Четвер, 18.04.2024, 16:59















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Лютий » 03

     01.02.2016 року соціальними педагогами школи Пернай М.В., Цехмістир А.І. був проведений психолого-педагогічний семінар на тему "Конфлікт - мистецтво взаємодії". В ході його проведення було сформовано уявлення педагогів про специфіку конфлікту як одного із явищ комунікації. Учасники семінару, педагоги Коровійської школи, мали можливість відпрацювати навички аналізу конфліктних ситуацій та знаходження конструктивних способів їх вирішення, а також на конкретних прикладах розглянули моделі поведінки у конфліктних ситуаціях.  Сподіваємося, що дане тренінгове заняття буде корисним для вчителів під час вирішення конфліктних ситуацій, які можуть виникнути в ході роботи (та краще б у цьому не було потреби).

Проглядів матеріалу: 440 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.02.2016 | Комментарії (0)

    Проект «Розвиток дитини» пропонує батькам дітей дошкільного віку новий комплект практичних завдань – «Українська абетка-лабіринт».

Цей комплект простих завдань у цікавій формі познайомить вашу дитину із всіма літерами української абетки.

Завдання комплекту допоможуть дитині запам'ятати написання літер та сприятимуть розвитку логіки, а також дрібної моторики рук.

У кожному завданні комплекту намальована відповідна буква українського алфавіту із простим лабіринтом, яким потрібно прокласти шлях.

Кожне завдання можна роздрукувати на звичайному або кольоровому принтері та використовувати необмежену кількість разів.

Завантаження доступне для користувачів сайту після швидкої реєстрації.

ПЕРЕЙТИ ДО ЗАВДАННЯ

Проглядів матеріалу: 481 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.02.2016 | Комментарії (0)

      З метою дистанційної підготовки до складання тесту зовнішнього незалежного оцінювання з історії України учасники тестування мають можливість скористатися відповідним сервісом онлайн підготовки до ЗНО з історії України, в якому містяться завдання, що були запропоновані для виконання абітурієнтам під час основних сесій ЗНО, а також варіанти тестів, що пропонувались абітурієнтам під час пробного тестування у попередніх роках.

Під кожним завданням з історії України ви знайдете посилання на опис правильного виконання завдання та схему його оцінювання.

Спосіб виконання всіх завдань у запропонованих тестах ЗНО онлайн з історії України максимально наближений до реального тесту, а форма відповіді відповідає виду, що пропонується абітурієнтам у бланку відповідей під час проходження реальних тестів ЗНО.

Після виконання всіх тестів вам будуть надані правильні відповіді на всі завдання та розраховано ваш результат у тестових та рейтингових балах.

Також після завершення тесту буде зазначено час, який ви витратили на його виконання. Ви можете завершити тест достроково натиснувши відповідну кнопку поряд із кожним завданням.

За останнім посиланням у списку тестів, ви можете відкрити повний список усіх тестових завдань зовнішнього незалежного оцінювання з історії України. У цьому варіанті проходження ЗНО онлайн ви отримуєте правильну відповідь на кожне завдання відразу після його виконання.

ЗНО онлайн з історії України

Зовнішнє незалежне оцінювання з історії України відбудеться у п’ятницю 13 травня 2016 року. З особливостями проведення тестування, зокрема, формами завдань тесту, кількістю завдань, часом відведеним на виконання завдань, критеріями оцінювання тощо можна ознайомитися за таким посиланням >>>

Проглядів матеріалу: 512 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.02.2016 | Комментарії (0)

    Науковці Міжнародного союзу електрозв'язку та Одеської національної академії зв’язку ім. О.С.Попова розробили мультимедійний навчальний дистанційний курс безпечного використання ресурсів мережі Інтернет.

Навчальні матеріали курсу подано у графічному, текстовому, аудіо та відеоформаті. Курс розрахований на три вікові категорії .

Базовий рівень  — для дітей дошкільного і молодшого шкільного віку. Основна мета — донести дитині основні відомості про безпеку в інтернеті.  Під час проходження курсу дитина ознайомиться з правилами безпеки, навчиться розрізняти корисні ігри від тих, що містять загрозу.  На цьому рівні проходження курсу дитина обирає собі провідника — хлопчика чи дівчинку, який допомагає пройти усі завдання. Тривалість курсу — приблизно 40 хвилин. Під час проходження курсу дитина періодично відповідає на запитання, що дає змогу закріпити отримані знання.

Середній рівень  розрахований на учнів 5-9-х класів. Основне завдання курсу — не лише сформувати уявлення про ризики у інтернеті, а й мотивувати до дотримання правил. Під час навчання дитина ознайомиться з правилами безпечної поведінки у інтернеті, з ризиками використання мережі, а також навчиться обирати корисні онлайн-ігри. Більше того, у дитини формуватиметься критичне мислення на прикладі оцінювання достовірності інформації в інтернеті. Орієнтовна тривалість курсу — 1 год. 40хв. Після завершення курсу дитина проходить тестування з десяти запитань.

Продвинутий рівень  — для старшокласників, студентів, батьків та вчителів.  У ньому зібрано усю інформацію попередніх рівнів та доповнено її. Користувач дізнається про конфіденційність, методи фільтрації контенту і захисту дітей у інтернеті. Орієнтовна тривалість курсу — 2 год. 40хв.  Після проходження кожного модуля користувач проходить тестування.

На кожному рівні після успішного проходження навчання  автоматично видається сертифікат.

Проглядів матеріалу: 452 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.02.2016 | Комментарії (0)

     МОН України спільно з громадською організацією «Українсько-турецький культурний центр «Сяйво» оголошують конкурс «Малюнок, вірш, лист до мами» з нагоди Дня матері.

Конкурс триватиме з 15 лютого по 15 квітня 2016 року. До участі запрошують учнів  5-11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів.

Роботи, написані українською мовою, потрібно надіслати в електронному форматі на адресу mlistdomami@gmail.com.

Конкурсні роботи розглядатиме й оцінюватиме журі. Переможцям буде вручено спеціальні нагороди й подарунки.

Урочисте нагородження переможців конкурсу відбудеться у Києві (про час і місце буде повідомлено додатково).

Більше інформації — у Регламенті конкурсу, а також за телефонами:  0 44 500 71 03, 0 93 542 75 45.

Проглядів матеріалу: 611 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.02.2016 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024