П'ятниця, 29.03.2024, 14:45















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Червень » 4 » Підсумки тижня в освіті: головні події
10:00
Підсумки тижня в освіті: головні події

    В Україні триває зовнішнє оцінювання випускників. Цього тижня учасники зовнішнього оцінювання склали тести з англійської, німецької, французької та іспанської мов. Наступного тижня програмою тестування передбачено проведення ЗНО з біології, історії і географії.

Затверджено порядок про повторні документи ЗНО. У разі звернення учасники тестування можуть отримати дублікат сертифіката ЗНО, повторний сертифікат зовнішнього оцінювання, а також витяг із відомостей результатів тестування.

Вступники, які поїдуть до села, отримають пільги при вступі. Абітурієнти медичних і педагогічних вишів, які укладуть угоду про відпрацювання у селах, починаючи зі вступної кампанії 2019 року, отримають право на першочергове зарахування на бюджет.

На ЗНО в магістратуру вже зареєстровано 25 тисяч осіб. У МОН зазначають, що загалом цього року очікується до 60 тисяч вступників у магістратуру тих спеціальностей, вступні випробування на які проводитимуться за технологією ЗНО. Реєстрація триває до 5 червня.

Оприлюднено результати вибору підручників для 1 класу. Інститут модернізації змісту освіти оприлюднив результати вибору школами проектів підручників. Замовлення на підручники надійшли від управлінь освіти обласних та Київської міської державних адміністрацій.

МОН пропонує фінансувати дитсадки з бюджету. В освітньому відомстві наголошують, що дошкільна освіта не має бути заручником доходів громад. Щоб виправити ситуацію у Міносвіти наголошують на необхідності впровадження відповідної субвенції з держбюджету.

Міносвіти зможе отримати €6 млн на шкільну реформу. На ратифікацію парламенту направлено угоду між Україною та Фінляндією, що передбачає отримання коштів на підтримку реформи, зокрема, на підвищення кваліфікації вчителів початкової школи.

Е-кабінет вступника: як не допустити помилок. Директор ДП «Інфоресурс» Оксана Бєлік розповіла про найпоширеніші помилки абітурієнтів, яких необхідно уникнути вступникам під час подачі вступних документів до навчальних закладів в електронному вигляді.

Затверджені підручники, що видадуть за кошти бюджету. Міністерство освіти і науки затвердило переліки підручників для 5 і 10 класів, що видаватимуться за кошти державного бюджету в 2018 році. Усього до переліків включено понад 170 підручників.

Переглядів: 468 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024