Четвер, 25.04.2024, 06:53















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Лютий » 01

     Відповідно до плану заходів із проведення у 2016 році в навчальних закладах Глибоцького району Року англійської мови, для учнів Кам'янської ЗОШ І-ІІІ ст. було організовано круглий стіл з Діаною Телегуз (дівчинкою – однолітком з Америки), під час якого діти мали змогу вдосконалити  розмовну мову, дізнатися про звичаї, традиції, спосіб життя американців та навчання в американській школі. А також розказати про свої (українські та місцеві) звичаї та традиції, показати визначні пам'ятки села Кам'янка та розказати цікаві історії їх (пам'яток) виникнення.

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 459 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 01.02.2016 | Комментарії (0)

     Стартує Програма «Вчителі англійської мови - агенти змін», розроблена спільними зусиллями Британської Ради та громадської ініціативи GoGlobal у рамках національної кампанії «Україна Speaking»

Програма спрямована на:

  • покращення якості викладання англійської мови в Україні;

  • підготовку тренерів з англійської мови, які будуть надавати  методичну допомогу вчителям англійської мови у районних центрах області.

Місце проведення

Перший етап проекту реалізується в обласних центрах Львівської, Волинської, Чернівецької, Черкаської, Вінницької, Дніпропетровської,  Херсонської областей та м.Києві.

З 7 областей-участників проекту буде відібрано по 1 вчителю з кожного району області.

У місті Києві буде відібрано по 1 вчителю з кожного району міста. Загалом буде підготовано до 170 тренерів з англійської мови.

Другий етап передбачає покриття всіх регіонів України.

Дати проведення

1-ий тренінг відбудеться з 21 лютого по 26 лютого 2016 р. (включно) метою якого є вдосконалення професійної майстерності вчителів англійської мови.

Під час тренінгу будуть визначені найкращі кандидати для участі в тренінгу для тренерів, що відбудеться в серпні 2016 року.

Серед учителів англійської мови Глибоцького району 14 педагогів виявили бажання стати "агентами змін" і подали заявку на участь у програмі. З нетерпінням чекаємо на результати відбіркового туру.

Проглядів матеріалу: 503 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 01.02.2016 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 458 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 01.02.2016 | Комментарії (0)

   У понеділок 1 лютого розпочинається реєстрація абітурієнтів та випускників шкіл для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні. Цього року процес реєстрації триватиме впродовж місяця і завершиться 4 березня 2016 року.

Особливістю проведення цьогорічного ЗНО є проведення державної підсумкової атестації з української мови і літератури, математики та історії України у формі зовнішнього незалежного оцінювання.

Тестування з української мови і літератури традиційно буде обов’язковим для усіх випускників та абітурієнтів. Також усі випускники шкіл мають скласти один з двох випускних іспитів у формі ЗНО: математику або історію України.

Загалом, учасники ЗНО зможуть скласти не більше чотирьох тестів з переліку предметів ЗНО, до якого включено 12 навчальних предметів: українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, а також англійська, німецька, французька, іспанська та російська мови.

Реєстрація осіб, які братимуть участь у зовнішньому оцінюванні відбувається впродовж декількох етапів.

На першому етапі абітурієнти мають сформувати реєстраційну картку. Оформити її можна самостійно або звернувшись за допомогою до пункту реєстрації чи загальноосвітнього навчального закладу. Окрім загальних реєстраційних даних, учасник тестування при реєстрації має зазначити інформацію про населений пункт, де він перебуватиме у день проведення ЗНО.

Другий етап реєстрації на ЗНО передбачає надсилання до регіонального центру реєстраційних документів.

Випускники поточного навчального року після формування комплекту документів, подаватимуть його до свого загальноосвітнього навчального закладу. У свою чергу школи, формуватимуть списки випускників та надсилатимуть їх за адресою регіонального центру, який обслуговує відповідний регіон.

Особи, які є учнями або студентами професійно-технічних, вищих навчальних закладів, що здобувають повну загальну середню освіту в поточному навчальному році, або є випускниками шкіл минулих років, надсилатимуть реєстраційні документи безпосередньо до регіонального центру своєї області.

Після реєстрації для кожного учасника зовнішнього оцінювання на офіційному сайті Українського центру оцінювання якості освіти буде створена інформаційна сторінка, доступ до якої здійснюватиметься за номером Сертифіката та PIN-коду.

Також Порядком реєстрації для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні передбачена можливість внесення змін до реєстраційних даних шляхом перереєстрації. Така можливість буде в учасників ЗНО до 18 березня.

Порядок реєстрації для участі у ЗНО-2016

Проглядів матеріалу: 534 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 01.02.2016 | Комментарії (1)

     На сайті «ДПА 2016 з англійської мови» розміщено зразки завдань державної підсумкової атестації (далі — ДПА) з англійської мови в 11-му класі, а також методичні рекомендації, що містять детальний опис завдань та критеріїв оцінювання робіт

Завдання для державної підсумкової атестації з іноземних мов на 2015/2016 н. р. підготовлені експертною групою та міжнародними організаціями з урахуванням особливостей національного навчально-методичного забезпечення та зорієнтовані на рівні Загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти та Державного стандарту базової та повної загальної освіти. Матеріали підготовлені у співпраці з видавництвом MM Publications. Зміст тестових завдань будується на автентичних зразках мовлення, прийнятих у англомовних країнах та відповідає сферам і тематиці ситуативного спілкування, зазначеним у шкільній навчальній програмі.

Рівень уміння використовувати мову (лексико-граматичних аспект) перевіряється під час читання та письма.

Під час читання буде визначено рівень сформованості іноземної компетенції:

  • розуміння основної інформації (ознайомлювальне читання)
  • розуміння повної інформації (вивчальне читання)
  • пошук окремих фактів (вибіркове читання)

Метою завдань на перевірку письма є визначення рівня сформованості у випускників умінь, необхідних для виконання комунікативних завдань, які пов’язані із повсякденним життям.

Письмова робота оцінюється за трьома основними показниками:

  • зміст та комунікативна наповненість
  • використання лексики та граматики
  • організація тексту

Зверніть увагу! Вчителі можуть заповнити форму зворотнього зв’язку та отримати підручник від видавництва MM Publications у подарунок.

ДПА випускників загальноосвітніх навчальних закладів буде проведено з 5 по 30 травня 2016 року.

Проглядів матеріалу: 461 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 01.02.2016 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024