П'ятниця, 26.04.2024, 01:16















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Червень » 4 » День захисту дітей у Волоківській ЗОШ І-ІІІ ст.
08:36
День захисту дітей у Волоківській ЗОШ І-ІІІ ст.

    Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку. І наш святий обов’язок дорослих – зробити своїх дітей щасливими не тільки сьогодні, влаштувавши їм якесь свято, а й завтра і завжди. Адже наші діти – то майбутнє нашої країни, яке має бути щасливим. І кожна усмішка, кожне сказане ласкаве слово – це великий внесок у щасливе дитинство маленьких українців.

 День захисту дітей – це не тільки веселе свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб у майбутньому вони стали хорошими батьками і громадянами своєї країни. Тому вже доброю традицією для Волоківської ЗОШ І-ІІІ ст. стало святкування Дня захисту дітей. В цей прекрасний, сонячний день на наших діток чекали багато сюрпризів. Для них був проведений конкурс малюнків на асфальті: «Щасливе дитинство», під час якого були відзначені найкращі художники. Після цього діти погралися з вчителькою англійської мови в цікаві пізнавальні ігри, вивчаючи таким чинок ще краще англійську мову. Спеціально для наших учнів, наших діток, була проведена дискотека під чистим небом, під час якої кожен з них мав можливість продемонструвати свої танцювальні здібності, відчувши себе дорослим.

Заключним етапом святкування Дня захисту дітей було проведення флешмобу: «Ми за щасливе дитинство», під час якого всі учні показали уявні сердечка – символ любові та відданості нам дорослим, і саме за це ми зобов`язяні захищати їх та дарувати їм всю нашу любов.

Тож, нехай кожна дитина у нашій державі буде щасливою від любові, уваги та піклування дорослих і тільки тоді і ми зможемо відчути смак справжнього щастя!

Переглядів: 382 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024