Субота, 20.04.2024, 08:20















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Лютий » 20

    Україна ніколи не забуває своїх героїв. До вшанування подвигу учасників Революції гідності й увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні активно долучились учні, вчителі та батьки Купського НВК. Активну позицію, як і у попередніх заходах, зайняли всі члени учнівського самоврядування.

         19 лютого нинішнього року ми розпочали перший урок виконанням Державного Гімну України. Всі класні керівники, класоводи, вчителі, розпочали перший урок   хвилиною мовчання. Також у всіх класах були проведені класні години присвячені цій важливій події в житті нашої країни.

         У коридорі школи підготували виставку присвячену Героїв Небесної Сотні.

         У місцевій  капличці учні, члени учнівського самоврядування запалили лампадки та свічки, хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять всіх героїв, що віддали  своє життя за свободу та незалежність України.

         Члени літгуртка «Лемиіца»  було  прочитано  вірші присвячені Героям Небесної Сотні та всім сучасним патріотам України.

         Учні старших класів переглянули документальні фільми присвячені вищезгаданим подіям.

                           Елеонора Скіпор        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 390 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.02.2016 | Комментарії (0)

   На виконання Указу Президента України „Про вшанування подвигу учасників Революції гідності й увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні” від 11.02.2015р. № 69, листа Міністерства освіти і науки України від 05.02.2016р. №1/9-66 20 лютого 2016 року відзначатиметься День Героїв Небесної Сотні.      
       Щоб віддати належну шану мужнім учасникам Революції гідності, які віддали своє життя, захищаючи ідеали демократії та європейського майбутнього нашої держави у Старововчинецькому ліцеї розпочали перший урок, 19 лютого, виконанням Державного Гімну України та хвилиною мовчання, директор ліцею Чапля Дмитро Петрович пригадав учням події тих трагічних та доленосних днів, а учні приурочили пам'яті героїв вірші та пісню.
       Ліцеїсти підтримали започатковану традицію − обласний флешмоб «Запали лампадку – вшануй пам’ять Героїв Небесної Сотні» − запалити лампадки пам’яті.

Проглядів матеріалу: 408 | Завантажив: Жанет | Дата: 20.02.2016 | Комментарії (0)

Серед усіх наук, що відкривають

 людству шлях до пізнання

 законів природи, наймогутніша,

 найвеличніша наука - математика.    

              (С. Ковалевська)               

   Цікаво і весело пройшов в нашій школі тиждень математики. Метою тижня було підвищити інтерес учнів до навчальної діяльності, до пізнання дійсності та самих себе, а також вихованню самодисципліни та самоорганізації. Впродовж тижня використовувались різні прийоми і форми організації урочної та позаурочної діяльності учнів, які забезпечували підвищення мотивації та пізнавального інтересу учнів, сприяли розкриттю внутрішнього їхнього потенціалу. Учні 5-11 класів прийняли активну участь у проведенні тижня.

        Розпочинали у понеділок з яскравого відкриття тижня. Старшокласники впродовж дня проводили доповіді-повідомлення з життя видатних математиків по всіх класах. Також у понеділок вчителі математики  провели усний журнал «Математика – яскрава та цікава наука», де були залучені всі учні нашої школи. Учні мали змогу ознайомитися з цікавими знахідками та новинками.

        У вівторок провели вікторину математичну серед учнів 5-11 класів, де звучали цікаві повідомлення, розв’язувалися завдання, проводилися інтелектуальні турніри. Особливу зацікавленість проявили учні 5-7 класів. Серед учнів 9-х класів вчитель математики Телегуз С.І. провела інтелектуальну математичну гру «Хто зверху». Перемогли у цій грі учні 9-А класу. Вони проявили зібраність і кмітливість. Також учні 9-х класів проявили інтерес до цікавих фактів математичного калейдоскопу до того ж розповідали учням молодших класів.

        У середу учні 9-10 класів продемонстрували цікаві математичні фокуси. Інтерес до цього проявили

 всі учні. Також на протязі дня учні 5-8 класів провели математичний захід «Історія розвитку математики», де учні розповідали різні цікаві факти з розвитку цієї науки. Проявили інтерес до пізнання різних фактів. Найцікавішої виявилася година цікавої математики «Сірники – не іграшки?», який провела вчитель математики Дякон В.Г. з учнями 7-х класів.

