Субота, 20.04.2024, 08:17















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Лютий » 17

     День Святого Валентина – це день, коли люди відкрито говорять про найпрекрасніші у світі почуття – про кохання та дружбу.

12 лютого у Грушівському НВК було проведено конкурсну програму для учнів закладу, присвячену Дню Святого Валентина.

Рано-ранесенько почала працювати святкова пошта, адже «Скринька кохання» була переповнена валентинками.

Пізніше актив учнівського самоврядування провів конкурс серед учнів 5-7 класів «Найкраща пара». Учасників свята оцінювало компетентне журі у складі Дякону В.М., Парфеній Д.В. та Попеску М.Г.

Розпочалося дійство з історії про започаткування дня Святого Валентина. Після цього було обрано 7 пар для участі у конкурсах. Різноманітні конкурси, веселі забави, чарівні танці, мелодійні пісні створили атмосферу радості й тепла. Кожен учасник переконався в тому, що День закоханих – свято чудес, яскравих вражень і кохання.

ЗДВР                                                                         Зінкевич Д.В.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 363 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 17.02.2016 | Комментарії (0)

Ми сьогодні вас зібрали,

Працьовитих, знатних, славних,

Щоб згадати юність свою,

Щоб зустріти друзів давніх.

Немало вами пройдено доріг,

І от позаду вже шкільний поріг,

Чимало часу – 19 літ,

Ви тут навчались, пізнавали світ.

      13 лютого у Горбівецькій ЗОШ І-ІІст. відбулась зустріч з випускниками школи 1997-1998н.р., також присутніми були  випускники 9 класу , вчителі та ветерани педагогічної праці.

Проглядів матеріалу: 372 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 17.02.2016 | Комментарії (0)

     У Черепковецькій ЗОШ 12 лютого святкували День cвятого Валентина – день, коли люди відкрито говорять про найпрекрасніше у світі почуття – про кохання.
 У  цей холодний лютневий день на душі тепло як ніколи, а повітря заполонили відчуття щастя і романтики. Сьогодні також можна приділити більше уваги,  потурбуватися про близьких та друзів…

Рано-ранесенько почала працювати  святкова пошта, адже «Скринька кохання» була переповнена валентинками . Учні 8 класу підготували розважальний вечір відпочинку « Під знаком Купідона». Різноманітні конкурси, веселі забави, чарівні танці, мелодійні пісні створили атмосферу радості й тепла. Кожен учасник переконався в тому, що День закоханих – свято чудес, яскравих вражень і кохання.

Проглядів матеріалу: 369 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 17.02.2016 | Комментарії (0)

    15 лютого 2016р. з учнями старших класів в Луковицькій  ЗОШ І-ІІІ ступенів  вчителем історії та правознавства Загарюк-Дамян К.С. було проведено національно-патріотичний захід «Афганістан – біль мого серця», де всі присутні вшановували пам’ять загиблого односельчанина воїна – інтернаціоналіста Віктора Сафрюка. Почесним гостем заходу був Павлюк Іван Михайлович учасник бойових дій в Афганській війні та голова Луковицької сільської ради - Косован Віктор Васильович. 15 лютого 2014року на шкільній стіні було встановлено меморіальну дошку на честь Віктора Сафрюка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 409 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 17.02.2016 | Комментарії (0)

   15 лютого, в день Стрітення, в дошкільному підрозділі Новововчинецького НВК відбулось чудове  свято-розвага  «Благослови, мати, весну закликати!»  Діти разом з вихователем Оленюк О.О. згадували зимові свята, будили від сну Ведмедя, закликали та зустрічали Весну-красну, кликали пташок до рідного краю , водили хороводи та  кривого танцю.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Проглядів матеріалу: 357 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 17.02.2016 | Комментарії (0)

                                        Минають дні, ідуть роки,  

       Життя листки перегортає 
                                А біль Афгану - на віки 

              В душі чомусь не замовкає 

        Після Другої світової війни вихідці з України брали участь у війнах і військових конфліктах у 26 країнах світу, де гідно і мужньо виконували інтернаціональний обов’язок. Та найбільш тривалою і тяжкою стала війсь-ково - політична спецоперація в Афганістані: 160 000  українців пройшли вогненними дорогами цієї країни, 3360 не повернулися додому, більш як 8000 зазнали поранення, понад 100 000 перенесли складні захворювання. Над головами воїнів - афганців свистіли кулі. Кожна хвилина їхнього життя могла стати останньою та нестримне бажання повернутися додому до своїх рідних. додавало сили  і мужності.

