П'ятниця, 29.03.2024, 17:59















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Червень » 11

    Дня, 2 червня 2015 року, в Коровійській школі чекали з нетерпінням 20 учнів, які виявили бажання вдосконалити свої знання з англійської мови у літньому мовному таборі, який було відкрито при школі. Цей день пройшов під гаслом «My native region – My native land».Робота табору розпочалася вранці на шкільному подвір’ї із урочистої лінійки-відкриття. Чобан В.А. оголосила план роботи на тиждень, а також зазначила, що робота в таборі буде проводитися за тематичними днями. З усіма учнями було проведено вступний інструктаж з техніки безпеки. Завершилася лінійка флешмобом, під час якого учні утворили «веселий смайлик». У подальшому, на базі кабінету англійської мови, учні 8 класу, відвідувачі мовного табору, розповіли всім присутнім про Україну, Київ, Буковину та Чернівці. Діти підготували багато віршів та пісень про нашу Батьківщину. З розрізаних літер англійського алфавіту вони складали слова, які, на їхню думку, найкраще характеризують Україну, а хвилинкою розваги були розгадування ребусів та кросвордів. По завершенню роботи всі отримали завдання на наступний день.

     А другий день був присвячений музиці “Music day”. Ще з попереднього дня перед табористами було покладено складне завдання: підготувати пісню англійською мовою та проспівати її на загал. Дітки креативно попрацювали, більшість пісень були про дружбу, любов та, звісно, такий довгоочікуваний відпочинок. Чимчинська О.І. та Мельник О.О. підготували підбірку пісень для музичного конкурсу "Караоке ". Серед вивчених пісень найбільше стали до вподоби такі пісні: "Pray for Ukraine", "My heart will go on", "Yesterday", "Wreking ball", "Hideway". Учням також було запропоновано, прослухавши двічі незнайому пісню, заповнити пропуски на розданих вчителями-вожатими аркушах. Найактивніші учасники були нагороджені оцінками-«смайликами». Серед них учениця 2- Б класу Шотропа Діана, 2 - А класу - Мокан Аліса та учень 3-Б класу Руденко Ростислав. Завершився день смачним шоколадом та печивом.

        В третій день роботи мовного табору учні мали змогу розширити та поглибити свої країнознавчі знання про Великобританію, Францію та Україну. За допомогою презентацій діти ознайомилися із визначними пам'ятками, здійснили заочну мандрівку визначними місцями Лондону, Києва та Парижу. Після перегляду презентації на тему “Travelling Around Great Britain and Ukraine”, з метою перевірки уваги учнів під час перегляду, а також розвиток інтелектуальних та логічних здібностей під час надання відповідей на запитання, була проведена вікторина. По її закінченні табористи були об’єднані в дві групи. І група готувала проект«Ukraine», а II - «Great Britain», які потім вони представляли. Навіть дуже сором’язливі діти проявили себе, свої таланти, вміння та навички. Учні отримали масу емоцій, вражень та задоволення. Серед найкращих та найактивніших учнів було визначено учнів 7 – А, 3-Б, 2-А та 2-Б класів.  

          Четвертого дня із нетерпінням чекали всі табористи, бо знали, що немає нічого кращого за подорожі. Усі  діти провели цей день по-особливому: молодші - мандрували стежинами рідного села та пізнавали все нові й нові краєвиди села Коровія; 5-6 -  помандрувади до кінного клубу в с.Реваківці, а 7-8 - відвідали сусіднє село Валякузьмин, де весело провели час у лісі на «Козацькому хуторі» та в "Казковій долині". Вони гралися, дихали свіжим повітрям і насолоджувалися перебуванням на природі! Відпочиваючи, розучили нові англійські пісні та пригадали ті, які вже вивчили. Повертаючись додому, всі діти бурхливо обмінювалися враженнями! Їх обличчя сяяли радістю, а очі світилися від щастя та побаченого за день!

      Швидко спливли захоплюючі табірні дні. Як все хороше закінчується, так і завершив свою роботу літній мовний табір при Коровійській ЗОШ І-ІІІ ст. На початку його роботи здавалося, що він буде нескінченно довгим. Але ці дні, насичені яскравими заходами, змістовним відпочинком, екскурсіями - пролетіли непомітно.

        І ось - ОСТАННІЙ ДЕНЬ! Так само, як і в перший, вранці всі вони зібралися на урочисту лінійку, де ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 908 | Завантажив: Коровійська_ЗОШ | Дата: 11.06.2015 | Комментарії (2)

   Ось і фініш!!!  8 червня завершив свою роботу літній мовний табір з англійської мови у Глибоцькому ліцеї. Учасники табору взяли участь у флеш-мобі "За єдину Україну! Ми проти війни!". За участь у літньому мовному таборі були вручені сертифікати. Найактивніші учасники нагороджені грамотами. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 519 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 11.06.2015 | Комментарії (0)

   Вже стало доброю традицією проводити прощання з початковою школою в Черепковецькій ЗОШ. Класовод Баюк І.Г. зі своїми учнями підготували цікаве та змістовне свято. Присутніх порадували запальними танцювальними номерами, цікавими гуморесками, веселими піснями та віршами. Діти- випускники були нагороджені іменними дипломами про закінчення 4 класу.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 481 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 11.06.2015 | Комментарії (0)

                                       Садок сьогодні проводжає

                      Найкращих діточок своїх,

                              А школа радо зустрічає

                      Першокласників таких!

   Ось і настав той час, якого чекали всі: і дорослі, і діти – випускний в дитячому садку, - перший крок дитини у доросле життя.

        Святково прибрана зала, чарівні дівчатка у бальних сукнях, елегантні хлопчики, схвильовані батьки та вихователі. Вони так чекали та готувались до цього дня, чи не найвидатнішої події у їхньому житті. А випускників цьогоріч в нашому закладі – 64 ( в трьох старших групах). Тож привітали їх малюки, батьки, працівники, а завідуюча Валентина Іванівна вручила їм перші в їхньому житті дипломи та медалі випускника дитячого садка.

       Свята минули весело та цікаво. А попереду у випускників та їхніх батьків відповідальний період – підготовка до школи. Впевнені, що знання, отримані в стінах закладу стануть надійним  фундаментом   успішного навчання в школі.

Успіхів вам, діти. А батькам терпіння і мудрості.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 578 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 11.06.2015 | Комментарії (0)

      Дитинство – це чудова пора сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій. У ці чудові літні дні квітує барвами і дитячими талантами Глибоччина.         

10 червня  дошкільнята району взяли участь у гала-концерті обласного етапу фестивалю дитячого виконавського мистецтва вихованців дошкільних навчальних закладів «Крок до зірок».  Дошкілля району представляли: Мар’яна Когут – вихованка Глибоцького ДНЗ «Сонечко»,  Анастасія  Головач – вихованка Грушівського НВК (номінація «Вокал») та ансамбль «Веселі нотки» дошкільнята Валякузьминського ДНЗ (номінація «Гра на музичних інструментах»). Юних артистів було урочисто нагороджено грамотами та подарунками. 

      Хочеться висловити слова вдячності організаторам фестивалю Дороговій Е. Г. та Савчук О.С.  за високий рівень підготовки та проведення заходу, бо саме  створення умов для всебічного та гармонійного розвитку дитини є одним із основних завдань дошкільної освіти.

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 479 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 11.06.2015 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024