П'ятниця, 19.04.2024, 00:32















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Червень » 10

Вірте в талант і творчі сили кожного вихованця

              Василь Сухомлинський

    Під гаслом «Ми діти твої, Україно!» 2 червня 2015 року в Глибоцькому центрі туризму та краєзнавства відбувся творчий звіт гуртка «Самодіяльна і туристська пісня», приурочений до Міжнародного Дня захисту дітей. Учасникам свята були вихованці нашого творчого об’єднання, їх батьки, педагоги та гуртківці центру, гості.

Вже стало традицією – на кожен масовий захід одягати вишиванки. Так було і цього разу. Діти у яскравому вишитому вбранні, хліб-сіль на святковому рушнику, сині та жовті кульки, квіти та піднесений добрий настрій – все це створило напрочуд теплу дружню атмосферу.

Звучав Гімн України, багато пісень на різну тематику наживо, під супровід акустичних гітар у виконанні ансамблю гітаристів «Гармонія» та під фонограми,  віршів. Ведучі творчого звіту розповіли батькам та гостям про основні методи, напрямки роботи гуртка, ознайомили присутніх з нашою діяльністю протягом навчального року. Повірте, розповідати було про що! Це участь у заходах нашого закладу, шкіл, міста, району та області, різних громадських організацій, закладів освіти та культури. Багато уваги протягом року приділялося патріотичному вихованню молодого покоління, суспільно-корисній роботі, благодійній, екскурсійній та концертній діяльності.

Діти мали можливість виступати на районній та обласній сценах; відвідати поранених воїнів у військовому госпіталі; бути учасниками вогників-зустрічей з ветеранами Другої Світової війни, різних конкурсів, фестивалів, свят, форумів, конференцій, тематичних вечорів, творчих майстерень, туристських зльотів, змагань тощо.

На творчому звіті гуртка вихованці мали можливість продемонструвати свої таланти, навики та вміння перед глядачами.

Пісню «Діти України» наша вихованка Олександра Стрельчук (учениця 4 Б класу Глибоцького ліцею) виконувала двічі в цей день, адже вранці вона приймала участь в обласному фестивалі дитячої творчості «Сонечко 2015» серед організацій та установ соціальної сфери, який проводиться вже три роки поспіль в Міжнародний День захисту дітей. Цей фестиваль організували та провели Чернівецький Департамент соціального захисту населення разом із волонтерами, представниками Чернівецького Червоного Хреста, спонсорами. Олександра співала серед «особливих» дітей, на долю яких випали випробування хворобами. З рук голови обласної ради профспілки В. Толмачової Саша отримала чергову грамоту обласного рівня за участь у такому фестивалі. А зупинилась я на особистості цієї мініатюрної дівчинки не випадково. Адже в свої 10 років Олександра Стрельчук є активною учасницею різноманітних конкурсів, свят, концертів, форумів. В цьому році вона стала переможцем районного конкурсу «Рідна пісня» (І місце) у своїй віковій категорії та лауреатом обласного  конкурсу. Минулого року вона перемогла в районному турі конкурсу «Чисті роси» (І місце). Перераховувати досягнення маленької Олександри можна довго. Адже вона займається в нашому творчому об’єднанні вже 4 роки.

До всіх присутніх звернувся директор Глибоцького центру туризму та краєзнавства Дудка Анатолій Петрович.

У багатьох матерів на очах забриніли сльози, коли з вуст їхніх дітей лунали слова вдячності та любові!

Час нашого свята промайнув швидко і невимушено. Дві години нашого спілкування залишаться в пам’яті кожного учасника.

І, як завжди, спільне фото на пам'ять!

 

Хай час летить,

Вкраїна розцвітає

Крізь клекіт хвиль

Життєвої ріки,

Усе, що стало вічним – не вмирає,

І Україна хай живе віки!

Такими були фінальні слова нашого заходу. І, звичайно, пісня у виконанні всіх вихованців творчого об’єднання «Музика надії і любові», назва якої говорить сама за себе. Надії вам і любові!

    Керівник гуртка – методист   Глибоцького центру туризму  та краєзнавства  Сисолєтіна Галина Іванівна

Проглядів матеріалу: 569 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.06.2015 | Комментарії (0)

день туризму в нашому ліцеї     Учні Глибоцького ліцею провели день туризму. З цієї нагоди було проведено ряд заходів. Керівниками туристичних гуртків Сандулом Д.В. і Митранюк О.П.  провелися заняття з розкладання туристичного намету, техніки в’язання туристичних вузлів, заняття з правил користування компасом та орієнтування на місцевості. Командний дух та почуття відповідальності перед колективом особливо відчувалися під час подолання перешкод. Також були проведені бесіди: про види туризму, туристичне спорядження, вогнище, правила поведінки в лісі та ін. Нагородою для всіх учасників був хороший настрій та море позитивних емоцій. Але, звичайно, в конкурсних програмах визначалися і переможці. На завершення гуртківці "Туристичної пісні" - керівник Сисолєтіна Г. Г. заспівали туристичні пісні.

 

 

 

 

 

 

день туризму в нашому ліцеїдень туризму в нашому ліцеї

Проглядів матеріалу: 540 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.06.2015 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024