Четвер, 25.04.2024, 19:56















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Лютий » 19

    19 лютого одинадцятикласники Нижньосиньовецької ЗОШ І-ІІІ  ступенів склали чергове шкільне пробне ЗНО з історії України. В процесі роботи був відчутний високий рівень організації діяльності,спокійна атмосфера,творча активність учнів. Кожен із школярів мав змогу перевірити свої знання, відчути себе на даному випробуванні; зрозуміти, як потрібно розподіляти час, щоб встигнути зробити усі завдання.

Думаю, що наше шкільне ЗНО допоможе школярам адаптуватися, почуватися впевненіше. Незабаром пройде уже справжнє ЗНО. Дуже хочеться, щоб школярі склали його успішно.

                             Бажаємо успіху!

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 410 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.02.2016 | Комментарії (0)

Практичним психологом Купського НВК №2 Михайлюк Анною Василівною була проведена година спілкування з теми «Привіт! Я - конфлікт». Метою якого було розширити знання учнів про конфлікт. Оз­найомити школярів із психологічною природою конфлікту, його структурою, динамікою. Показати ефективні шляхи розв'язання конфліктних ситуацій. Вчити використовувати в спілкуванні з іншими людь­ми тактику співробітництва, знаходити конструктивні способи вирішення проблемних ситуацій. Формувати в учнів почуття єдності з колективом, спонукати шко­лярів до роботи над собою. Сприяти взаєморо­зумінню в класі, виховувати повагу до товаришів, по­чуття відповідальності за свої слова і вчинки.

Година спілкування почалася з притчі. Були проведені різні вправи а саме, «Фотографія»,  «Кошик», «Влада», «Розв’яжи  проблему». Учні з великим ентузіазмом складали різні ситуації використовуючи картки Креатив. Анна Василівна ознайомила учнів з стратегіями розв’язання  конфліктів.

Практичний психолог

Михайлюк А.В.

 

Проглядів матеріалу: 391 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.02.2016 | Комментарії (0)

     Пробне  шкільне ЗНО відбулося в Турятському НВК 16 та 18 лютого. Випускники, а їх 36 учнів, пройшли тестування з української мови і літератури, історії України та математики.   

 Завдання до тестування були розроблені методистами РМЦ  спільно з творчими групами вчителів- предметників НВК.

  Практика показала доцільність такого заходу. Учні і батьки розуміють, що такі тренування корисні. Тому в пробному ЗНО, яке відбудеться 2 квітня будуть брати участь 34 випускники нашого НВК.

   Впевнені, що це корисний досвід  для випускників та в майбутньому допоможе успішно скласти «бойове» ЗНО.

 

 

Проглядів матеріалу: 400 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.02.2016 | Комментарії (0)

              17 лютого 2016 року у Димківському НВК було проведено районний семінар – практикум бібліотекарів на високому методичному рівні з проблеми: «Дитяче читання: бачення і перспектива». З презентацією про роботу бібліотеки закладу виступила адміністрація. Гостей привітали учні 9-го класу, які читали вірші про рідний заклад, а педагоги виконали пісню про красу Буковинського села.

            Потім присутніх на семінарі було запрошено на інтегрований  бібліотечний урок «Напевно диво – казка тут живе», який було проведено вчителем української мови та літератури Паламарюк В.П. у 4-му класі. Гості побачили театральне дійство: у відповідних костюмах діти інсценували уривки з найкращих казок світу у сучасній інтерпретації. Великим досягненням вчителя стало те, що діти говорили чітко виразно, правильною літературною  мовою. Педагог зумів у висновках  уроку показати учням визначну роль книги у житті кожної людини, а особливо дитини.

           Бібліотекар запросила після цього всіх учасників семінару на театральну виставу «Поговоримо крізь віки», яку підготувала разом з учнями 7- го класу. Всі мали можливість опинитися у минулому і поспілкуватися з малим Тарасом Шевченком. Найцікавішим моментом виступу семикласників став флеш-моб, під назвою «Книга – це життя». Учні дуже артистично співали і танцювали, зуміли переконливо донести присутнім важливість читання.

            Після цього відбулося засідання круглого столу, що розпочалося виступом методиста Трошиной Н.В., яка розповіла про значимість дитячого читання його бачення і перспективи. Також методист у своєму виступі показала шляхи вирішення інших проблем які зустрічаються у роботі шкільних бібліотекарів.

          Керівник МО бібліотекарів Магалюк В.П. виступила з доповіддю «Криза читання шляхи її подолання». Проблема семінару була розкрита у повному обсязі, всі його учасники отримали велике задоволення.