        У четвер учні 8-го класу провели математичний бій. Відбувся цей бій  між командами «WIP» і «Піфагор», де перемогла найкмітливіша команда «Піфагор». Також у четвер вчитель математики Влад В.Г. провела між учнями 5-6 класів математичний КВК. У цій грі змагалися дві команди під назвами «Exponent»(учні 6-го класу) та «Poligon»(учні 5-го класу). Гра складалася з 6 конкурсів: конкурс теоретичний, математична естафета, конкурс капітанів, конкурс намалюй емблему, конкурс «Математична вікторина», усний рахунок. Також був конкурс для глядачів, де учні відповідали на жартівливі математичні запитання. Метою заходу було поглибити і розширити знання учнів з математики; розвивати пізнавальний інтерес, творчу активність, допитливість, логічне мислення; почуття колективізму, відповідальності, вміння працювати командою, виховувати потребу співпереживання і взаємодопомоги. Боротьба була запеклою, і команда "Exponent" довела, що вона найкраща. Завершила цю гру учениця 6-го класу Кучурян Софія, яка розповила вірш про цікаву й потрібну науку математику.

    В п’ятницю учні 10-х класів провели гру «Мужність проти краси».Також учні 11-го класу провели конкурс «Най,… най…, най…»

       Наприкінці дня були проведені  підсумки тижня. Тиждень пройшов на належному рівні. Діти показали гарні знання, вміння та зацікавленість предметом, навички та творчі здібності. Сподіваємось, що шкільне життя дітей цього тижня було біл ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 433 | Завантажив: Микола | Дата: 20.02.2016 | Комментарії (0)

       На виконання Указу Президента України «Про вшанування подвигу Революції гідності й увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні» у Тереблеченської ЗОШ І-ІІІ ступенів сьогодні, 19 лютого 2016 року,  пройшли масові заходи.

В  центрі коридору була розміщена  фото-виставка світлин Героїв, статті та інші матеріали періодики присвячені цім трагічним подіям.  Весь учнівський та педагогічний колектив школи брав участь у  загальношкільному уроці «Вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні», який розпочався виконанням Державного Гімну України та хвилиною мовчання. Перед учнями виступила вчитель історії Габор Ганна Іванівна. ЇЇ розповідь не залишила байдужим жодного з присутніх. На підтримку обласного флешмобу «Запали лампадку – вшануй пам'ять Героїв Небесної Сотні»   більшість учнів запалили свічі пам’яті.

Жертовність Героїв Небесної Сотні має назавжди закарбуватися у свідомості кожного з нас, адже саме ці події змінили хід історії України…

                                                                  ЗДВР Чупрун В.Л.

                                                                 Педагог-організатор Ауріте М.С.

Проглядів матеріалу: 381 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.02.2016 | Комментарії (0)

 19 лютого 2016 року пройшли перші батьківські збори майбутніх учнів 1 класу 2016/2017 н.р. Коровійської ЗОШ І-ІІІ ст.  Директор школи Ольга Георгіївна Лупуляк запросила батьків майбутніх першокласників на віртуальну екскурсію - ознайомитися зі школою, а також представила майбутніх вчителів - Тетяну Теофілівну Деліцой та Марту Вікторівну Тодосійчук (в школі планується набрати два класи). Майбутні класні керівники учнів 1-х класів  провели зустріч-збори, щоб познайомитися з батьками, налаштувати родини на необхідність спілкування зі школою, педагогами, створити оптимістичний настрій на навчальну діяльність, а також розглянули деякі організаційні питання. З батьками було проведено також і соціологічне анкетування з метою виявлення готовності їх дітей до школи, яке провела соціальний педагог Мар'яна Василівна Пернай.

