П'ятниця, 19.04.2024, 13:44















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Червень » 22 » Англомовний табір "SMILE 2018" у Коровійській ЗОШ І-ІІІ ст. – ще більше вражень та веселощів!
10:07
Англомовний табір "SMILE 2018" у Коровійській ЗОШ І-ІІІ ст. – ще більше вражень та веселощів!

     Шкільний англомовний табір працював в Коровійській ЗОШ І-ІІІ ступенів в період з 04 по 08 червня 2018 року. У таборі діти мали можливість спілкуватися англійською мовою та застосовувати її у різних формах діяльності (в ігрових та концертних програмах, театральних виставах, конкурсах, тощо). До мовного табору «Посмішка» («Smile») було залучено 25 учнів та 4 педагогічних працівників. Керівником табору призначено заступника директора з виховної роботи Простебі М.М., вихователями – вчителів іноземної мови Чобан В.А., Палагнюк О. О. та Чимчинську О.І., які обрали краєзнавчо-народознавчий напрямок роботи табору.

В понеділок, 4 червня табірна зміна розпочалася Днем урочистого відкриття таборуOpening Party. Метою цього заходу було дати гарний старт довгоочікуваним літнім канікулам та створити мотивацію для подальшого удосконалення навичок володіння англійською мовою.

В актовій залі зібралися учні 4 -7 класів та вчителі. Керівник табору ознайомила всіх присутніх з планом роботи. Учні разом з вчителями заспівали табірну пісню «We can smile. We are the best», вивчили девіз, склали правила табору та написали свої очікування на паперових долоньках.

На святі відкриття можна було побачити різноманітні танцювальні номери, пісні англійською мовою у виконанні учнів та почути про різні захоплення табористів. Діти активно брали участь у запропонованих конкурсах та вболівали за своїх товаришів. Після закінчення свята всі були з гарним настроєм та заряджені позитивними емоціями на цілий день. Саме цей день і став гарним стартом довгоочікуваних літніх канікул.

В другий день роботи мовного табору Чимчинська Оксана Іванівна ознайомила учнів з країнами, мову яких вони вивчають. Зокрема, вони пригадали назви та частини англомовних країн, їх столиці, географічне розташування, визначили, яким видом транспорту можна до них дістатися.

Діти мали змогу розширити та поглибити знання про лінгво-культурні особливості кожної з представлених англомовних країн, знайти їх спільні та відмінні риси, вивчити нові лексичні одиниці, переглянути цікаві відео про англомовні країни, співати пісні, створити проекти та пройти вікторину на найкраще знання фактів про ці країни та визначити важливість вивчення англійської мови як мови світового рівня.

Третій день роботи в літньому мовному таборі пройшов подорожжю по Буковині, Чернівцями та рідною Глибоччиною. Валентина Антонівна Чобан розпочала день з речівки "We are smart, we are smiles, we are pretty, we are the best". Потім діти повторили прикметники для опису природи, рідного краю і складали пазли "Карта Буковини". З окремо нарізаних слів про місто, діти складали речення про Чернівці. Кожна команда склала розповідь про місто. Потім капітани команд змагалися у грі "The pencil quiz" та "Game show". На природі діти малювали малюнки на тему "My summer dream". Після цього здійснили поїздку по Чернівцях, побували у ботанічному саду, музеї під відкритим небом. Діти стомлені, проте задоволені завершили третій день навчання й відпочинку у англомовному таборі.

Четвертий день в ЛМТ Коровійської ЗОШ І-ІІІ ступенів був присвячений музиці, стилям музики та відомим музикантам. Спочатку табористи переглянули презентацію "Music is a universal language of the world" і закріпили лексику з теми працюючи в групах, потім розповіли чому ми слухаємо музику і хто який жанр полюбляє. А під час розучування популярної англійської табірної пісні "Bazooka, zooka, Bubble gum" діти змагалися в командах на кращі навички аудіювання - вставляли пропущені слова в текст пісні, співали й відтворювали рухи за змістом. Ознайомившись з різними стилями музики, учні відвідали концерт фортепіанної музики "Музичний калейдоскоп" під керівництвом Ганзюк Антоніни Людвігівни. Під час концерту звучали уривки джазової п'єси української сучасниці з м. Вінниці Жанни Колодуб та всім відома п'єса "Міккі-маус", класична музика Бетховена й Моцарта, сонати Луїзи Кьохлера і Дамкомба, романтична прелюдія композитора Геумана. Найбільше всім сподобалися відомі музичні твори із репертуару славнозвісної групи "АВВА", уривок з кінофільму "Review for dream" Дарена Арановського "In execution" та іспанська мелодія пісні "Despasito". Після концерту учні ділилися своїми враженнями і цілком погодилися, що музика є універсальною мовою світу.

Робота літнього мовного табору "SMILE", який працював на базі Коровійської ЗОШ І-ІІІ ст., завершилася урочистим закриттям. Табористи взяли участь у флешмобі "За єдину Україну", утворивши серце зі своїх долоньок. Підбивши підсумки роботи дітей, вчителі вручили їм сертифікати за участь у ЛМТ. Діти поділилися враженнями за тиждень і сказали чи виправдалися їхні очікування, які вони написали у перший день роботи табору.

Переглядів: 425 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024