П'ятниця, 26.04.2024, 22:28















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Червень » 09

    5 червня у дошкільному підрозділі Грушівського НВК відсвяткували головну подію у житті маленьких дошкільнят-випускників -  «Прощавай, садочок рідний!».

Свято відбулося на території закладу. Привітати випускників прийшли рідні та друзі. Випускники старшої групи підготували святкове дійство "Веселкова феєрія". Дошкільнята показали присутнім, чому вони навчилися протягом року перебування в дитячому садочку: виконали вальс, декламували вірші, співали пісні, танцювали, відгадували загадки та виконували частівки.

Молодші дошкільнята,  також привітали своїх старших товаришів та побажали їм добре вчитися у школі:

-  Ми бажаємо щиро вам,

Всім майбутнім школярам,

Щоб навчались на дванадцять,

Не підводили ви мам.

Слова вітання висловили  і вихователі:

- Хай вам щастить на шляху широкім,

Любі дівчатка мої ясноокі.

 Вмійте боротися з лихом завзято,

Непосидючі сміливі хлоп'ята.

Адміністрація Грушівського НВК висловила подяку батькам за співпрацю: «Дорогі батьки! Ми вдячні вам, що ви довірили нам своїх маленьких діточок. Як би не поверталась наша доля, ми повинні пам'ятати, що діти наша радість, наша надія, наше життя».

Вихователі привітали дітей зі святом і вручили їм грамоти та подарунки.

Заступник директора з ВР                                         Зінкевич Д.В.

Проглядів матеріалу: 515 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.06.2015 | Комментарії (0)

    Останнього дня учасники мовного табору переглянули уривки англомовних фільмів, треків до мультфільмів, прослухали презентації окремих учнів про улюблених акторів, героїв та провели дискусії за темами згідно плану роботи. 5 червня в нашій Камянській ЗОШ І-ІІІ ступенів були проведені  проведені урочистості з нагоди закриття Літнього мовного табору,а саме всі загони - "Little Stars","Roses","Doves of peace"разом представили флешмоб "МИ проти війни. Ми за єдину Україну", під час якого учасники танцювали, співали англомовних пісень, згодом цитували улюблені римівки, цитати, вірші. Керівники груп підвели підсумки роботи табору, зазначивши вагомі успіхи своїх вихованців і долучившись до привітань Адмістрація школи нагородила всіх  учасників пам"ятними сертифікатами  та дипломами. Веселі, задоволені учні висловили свої позитивні враження  та побажання щодо функціонування табору, та пізніше мали прощальні "Tea-parties"   у своїх групах. 

 

 

Проглядів матеріалу: 551 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.06.2015 | Комментарії (0)

    З 2 по 8 черня у Чагорській ЗОШ І-ІІІ  ст. працював літній мовний табір з англійської мови за напрямком “Краєзнавство”. До табору, за заявками батьків, було прийнято 30 учнів 4-х, 5-х та 6-х класів та троє волонтерів, представники 7-го класу. Відповідно до класів, було створено три команди: “Little stars” (учні 4-го класу), “Happy girls” (учениці 5-го класу), “Flippers” (учні 6-го класу). Капітани команд разом з волонтерами приготували логотипи, емблеми та речівки для представлення своїх команд. Кожен робочий день розпочинався з:

- державного гімну України,

- звіту команд про готовність до роботи,

- ранкової зарядки,

- плану роботи на день

- підсумки за день.

Проглядів матеріалу: 552 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.06.2015 | Комментарії (0)

     З 1 по 8 червня при Турятському НВК працював мовний табір з англійської мови. На початку роботи табору після урочистої лінійки вчителі провели анкетування «Мої очікування» та засідання Круглого столу «Відкрий себе». Кожен  учасник групи презентував себе, свої захоплення, розповідав про свою сім'ю.

Ранкова зарядка, яка є традиційною під час навчального року, проводилась і в таборі.

Діти переглядали відео, презентації керівників груп Копилець О.Г. та Громей О.М.  про англомовні країни, провели віртуальні подорожі Україною та Глибоччиною та рідним селом.

Учні - волонтери підготували розповідь про столицю Буковини – Чернівці, та провели гру – змагання «Подорож трамвайчиком: пройди випробування».

Учасники табору оформляли стіннівки,  розповідали  про своїх друзів та домашніх улюбленців,  грали в  «Хрестики – нулики», слухали музику та  брали участь в «Караоке на шкільному майдані». Інтерв’ю Мітран Юлії  «За єдину україну. Ми – проти війни!» спонукало учнів до обговорення теми. Усім сподобався брейн – ринг «Найкращий мандрівник» .

