Четвер, 25.04.2024, 16:28















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Червень » 10 » Літній мовний табір
13:14
Літній мовний табір

         В Димківському НВК працював літній мовний табір для учнів 5-6 класів відповідно до наказу управління освіти Глибоцької райдержадміністрації №223 від 06.05.2019. Робота в таборі була спрямована на активізацію знань отриманих протягом навчального року, на розвиток мовлення та аудіювання. Використано автентичні матеріали, що сприяло зацікавленості учнів, розвивало стимул до непідготовленого мовлення, висловлювання власних думок, давало поштовх до ініціативи, творчості, неординарного мислення, сприяло впевненості в собі, у знаннях англійської мови, викликало бажання висловити власну думку.

Діти почували себе вільно , комфортно, їм було весело. Вони співали, танцювали, грали в ігри, брали участь у змаганнях на спортивному майданчику, спілкуючись англійською мовою.

Гімн табору:»We are happy children.

Емблема табору: «Smile».

Девіз табору: «Friendship is the greatest treasure.

Діти переглянули фільми англійською мовою: «British School”, «Countries», «Friendship is the greatest treasure. Обговорюючи переглянуті матеріали, учні вчилися давати стислі і розгорнуті відповіді, залежно від змісту питання. Слабші учні давали короткі відповіді, сильніші учні давали повні відповіді.

Використання пісень та віршів активізувало мовлення учнів, тому що мовні зразки і структури пісень використовуються у висловлюваннях. У дітей піднімався настрій та інтерес до вивчення мови. Використані пісні: «If you happy », «Father finger», «Do you like pizza», «The more we are together».

Проведено брейн-ринг «Чарівний м’яч мудрості». Учні грали з м’ячем, кожен учень який зловив м’яч, розповідав про сімю або про те, що йому сподобалось у таборі.

Учні 6-го класу підготували цікаві питання для п’ятикласників , які їм потрібно було знайти , а потім відповісти. Всі дружно і весело провели час, виконуючи завдання, відповідали з ентузіазмом.

Діти брали участь у спортивних змаганнях, висловлювались про здорову їжу та користь спорту, грали в улюблений вид спорту баскетбол.

Проводились розвантажувальні фізичні вправи, рухові ігри та

мовні розминки з використанням англійської мови.

Учні розповідали про школу, перерви, робочий день, улюблені заняття.

Табір був успішним , тому що діти намагались користуватись англійською мовою практично увесь час і стали більш впевненими у своїх мовних навичках. Заходи, проведені в рамках роботи табору були різноманітними, цікавими, доступними для розуміння та виконання учасниками табору, учні сприймали навчання як гру і спілкувалися англійською мовою, граючись.

Учні Димкківського НВК вивчають англійську мову як другу іноземну, тому дуже важливо, що вони самі проявили ініціативу і виявили бажання взяти участь у роботі літнього мовного табору. Вивчаючи мову з 5-го класу, діти показали добрі знання та уміння застосовувати мовний матеріал на практиці , у реальних непередбачуваних ситуаціях , показали зацікавленість у вивченні англійської мови, продемонстрували творчість, дружбу, взаємо підтримку, взаємоповагу.А це свідчить про результативну виховну роботу у школі.

Заступник директора з навчально-виховної роботи О.Ф.Світик

Переглядів: 319 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024