        15 лютого в Михайлівському НВК було проведено лекцію з нагоди 27-ої річниці виведення військ колишнього СРСР з Афганістану. Мета: розширити знання учнів про історичні події Афганської війни; виховувати повагу і шану до воїнів-інтернаціоналістів, до трагічної сторінки нашої історії; віддати да - нину пам’яті полеглим воїнам-афганцям. У ході лекції учні змогли дізна - тися більше про початок, етапи, наслідки і втрати війни, переглянути відеоматеріали про страшні події. А також прослухали повідомленнями про воїнів – афганців, які народилися в  селі Михайлівка.

       Щорічно ми віддаємо глибоку шану усім без винятку солдатам і офіцерам, рядовим і генералам, робітникам та службовцям, яким судилося пройти вогняне горнило війни в Республіці Афганістан і для кого вона триває й досі у спогадах, у снах, у думках…

 Вчитель історії – Ірина Федоренко

 

Проглядів матеріалу: 419 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 17.02.2016 | Комментарії (0)

«…яке виховання дамо нашим дітям сьогодні,  

           широко одіб’ється завтра  в  усьому характері   

   нашого національного життя»

Софія Русова

   Мати її була француженкою, батько – шведом, вона стала…українкою. Шведсько-французьке походження не завадило Софії  Русо­вій досконало опанувати укра­їнську мову, глибоко пізнати духовність і традиції українського народу. 

   Софія Русова -  жінка, яка все своє життя присвятила педагогіці. Софія щиро дбала про «найдорожчий скарб» свого народу – дітей, молодь, отже, про дошкілля та шкільництво.

   Напередодні 160-ї річниці з дня народження Софії Русової –справжньої патріотки України, педагоги Петричанського НВК провели педагогічні читання «Софія Русова – видатний педагог-просвітитель, письменниця і громадський діяч».

  Педагоги  переглянули презентацію «Життєвий та творчий шлях Софії Русової». Вихователі Козачук Ю.М., Мельничук А.Д., Мельничук Ю.В. говорили про мету, завдання та професійні обов’язки виховательки дитячого садка. Педагогічні ідеї Софії Федорівни щодо виховання мовленнєвої особистості  презентувала Катренюк М.П., а про вплив художніх творів на становлення особистості розповіла вчитель початкових класів Л.П.Стругарь. Моральне виховання молодших школярів, роль родини у вихованні дитини та школу очима Софії Русової  висвітлили  вчителі початкових класів Воробець Л.А., Піцул А.М. та Шелепюк С.М. Цікаві факти про сім’ю, про село Олешню Чернігівської області, де народилася Софія, про школу, де працювала, педагоги дізналися після перегляду фільму «Шляхами Софії Русової».

   Педагогічний колектив навчально-виховного комплексу впроваджує у роботу педагогічну спадщину Софії  Русової. У повсякденній педагогічній практиці переконуємося в мудрості думок Софії Федорівни, що гармонійну людину можна виховати за умов, коли виховання буде: індивідуальним, пристосованим до природи дитини; національним; відповідатиме соціально-культурним вимогам часу.

 

Директор Петричанського НВК   Катренюк Марія

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 443 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 17.02.2016 | Комментарії (0)

    Урок - це дзеркало загальної і педагогічної культури вчителя
                                                 / Сухомлинський В.О. /

     16 лютого  на базі Районного методичного центру було проведено тренінг для вчителів англійської мови на тему «Ефективне планування уроку англійської мови». У даному заході взяли участь 8 малодосвідчених  вчителів Глибоцького району. Організаторами тренінгу були Віра Заяц – методист іноземних мов РМЦ та Ембер Вілхайт – волонтер Корпусу Миру США  в Україні.

    Віра Заяц ознайомила вчителів з основними етапами та складовими уроку англійської мови. Ембер Вілхайт провела практичну частину семінару,  під час якої вчителі, працюючи в групах, розробили та презентували колегам власний план уроку відповідно до заданої теми та використовуючи підручники видавництва «Пірсон».

    Слід відзначити дружню атмосферу тренінгу, а також те, що кожен вчитель мав змогу продемонструвати свою фахову компетентність та знання англійської мови. Усі учасники семінару отримали сертифікати.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 473 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 17.02.2016 | Комментарії (0)

   17 лютого на базі РМЦ відбувся семінар вчителів 1- х класів ( шкіл з румунською мовою навчання) з проблеми    «Впровадження сучасних технологій навчання на уроках в початкових класах»

Працювали учасники семінару 3 години за  планом- тисни тут .

Учасниками семінару-практикуму були схвалені методичні рекомендації з даної проблеми, які сприятимуть створенню ситуації успіху в практичній діяльності педагогів.

Методист РМЦ                Е.М. Леонтій

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 352 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 17.02.2016 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024