П'ятниця, 26.04.2024, 11:57















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Червень » 14 » Літній мовний табір в Турятському НВК
09:16
Літній мовний табір в Турятському НВК

     Літній мовний табір у Турятському НВК був проведений, враховуючи роль англійської мови як мови міжнародного спілкування, з 03 по 14 червня.

На базі нашого закладу було організовано роботу літнього мовного табору відпочинку з денним перебуванням “Wonderland” (Країна чудес). Його метою було створити відповідне мовне середовище та умови для заохочення учнів до вивчення англійської мови.

Цього літа у таборі відпочивали, навчалися та змагалися 26 учнів 3, 4, 5, 6, 7-х класів, це учасники двох груп – молодшої та середньої.

Роботу в таборі забезпечували вчителі англійської мови Громей О.М. та Копилець О.Г.

Запропоновані вчителями матеріали відповідали сучасним тенденціям викладання англійської мови та базувалися на автентичних ресурсах. Для розвитку мовленнєвих навичок учнів пропонувалася низка різних за типами, часом та спрямованістю завдань. Навчання іноземній мові поєднувалося з відпочинком. План виховної роботи був насичений різноманітними заходами з урахуванням вподобань та віку дітей. Навчально-виховний процесс у таборі організовувався за тематичними днями: День спорту, День дружби, День творчості, День довкілля, День культури тощо. Кожен день починався із зарядки.

В перший день роботи табору кожна група вибирала собі назву, девіз, речівку, пісню та проведено конкурс на кращий малюнок на асфальті, присвячений Дню захисту дітей. Під час табірної зміни регулярно проводились бесіди та інструктажі по запобіганню виникнення нещасних випадків . Також для середньої групи було організовано екскурсію до міста Кам’янець- Подільського та печери “Вертеби, що знаходиться поблизу села Більче Золоте.

Вдалим, емоційним та пам’ятним був День присвячений мамі, де кожен учень розказав про найдорожчу людину в світі. Саме в цих розповідях діти повторили багато вивченої лексики з різних тем, а також дізналися багато нового.

Діти вчились працювати злагоджено, підтримувати один одного, відноситись з повагою до кожного, хоч діти були з різних класів. Рухливі форми роботи на свіжому повітрі змінювалися пізнавальними сесіями у класній кімнаті.

Закриття табірної зміни відбулося у вигляді дня талантів, на якому діти показали все, чому навчилися. А потім було організовано нагородження учнів за активну участь.

Висновок

Отже, можемо стверджувати, що наш навчальний заклад створив умови для цікавого дозвілля дітей, що дало можливість їм творчо розвиватися, розширювати світогляд. Діти весело провели час разом із друзями, розвинули свої таланти та дізналися багато чого нового.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 325 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024