Кожен  день в таборі закінчувався ланчем. А під час закриття – відбулося вручення сертифікатів за участь та нагородження переможців різних конкурсів, змагань.

Учасниця мовного табору, учениця 10-Б класу - Гімчинська Наталя.

 

Проглядів матеріалу: 493 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.06.2015 | Комментарії (0)

День захисту дітей — чудове свято, 
Тут стільки сонця, радості, пісень!
Любові, щирості й тепла багато...
І це для нас знаменний дуже день.

   Міжнародний день захисту дітей святкується 1 червня. Був заснований в листопаді 1949 у Парижі рішенням сесії Ради Міжнародної демократичної федерації жінок. Вперше «Міжнародний день захисту дітей» відзначався у 1950-му році в 51 країні світу. ООН підтримала цю ініціативу й оголосила захист прав, життя і здоров'я дітей одним з пріоритетних напрямків своєї діяльності.

Літо! Сонце! Щебет птахів! А на подвір’ї Волоківської ЗОШ веселий і щасливий сміх дітей. Інакше не може бути. Адже сьогодні – день захисту дітей.

   У цей щасливий день провелися різноманітні конкурси, концерт. Із захопленням, учні 1-5 класу, взяли участь у конкурсі малюнку на асфальті. «Мир», «Україна», «Щасливе дитинство» - були основними темами дитячих малюнків. Після конкурсу малюнків відбувся святковий концерт. На кінець свята учні отримали грамоти у різних номінаціях: «Кращий учень та учениця», «Найпунктуальніший  учень та учениця», «Наймодніший учень, учениця»

Нехай не тільки у визначенийй день вертається увага на дитинство,але

Хай струни завжди брунять знову й знову,

І радість не гасне у юних серцях,

Промінчиком сонце торкне веселково

І щастю дитини не буде кінця.

Проглядів матеріалу: 552 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.06.2015 | Комментарії (0)

    В рамках проведення Дня захисту дітей в Стерченському ДНЗ  відбулося тематичне свято за участю вихованців та педагогів закладу. Дошкільнята разом зі своїми наставниками урочистою ходою під супровід веселої музики розпочали свято. На дитячому майданчику лунав веселий сміх, пісні про літо та щасливе дитинство. До програми святкового дійства входили ігри-забави з піснями, танцями та фізкультурними естафетами. Завершилося свято конкурсом малюнків на асфальті. Діткам дуже сподобалась насичена, динамічна атмосфера свята.

    У малечі повинно бути щасливе дитинств, тож турбота про дітей, захист їх прав повинен стати одним з найголовнішим обов’язком дорослих. Кожного дня, зігріваючи любов’ю і теплом кожне дитяче серце, об’єднуючи  зусилля заради майбутнього, працівники  Стерченського дошкільного навчального закладу намагаються зростити своїх вихованців достойними людьми які неодмінно стануть гордістю країни.

 

 

 

Проглядів матеріалу: 510 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.06.2015 | Комментарії (0)

Любий садочок, ти прощавай,

рідний садочок. нас не забувай.

Ми всі маленькі до тебе прийшли,

та дуже швидко ті роки пройшли!

 Валякузьминський ДНЗ проводжав у перший клас своїх випускників. На свято завітали  гості: методист РМЦ управління освіти Глибоцької РДА Петрик Л.В., с голова Валякузьминської сільської ради Гронік Н.О., працівники ДНЗ та батьки.

    Лунали щирі побажання майбутнім першокласникам. Вихователь Шевчук Л.Г. запропонувала діткам помандрувати в незвичайну подорож - країну спогадів про роки , проведені в дитячому садку . Подорож була надзвичайно захоплюючою, цікавою та веселою.

     Випускників привітали дівчатка молодшої групи "Капітошка, які   виконали танець ляльок. Учасники музичного гуртка "Веселі нотки" (музичний керівник Яковійчук І.В.) зачарували  присутніх дзвінкою та  злагодженою грою на музичних інструментах. Вони виконали дві п'єси : "Тіко - тіко" та " Грайлива полька".

Дітвора щиро подякувала всім працівникам ДНЗ за щасливі роки в дитсадку, турботу й чуйне ставлення, за набуті знання, смачні страви.

     З вуст дітей дуже зворушливо звучала подяка батькам за любов, ласку та  недоспані ночі. Батьки та їх діти-випускники закружляли в прощальному вальсі.

                          Школо, здрастуй!   Дитсадочку наш, прощай!!!

 

Проглядів матеріалу: 973 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.06.2015 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024