Субота, 20.04.2024, 00:41















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Червень » 19

  18 травня профспілка освітян району зібрала  педагогів-ювілярів на традиційне свято-зустріч . «Ювіляр-2015» поєднав за урочистим столом 150 педагогів-ювілярів, усіх, кому у цьому році випало відзначати ювілейні 50, 55, 60, 65, 70, 75, 80, 85 та 90.

Радість зустрічі та спілкування з ювілярами розділили почесні гості: Іван Звоздецький - заступник голови райради; Інна Цуркан - заступник начальника управління освіти;  Олеся Намака – завідувач РМЦ. 

  Ведучі свята – голова райкому профспілки працівників освіти Світлана Лазурко та  головний спеціаліст Оксана Стрельчук  – вміло створили у залі  теплу і затишну атмосферу щирого спілкування. Музичні вітання, поетичні мініатюри від учнів та вчителів району, палкі виступи-настанови від найстарших ювілярів, щирі слова подяки організаторам зустрічі, побажання, спогади, жарти і смуток,- таким розмаїтим був настрій зустрічі.

Подарунки, подяки, святковий концерт і невимушене спілкування за святковим столом створили ювілярам гарний настрій, а щирі слова побажань і вітань від ведучих огорнули  присутніх любов`ю, турботою і шаною:

Нехай летять собі літа,

Нам зупинити їх не вдасться.

Хай буде істина проста:

Чим більше літ-тим більше щастя!

Одноголосно ювіляри висловили подяку управлінню освіти та голові райкому профспілки працівників освіти Світлані Іллівні за теплу зустріч  та головне побажання протягом усього свята було і в очах, і в словах, і в думках кожного: хай буде мир, хай Україна стане вільною, сильною, квітучою європейською державою.

Проглядів матеріалу: 613 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.06.2015 | Комментарії (1)

    На землях України небагато історичних пам’яток, які б за своєю славою та знаменитістю порівнялися із стародавнім Хотином. Мабуть, не знайдеться такого середньовічного літопису чи хроніки, де б не згадувалася Хотинська фортеця та перипетії боротьби за неї між різними державами. 
    Хотину присвячувалися оди, він оспівувався в народних піснях, возвеличувався в літературних творах, героїзувався у баталістичних сюжетах картин. Під стінами могутньої фортеці неодноразово вирішувалася доля європейських народів, тут проходив трансконтинентальний торгівельний шлях, який з’єднував країни Балтії із Левантом, зустрічалися і взаємозбагачувалися культурні надбання християнського та мусульманського світів. Хотинську фортецю будували, укріплювали, штурмували, включали до своїх володінь: давньоруські князі, молдавські господарі, польські королі, українські гетьмани, турецькі султани, російські й австрійські полководці. Твердинею над Дністром захоплювалися і милувалися дипломати й мандрівники, в ній розпочинали кар’єру майбутні військові й політичні діячі, вона стала доленосною для багатьох відомих особистостей нового та новітнього часу.
    Учні 7 класу Старововчинецького ліцею приєдналися до когорти шанувальників міці та багатовікової легендарної історії Хотинської фортеці. Із захопленням учні  слухали цікаву розповідь екскурсовода. Позитивних вражень море!!! 

 

 

 


  


  

Проглядів матеріалу: 525 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.06.2015 | Комментарії (0)

     Кінні прогулянки і їзда верхи стають дедалі більш популярними видами активного відпочинку. Адже в прогулянках на конях є незвичайність і екстрим, користь, аристократизм і спілкування з розумними та добрими тваринами. Саме тому  учні Коровійської ЗОШ під час навчально-виробничої практики вирішили  відвідати  Клуб верхової їзди «Троя», що в селі Реваківцях Кіцманського району.

 На території площею майже 6 гектарів є поле для верхової їзди, декілька манежів для тренувань, конюшня, де, власне, вирощують і виховують скакунів. Діти тут не просто розважилися, але навчилися добре триматися в сідлі. Усього у власності клубу дев’ятеро коней різної породи і троє поні. Усі вони спокійні та доброзичливі. Протягом кількох годин наші учні засвоїли науку спілкування з кіньми і не хотіли  з ними розлучатися.

 

 

 

 

        

 

Проглядів матеріалу: 482 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.06.2015 | Комментарії (0)

 

 

DSCN0234   З метою  популяризації  вивчення іноземних мов в Україні  з 02.06 по 08.06 на базі  Опишенської  ЗОШ був  проведений мовний  літній  табір  з  французької мови.

 На протязі тижня були проведені різні  заходи :КВК на тему: « Уявна подорож до Парижу », круглий стіл на  тему: « Ми за  мир », конкурс  малюнків на тему : «Символи Франції».

 Учасники табору слухали і співали французькі пісні, переглянули фільми: « Людина , яка сміється ».

Під кінець  табору  учні зі своїми наставниками влаштували пікнік,  різні розважальні ігри, співали та танцювали біля вогнища.

 

 

 

 

 

 

 

DSCN0239DSCN0241

Проглядів матеріалу: 550 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.06.2015 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024