Субота, 20.04.2024, 05:00















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Червень » 08

   Який солодкий смак перемоги!  Але в кожній перемозі  -  велика чаша труда. Днями, учень 6 класу Йорданештської ЗОШ №2  - Опаіць Микола був нагороджений подякою управління з питань національної пам'яті ВО "Свобода" та науково-дослідницького інституту українознавства МОН України за участь у Всеукраїнському конкурсі учнівських малюнків та творів "Герої  у моїй родині". Він взяв участь у прес-конференції, яка відбулася в Чернівецькій міській раді, де мав змогу поділився досвідом з іншими учасниками конкурсу. Розповів свою історію і журналістам, які зацікавлені були послухати його, оскільки він був єдиним хлопцем серед дівчат і одним з найменших з учасників. Написавши про свого дідуся, який пройшов афганську війну, зміг  донести свою історію так, що нею зацікавилися.

   Нелегко було, але перемога варта того. Ним пишаються вчителі, рідні та мати, яка підтримає його в усьому. Бажаємо Миколі подальших успіхів!

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 514 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.06.2015 | Комментарії (1)

  Хто здоровий, той сміється

Все йому в житті вдається

Радість б’ється  в нім щоднини

 Це ж  чудово для дитини!       

          Гарні, погожі, сонячні та теплі дні літа для Молодійських  дошкільнят приносять все нові і нові несподіванки. От і сьогодні 5.06.2015р. педагогами закладу було організовано спортивне свято для малюків « Веселі старти», учасниками якого були наші постійні гості: керівник регіонального відділення Олімпійської Академії України в Чернівецькій області та член виконкому Чернівецького олімпійського комітету Ячнюк Юрій Борисович та кандидат у майстри спорту з гандболу Ячнюк Максим Юрієвич.  Вони завзято вболівали,  захоплено підтримували   команди дітей та переживали за їх успіхи. Малята приймали участь в різних естафетах, за що отримали нагороди та подарунки від поважних гостей, які стануть у нагоді дітям під час літніх розваг.  А педагоги  нашого   закладу і надалі  в  оздоровчий  період  будуть планувати заходи  спрямовані  на те, щоб діти виросли сильними й міцними, активними та вправними, витривалими й загартованими  фізично та психічно, що є одним із найважливіших завдань дошкільної  освіти.

Проглядів матеріалу: 567 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.06.2015 | Комментарії (0)

міні-коференція з представником Корпусом Миру   Нещодавно в Глибоцькому ліцеї відбулася міні-коференція з представником Корпусом Миру Тамарою Придатко - керівник Проекту "Викладання англійської мови як іноземної". Тема зустрічі: повернення волонтерів на Україну. Глибоцький ліцей і надалі має на меті співпрацювати з Корпусом Миру.
 
 
 
 
 
 
 
 
міні-коференція з представником Корпусом Миру
Проглядів матеріалу: 572 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.06.2015 | Комментарії (0)

     Завершилась акція «Подаруй футболку солдату», в якій взяли участь 24 школи Глибоцького району. Зібрано 3290 гривень, які передано координатору обласної акції. Учні,вчителі, батьки отримали сертифікати учасників акції та подяки від Голови громадського об’єднання «Буковинська громада». Дякуємо всім учасникам акції, всім патріотам - доброчинцям.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 465 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.06.2015 | Комментарії (0)

    Літо, завдяки своїм сприятливим  погодним умовам і широкому аспекту природних факторів, розкриває великі можливості для організації активної рухової діяльності дітей на свіжому повітрі упродовж всього часу перебування дітей у дошкільному закладі. Літні заходи та розваги в дитячому садку дуже різноманітні.

   Одним із пріоритетних напрямків освітнього процесу Петричанського навчально-виховного комплексу є фізичне виховання дітей дошкільного віку. Воно спрямовується на охорону та зміцнення здоров’я, підвищення опірності й захисних сил дитячого організму, поліпшення його працездатності, на своєчасне формування у малюків життєво важливих рухових умінь та навичок, розвиток фізичних якостей.

  Тому , вже першого тижня червня вихователь Козачук А. П. провела з дітьми двох дошкільних груп спортивну розвагу «Спорт – здоров’я і сила, що дають дітям крила!». Музичний супровід забезпечувала музичний  керівник Паламарюк М.В.

     Учасниками розваги були діти старшого дошкільного віку. Команди «Веселка» та «Сонечко» розказували вірші про спорт, виконали комплекс загально розвиваючих вправ з прапорцями, змагалися у конкурсах «Стрибуни», «Звивиста доріжка», «Естафета з обручами», «Снайпери», «Знайди свою хатинку». Діти вдосконалювали свої фізичні вміння й навички, більше дізналися про історію розвитку футболу, вчилися співчувати та радіти спільним результатам.

  З вболівальниками, дітьми молодшого дошкільного віку, Аліна Петрівна провела інсценізацію казки «Колобок» з використанням фізичних рухів. На завершення розваги учасники обох команд нагороджені медалями та солодкими подарунками. Солодкі подарунки дістались і вболівальникам.

  Дзвінко лунала музика, і дошкільнята весело танцюючи, раділи літньому сонечку.

 

Директор НВК Катренюк Марія

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 490 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.06.2015 | Комментарії (0)

    Мовний табір - це прекрасна можливість для школярів поєднати відпочинок разом із вивченням англійської мови.

