П'ятниця, 29.03.2024, 03:53















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Червень » 22 » Літній мовний табір у Глибоцькій гімназії
09:48
Літній мовний табір у Глибоцькій гімназії

     На базі Глибоцької гімназії уже в черговий раз відкрив свою роботу Літній англомовний табір. Провідною темою став девіз: «Ми за здоровий спосіб життя».

Табір розпочав свою роботу з 01.06, з учнями працювали Писарук Г.П., Білоус І.М., Шевчук А.М. Перший день в таборі був дуже насиченим: зранку – зарядка, ігри для знайомства, розподіл на групи. Вихованці були зайняті виготовленням символіки загону та вивченням девізу. Цікаві ігри, різноманітні види діяльності та мовна практика чекали їх попереду. Основна тема табору - здоровий спосіб життя – надихала учнів і залучала їх до роботи в групах. Результатом цього стали проекти та постери. 5 групам були роздані плакати з темами: «Фрукти», «Овочі», «Напої», «Головні страви» та «Десерти». Кожна група вписувала слова з даної теми, через певний час вони обмінювались темами за годинниковою стрілкою. Гра завершилась, коли учні назад отримали свої перші теми. Потім вони презентували свою лексику, а інші групи змагалися в перекладі. Друге місце посіли аж три команди.

Не менш цікавою для дітей стала гра «Odd one out». Вчитель тільки подав приклад, а діти вже підхопили естафету та не раз були ведучими.

Далі вони детальніше розглянули піраміду харчування. Спочатку вони переглянули та обговорили навчальне відео по темі. Разом з учителем вони закріпили вивчений матеріал, вивчивши запальну пісню «Alive with five». Дехто відкрив в собі талант читання репу.

Головним узагальненням теми стала карта пам’яті «Healthy lifestyle», яку діти в групах виконали на плакаті. Вона складалася з 6 секцій: «Healthy food», «Healthy drinks», «Sport», «Healthy hobbies», «Health care» та «Environment». Діти були вельми задоволені результатом своєї роботи. Окрім роботи в групах, презентацій діалогів, дискусій проводилися спортивні естафети та дозвілля поза межами школи, в парку, де малювали свої улюблену їжу і вдосконалювали англійську мову шляхом рольових ігор. Кемпери брали активну участь в різних іграх, їм було досить цікаво спілкуватися англійською мовою та співпрацювати один з одним. Атмосфера усім днів у таборі надихала та мотивувала дітей до обговорення та створення одного єдиного проекту на тему «Здоровий спосіб життя».

Наостанок підсумком насиченого табору стали closing-up activities. Усі учні отримали нагороди за індивідуальну та колективну роботу в таборі.

Переглядів: 396 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024