Четвер, 25.04.2024, 15:17















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Червень » 04

       Кінні прогулянки і їзда верхи стають дедалі більш популярними видами активного відпочинку. Адже в прогулянках на конях є незвичайність і екстрим, користь, аристократизм і спілкування з розумними та добрими тваринами. Саме тому 04 червня  учні 5-А, 5-Б та 6 кл. під час навчально-виробничої практики вирішили  відвідати  Клуб верхової їзди «Троя», що в селі Реваківцях Кіцманського району.

     На території площею майже 6 гектарів є поле для верхової їзди, декілька манежів для тренувань, конюшня, де, власне, вирощують і виховують скакунів. Діти тут не просто розважилися, але навчилися добре триматися в сідлі. Усього у власності клубу дев’ятеро коней різної породи і троє поні. Усі вони спокійні та доброзичливі. Протягом кількох годин наші учні засвоїли науку спілкування з кіньми і не хотіли  з ними розлучатися.

 

 

        

Проглядів матеріалу: 580 | Завантажив: Коровійська_ЗОШ | Дата: 04.06.2015 | Комментарії (1)

     У вівторок, 2 червня  відбулося відкриття літнього англомовного табору за напрямком "Країнознавство". Команда молодшої школи "Маленькі Зірочки" до складу якої увійшли учні 2, 3, та 4 класів розпочали свої мандри англомовними країнами. Учасники весело проводили час, грали в різноманітні ігри, спілкувалися англійською на різні теми: представляли себе, розповідали про своє хоббі, про своїх друзів, говорили про погоду, пори року......Співали пісні , створили свої емблеми та символ своєї команди представили дивіз. Різні методи роботи були ефективні, тут проекти, презентації,  відео ролики та мультики (англомовні казки) принесли масу задоволення. 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 534 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 04.06.2015 | Комментарії (0)

    Мрія кожної дитини - піти на літні канікули відразу після закінчення навчального року. Мрія кожного батька та матері - бачити, як власні діти навчаються з задоволенням під час літніх канікул. 

Мальовнича Йорданештська ЗОШ №2 І-ІІ ступенів, що знаходиться на березі річки Сірет, об’єднала ці бажання і прийняла одне рішення - літній мовний табір з французької мови для хлопців та дівчат віком від 10 до 15 років – це чудова можливість покращити знання французької мови, опанувати корисні навики,  активно та весело провести час на свіжому повітрі та в колі друзів.

Кирчу Марія Григорівна та Кирчу Оксана Дмитрівна разом із учнями 5-8-их класів  2 червня  урочисто відкрили літній  мовний  табір. На відкритті діти презентували назву, емблему та девіз загонів, ознайомилися із планом роботи табору, співали пісні та декламували вірші.

У середу, 3 червня учні із великим задоволенням прийшли знову до школи, де відпочивали, займалися спортом, грали в різні ігри, здійснювали цікаві пізнавальні  уявні екскурсії по маршруту «Чернівці-Париж», малювали на асфальті і це все лише французькою мовою.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Йорданештської ЗОШ №2 І-ІІ ступенів Кирчу О.Д.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 639 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 04.06.2015 | Комментарії (0)

      З 26 травня по 28 травня 2015 року у місті Миколаєві на базі обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді відбувся Всеукраїнський юнацький фестиваль «В об'єктиві натураліста – 2015» за темою «Збереження водних ресурсів України».

Його мета - формування екологічної свідомості та дбайливого ставлення до природи засобами художньої творчості, активізація роботи з учнівською молоддю у вирішенні екологічних і природоохоронних проблем, залучення її до активної природоохоронної діяльності.
Учасниками фестивалю стали учні загальноосвітніх, професійно-технічних і позашкільних навчальних закладів з 18 областей - переможці обласних турів конкурсів на кращий відеофільм, кращий слайд-фільм, кращі фотороботи.
Нашу область гідно представили: учениця 9 класу Герцаївського районного ліцею ім. Георгія Асакі Гіргіліжіу Яна зі слайд-фільмом «Аналіз рівня забрудненості ґрунтових вод міста Герца»; Балан Юлія, учениця 8 класу Глибоцького районного ліцею з відеофільмом «Малюємо веселку»; Борейко Анастасія, учениця 9 класу Новодністровської гімназії з фотороботою «Вода навколо нас».
 Крім конкурсів в рамках фестивалю були проведені майстер-класи, зустрічі з митцями, творчі виставки робіт (перегляд відеоматеріалів) учасників, цікаві пізнавальні екскурсії по м. Миколаєву (до обласного краєзнавчого музею «Старофлотські казарми»), поїздка до с. Актово Вознесенського району, до комплексу «Южноукраїнської АЕС», до Миколаївського зоопарку, різні конкурси, вікторини тощо. 
Всі учасники фестивалю отримали дипломи учасників, а Балан Юлія визначена дипломом ІІІ ступеня за III місце в номінації «Найкращий відеоролик». Виставка фотографій учасників Всеукраїнського юнацького фестивалю 
«В об'єктиві натураліста – 2015» ще тиждень буде експонуватись в обласному центрі еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді. Кращий відеофільм буде демонструватись на обласному телебаченні за підтримки Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Миколаївської обласної державної адміністрації.