 

  

Проглядів матеріалу: 543 | Завантажив: Коровійська_ЗОШ | Дата: 20.02.2016 | Комментарії (0)

З метою виховання в учнівської молоді розуміння та глибокого емоційного сприйняття ідеї Революції гідності, їх мотивації до героїчного вчинку в ім'я гідності і свободи, формування компетентності патріота-громадянина на прикладах життя і вчинків учасників Євромайдану, сьогодні, 19.02.2016 р., навчально-виховний процес розпочався з виконання Гімну України та хвилини мовчання по всіх 18 класах школи - проведено вшанування подвигу учасників Революції гідності й увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні. Згодом учні підтримали започатковану традицію − обласний флешмоб «Запали лампадку – вшануй пам’ять Героїв Небесної Сотні» і розмістили їх в центральному холі школи.

Заходи з вшанування героїв Небесної сотні продовжуватимуться і в понеділок 22 лютого.

Проглядів матеріалу: 431 | Завантажив: Коровійська_ЗОШ | Дата: 20.02.2016 | Комментарії (0)

Не люди по Майдану – Боги ходять,
Ці хлопці тілом й духом визначні
Слова в них щирі й красномовні –
Вони Вкраїни славнії сини!

    20 лютого - День  Героїв Небесної Сотні, які загинули під час розстрілів Євромайдану у 2014 році. Майдан став символом боротьби, символом утвердження прагнень до європейських цінностей у споконвічно європейській державі.

І за цю боротьбу, за нашу за вами свободу й оновлення країни заплачено страшну ціну: своє життя віддали найкращі. І більшість з них молоді, сильні. Ті, що лише починав жити. Головним у світі є любов, і люди яких ми поминаємо, власне, засвідчили свою любов до Бога й до своєї країни, свого  народу.

Сьогодні, 19 лютого учні Йорданештської ЗОШ І-ІІІ ступенів вшанували пам’ять Небесної Сотні, пам'ять загиблих під час Єврореволюції, Революції гідності, як її називають у народі. Був проведений виховний захід «Герої не вмирають». Віршами та піснями учні 8- 11 класів згадали  усіх Героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє.

Хай пам'ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі. У жалобі схилимо голови. Вони згасли як зорі.

У нашій пам'яті Ви назавжди лишились,
Історія одна, і Ви - її частина.

 

 ЗДВР                  Кирчу О.Г.

 педагог – організатор Малайку А.М.- М.

 

 

Проглядів матеріалу: 438 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.02.2016 | Комментарії (0)

     "Герої не вмирають" - перше, про що думає кожен, згадуючи Героїв Небесної Сотні.

19 лютого в нашій школі відбулись тематичні заходи присвячені масовим акціям протесту в Україні, що відбувались протягом листопада 2013 року - лютого 2014 року.

Класні керівники 6-б, 7-б класів   разом з учнями проводили  годину вшанування подвигу учасників Революції гідності та Героїв Небесної Сотні «Герої не вмирають!».

Силами учнівського самоврядування  було підготовлено та проведено для учнів початкових класів лінійку-реквієм «Пам’ять про загиблих на Майдані», а для 5-11класів - «Помоліться за нас, рідненькі, бо тепер ми у сотні Бога», приурочені вшануванню пам'яті Героїв Небесної Сотні. Учні читали  власні твори про Героїв Небесної Сотні, у скорботі схилили голови  під час хвилини мовчання. Світлою молитвою за Україну та патріотичними закликами завершились лінійки-реквієм, присвячений пам’яті героїв Небесної сотні: “Герої не вмирають! Слава Україні! Героям слава! Героям Майдану – слава, слава, слава! ”

Бібліотекар школи проводила з учнями 7-х класів бесіду «Небесна Сотня у наших серцях», ознайомила школярів із книжкою українського поета Кості Оверченка «Майдану віщий грім», до якої увійшли вірші, народжені останніми трагічними подіями в Україні. Зацікавила юних патріотів  і фотовиставка «Небесна Сотня».
  Відео-урок «Калейдоскоп трагічних подій «Небесна сотня»» для учнів 9-11 класів проводили вчителі історії.

Учні 5 класів зробили виставку малюнків «Подвиг Ваш у серцях дитячих житиме вічно».

Увечері ж учні 7-11класів,класні керівники  разом зі свідомою молоддю селища стали учасниками флешмобу, який зорганізувала районна рада учнівського самоврядування « Лідер».

                                                                              Ольга Коваль член комісії

                                                                 з питань загальної та  додаткової освіти

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 377 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.02.2016 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024