З 2 черня у Купському НВК №2 працює мовний табір з англійської мови за напрямком “Краєзнавство”.  Діти мають змогу відпочивати та навчатися англійською мовою адже програма передбачає:

-    виготовлення мистецьких робіт з вивченням нової лексики;

-    заняття на свіжому повітрі, походи на пікнік;

-    сценічні постановки, музика, пісні, дискотека;

-    розвиваючі та спортивні ігри, конкурси та розваги.

Ми  майструємо,  досліджуємо та  граємо.  Діти отримають  море задоволення та неабиякі враження кожен день.

     Вчитель англ. мови А. А. Плеван

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 535 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.06.2015 | Комментарії (0)

 Перелік вебінарів у рамках Всеукраїнського педагогічного інтерактивного марафону
Відкриті педагогічні студії «Якісна освіта
це…»

(8–22 червня 2015 р.)

 

Для участі у марафоні необхідно зареєструватися за адресою: http://www.ranok.com.ua/webinar.html/

 

... Читати далі - тисни тут
Проглядів матеріалу: 819 | Завантажив: Микола | Дата: 08.06.2015 | Комментарії (0)

     5 червня 2015 року відбувся обласний етап ІХ Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв, де Глибоцький район представляла Куделько Софія, вихованка гуртка «Юні лісівники-дендрологи» комунального закладу «Глибоцький будинок творчості дітей та юнацтва» на базі Кам’янської ЗОШ І-ІІІ ст.

Софія здобула ІІ місце у номінації «Захист наукових робіт» із роботою на тему «Експрес-технологія вирощування сіянців сосни звичайної» та грамоту за активну участь у номінації «Виставка-презентація досягнень учнівських лісництв».

За підсумками зльоту, гурток «Юні лісівники-дендрологи» нагороджений дипломом за ІІІ місце в обласному етапі ІХ Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв та активну громадську позицію у справі збереження і примноження лісових багатств рідного краю, пропагування бережливого ставлення до природи та популяризацію екологічних знань.

 

 

Проглядів матеріалу: 488 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.06.2015 | Комментарії (0)

випускний бал одинадцятикласників - 2015 рокуНу, от і все, скінчилися уроки,
Шкільні дзвінки пішли у небуття.
Ви робите свої найперші кроки
У самостійне і складне життя.


    Перегортаючи календар, день за днем, школярі з хвилюванням чекають цього дня. Закінчення навчання у школі, випускний вечір - свято, яке буває лише раз у житті кожної людини. У ньому зустрічаються світлі надії і біль розлуки, радість зустрічі з майбутнім та сум прощання. Адже, приходить час, коли єдина шкільна стежина для всіх випускників розходиться у різні напрямки. Завтра перед ними відкриються тисячі доріг, де кожен з них обере свій особистий життєвий шлях.
Почесними гостями випускного вечора Глибоцького ліцею були: Ванзуряк Григорії Степанович голова Глибоцької районної ради та Швець Василь Григорович начальник управління освіти Глибоцької РДА. Гості привітали випускників, їх батьків та вчителів з урочистою подією і побажали всім міцного здоров'я, успіхів та добробуту.
Випусникам вручили атестати про повну середну освіту і висловили слова вдячності батькам і вчителям. А також учні 11-тих класів подарували всім присутнім пісні, танці і квіти на згадку про чудову мить.
Дорогі випускники, Ви збираєтесь у далеку й незвідану дорогу, тож візьміть із собою благословення своїх батьків та вчителів. Ці благословення вічні, як рідна земля. Вони додадуть вам віри у завтрашній день, надії на власні сили, цілеспрямованості та сміливості у досягненні високої мети у вашому майбутньому. Хай щасливою для вас буде дорога самостійного життя! Хай завжди поруч будуть вірні друзі та мудрі наставники! Щасливої та щедрої долі, вам, дорогі випускники!
 
 

випускний бал одинадцятикласників - 2015 року
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
випускний бал одинадцятикласників - 2015 рокувипускний бал одинадцятикласників - 2015 року

 
Проглядів матеріалу: 588 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.06.2015 | Комментарії (0)

    Ось і виросли малюки... Здається, тільки вчора вони прийшли перший раз з мамами за ручку в наш дошкільний навчальний заклад - і ось вже прийшла пора сказати прощальні слова. Попереду школа - шкільні радості, шкільні товариші, перерви, дзвінки і букварі. Перші труднощі - відповіді коло дошки, оцінки і домашні завдання.

Цими теплими літніми днями  наші хлопчики і дівчатка прощаються з дитячим садочком. Мами, хвилюючись, поправляють випускні сукні та зачіски юним леді, зав'язують краватки своїм вишуканим джентельменам. В стінах Чагорського ДНЗ лунають вірші та пісні, кавалери запрошують юних дам на вальс. Звучать поздоровлення всім працівникам закладу, напутні слова дітям, а у відповідь - слово батьків. Завідувач Дарій Поліна Дмитрівна вручає перші дипломи про здобуття дошкільної освіти, а малюки відкривають свої потаємні мрії. Хтось хоче бути пожежником, а хтось - лікарем, продавцем, вихователем, вчителем...

Тож побажаємо, щоб у кожного сьогоднішнього випускника в неминучому дорослому житті обов'язково здійснилася дитяча мрія!

Вихователь Чагорського ДНЗ Підойма Галина

Проглядів матеріалу: 486 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.06.2015 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024