               

Проглядів матеріалу: 588 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 04.06.2015 | Комментарії (0)

   1 червня – це не просто перший день літа, це день, коли весь світ відзначає Міжнародний день захисту дітей. Він наповнений дитячим сміхом та радістю – це одне з найвеселіших свят!   Цей святковий день вихованці Черепковецького та Старововчинецького  ДНЗ провели дуже весело і дружньо!   Малята Черепковецького ДНЗ показали театралізоване дійство «Ріпка». На святі було багато сміху, радості, посмішок і розваг. Веселі пісні, запальні таночки,  цікаві конкурси  зробили свято захопливим і незабутнім для дітей. На завершення спільний танок дружби згуртував всіх учасників свята.

 Дитинство – це чудова пора надій і сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій. Діти – це майбутнє нашої держави, яке формується в сьогоденні. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 495 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 04.06.2015 | Комментарії (0)

   Літо,  чудова пора для відпочинку і оздоровлення дітей, починається з особливого дня –  Міжнародного дня  захисту дітей, вкотре нагадуючи нам про актуальність дотримання прав маленьких громадян нашої держави.

В цей день педагоги Кам'янського ДНЗ створили свято для своїх вихованців: організували екскурсії, ігри – розваги, спортивні ігри – естафети, змагання команд, конкурс малюнків на асфальті.

Наше бажання – створити умови для всебічного розвитку дітей, реалізації дитячих здібностей, творчо прикрасити кожен день їхнього перебування в дитсадку, наповнити його щасливим дитячим сміхом, адже в наших руках майбутнє України. 

                                                    Домніка Балан, вихователь-методист.

 

 

Проглядів матеріалу: 517 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 04.06.2015 | Комментарії (0)

     Сонячний літній день дарував радощі учням нашої школи. До Дня захисту дітей вихованці нашої дошкільної групи приготували цікавий виховний захід « Ми – діти твої , Україно», а учні молодших класів подарували їм святковий концерт. Після якого учні 5 класу запросили дошкільнят в гості до казки і презентували їм театральну виставу «Колобок» (вчитель Богданюк М.Р.)

 Для учнів середніх класів вчитель фізичної культури Дулгер В.Г. організував «Веселі старти» та волейбольні змагання.

                                                                              ЗДВР: Скутарь В.І.

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 505 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 04.06.2015 | Комментарії (0)

    Серед безлічі свят, якими рясніє наш календар, виділяються ті, які не залишають байдужими нікого. Одним із таких є Міжнародний день захисту дітей, який традиційно святкується 1 червня. Звичайно, можна стверджувати, що про дітей слід піклуватися завжди, можна розгортати навколо цього питання дискусії. Але все це залишиться непоміченим для самих дітей, бо вони сприймають світ по-своєму.

2 червня шкільне подвір’я Червонодібровського НВК наповнювалось гомоном, сміхом, вигуками захоплення. Ми всі дружно рушили на "Козацьку Січ", де і відзначили це чудове свято  та відкриття літнього мовного табору з англійської мови.

Діти поділилися на 3 команди. Кожна команда склала свій девіз на англійській мові, виконала пісню, вірш та показала пантоміму. Не обійшлось й без спортивних конкурсів з м`ячем -" ВИБИЙ М'ЯЧА З РУК","ЧИЙ М'ЯЧ ПРУЖНІШИЙ","У КОГО М'ЯЧ?" та багато інших . Перемогла дружба!

Так непомітно, у вирі веселощів, промайнув цей день. А нам, дорослим, слід задуматися над тим, що про більше щастя, ніж усміхнене дитяче обличчя, нам і мріяти годі. Тож постараймось якомога більше радувати дітей не лише в свята,  а й будні. Не тільки подарунки, але й щире, тепле слово, розуміючий, уважний погляд можуть зробити дива. Тому ніколи не забуваймо, що "людина починається з добра".

 

Проглядів матеріалу: 550 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 04.06.2015 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024