на ринку праці.

Одеський медуніверситет захопили рейдери, - Супрун. За словами в.о. міністра охорони здоров'я, будівля Одеського медуніверситету захоплена рейдерами. Університетом саботуються рішення МОЗ, а студенти та викладачі шостий місяць не отримують стипендії та зарплати.

ХНУ ім. Каразіна увійшов до топ-500 світового рейтингу. Британською компанією Quacquarelli Symonds опубліковані результати міжнародного рейтингу QS World University Rankings, що визначає результати діяльності університетів світу за основними академічними показниками.

ЗНО у магістратуру складуть 65 тисяч студентів. Для кожного зареєстрованого учасника створено інформаційну сторінку. Тестування з іноземної мови відбудеться 2 липня, а зовнішнє оцінювання з права та загальних навчальних правничих компетентностей — 4 липня.

Дітям видаватимуть свідоцтво про початкову освіту. Передбачається, що документи про початкову освіту видаватимуться батькам випускників і міститимуть інформацію щодо здобуття учнем початкової освіти.

У Мінфіні показали, де і скільки витрачають на школи. Міністерством фінансів розроблений інтерактивний сервіс, що дозволяє побачити бюджетні видатки на загальну середню освіту, як в цілому по країні, так і по окремих областях, чи навіть по окремих школах.

Рада ухвалила закон «Про фахову передвищу освіту». Закон встановлює основні правові, організаційні, економічні та фінансові засади функціонування системи фахової передвищої освіти та визначає шляхи розвитку цієї системи.

Більшість студентів-медиків склали тест «Крок 2». У Центрі тестування при МОЗ України зазначають, що результати цьогорічного тесту суттєво не відрізняються від показників попередніх років, хоча відсоток тих, хто не склав іспит, є трохи вищим.

Попри скасування, в регіонах продовжують атестацію шкіл. У Державній службі якості освіти звертають увагу на те, що державної атестації закладів освіти як форми державного нагляду зараз не існує і правові наслідки її проведення відсутні.

Гриневич вирішила йти в парламент з Гройсманом. Лілія Гриневич братиме участь у парламентській кампанії. Під час виступу на з’їзді «Українська стратегія Гройсмана» вона наголосила, що її рішення викликане відчуттям відповідальності перед колегами і освітянами.

Гриневич розповіла, над чим працюватиме у політиці. Однією з політичних цілей міністра освіти Лілії Гриневич, яка братиме участь у виборах до Верховної Ради, стане захист досягнень попередніх урядів в освітній сфері.

Коледжі і технікуми готуватимуть молодших бакалаврів. Після набрання чинності законом «Про фахову передвищу освіту», коледжі та технікуми здійснюватимуть підготовку фахових молодших бакалаврів і більше не набиратимуть вступників за рівнем «молодшого спеціаліста».

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 358 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.06.2019 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024