Заступник директора з НВР Світик О.Ф.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 381 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.02.2016 | Комментарії (0)

       18 лютого в Купському НВК №2  за дорученням начальника управління освіти Глибоцької РДА Василя Барарюка  методист РМЦ Ольга Блисенко  провела пробне шкільне ЗНО з історії України. Історію України обрали одностайно випускники.  У тестуванні взяли участь 10 випускників. Завдання до тестування були розроблені методистами РМЦ  спільно з творчими групами вчителів- предметників.

Наступним предметом  українська мова учні складатимуть наступного тижня. Сподіваємося, що така практика буде корисною для випускників та допоможе в майбутньому без зайвих переживань успішно скласти ЗНО.

 

 

Проглядів матеріалу: 423 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.02.2016 | Комментарії (0)

   18 лютого Опришенську ЗОШ І-ІІІ ст. відівдала  методист РМЦ - Колесник А.І. Метою даного візиту стало  проведення пробного ЗНО випускників 2016р.  У цьому році випускників в Опришенській ЗОШ - 19 осіб. Сьогодні учні спробують власні сили на ЗНО з української мови, а на наступному тижні - з історії та математики.  Дана форма роботи, на нашу думку, являється корисною і потрібної для випускників, одже вони мають змогу ознайомитися з бланком відповідей та особливостями його заповнення, побачити письмові завдання, їх структуру та специфіку, а також пройти всю процедуру ЗНО - починаючи з входу в аудиторію і закінчуючи з ознайомленням результатів проходження ЗНО.

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 411 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.02.2016 | Комментарії (0)

    18 лютого  на базі Станівецького НВК  було проведено  виїздний районний семінар з проблеми: «Культура рідного краю та духовні скарби України».

  Директор навчального закладу Яценюк Г.Д.  разом з членами учнівського самоврядування повідомили присутнім про історію навчального закладу, досягнення педагогічного колективу та учнів, проаналізували напрямки роботи закладу.   

  Учасники семінару відвідали фрегменти уроків « Я у світі» у 3-а та 3-б  класах ( вчителі Постевка Є. Г. та Балан К. К.) -   «Культура рідного краю. Скарби України».  Під час уроку учнями було засвоєно поняття «культура рідного краю» , «духовність», « скарби»; діти дізналися багато цікавого про історичне, культурне та духовне життя наших предків, переглянули відеокліп «Культурні скарби України», презентували інтерактивні технології навчання: працювали у малих та великих групах; займалися проблемно-пошуковою діяльністю, побували в ролі екскурсоводів,  створили «Фоторекламу туристичного агентства», під час якої учні рекламували пам’ятні місця нашого району та області. 

Під час аналізу відвіданого уроку  було відмічено  високу ефективність та результативність даного  уроку; справжній професіоналізм та методичну обізнаність вчителів. Учасники семінару відвідали шкільний  музей. Учасники семінару також відвідали Банченський монастир .        

Втомлені, але збагачені новими знаннями і враженнями, повернуться вчителі з поїздки, щоб згодом усім побаченим і почутим поділитися зі своїми вихованцями.

                                                                      Керівник МО         В. В. Марку

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 437 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.02.2016 | Комментарії (0)

    Події 2013-2014 років не залишили байдужими нікого в Україні та потребують осмислення. Але безперечним залишається одне - мужність громадян, які вийшли на Майдан Незалежності в Києві аби відстояти право українського народу на самовизначення.

Сьогодні учні Опришенської ЗОШ І - ІІІ ступенів вшанували пам'ять героїв Небесної сотні. Метою нашого заходу було прищеплювати любов до Батьківщини, виховувати патріотичну свідомість, розвивати бажання стати гідними громадянами України.

Герої Небесної сотні - теперішній голос нашого сумління та нашої громадянської позиції. Небесна Сотня - це наш біль і наша гордість, це наші сльози і душевний щем вдячності за все, що вони зробили для нас.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 410 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.02.2016 | Комментарії (0)

      В Черепковецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів 19 лютого провели низку заходів по вшануванню Героїв Небесної Сотні .

 Перший урок розпочали з виконання Гімну України, загальношкільної хвилини мочання, та вчителі- предметники і класоводи провели інформаційний марафон по класах.

У вестибюлі школи виставлена портретна галерея «Небесна сотня», де весь день горіла свіча пам’яті. Учні школи та весь педколектив запалили свічки та виставили вислів «Небесна Сотня». Бібліотекарем школи був організований бібліотечний урок «Герої не вмирають».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 361 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.02.2016 | Комментарії (0)

    19 лютого в рамках нашої  школи пройшло пробне тестування за розробленими районним методичним центром завданнями з української мови та літератури для учнів 11 класу. Це допомогло одинадцятикласникам ознайомитися із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, підготуватися психологічно до проходження ЗНО, орієнтуватися в різних формах завдань, розраховувати час на виконання завдань, потренуватися в заповненні бланків відповідей, і врешті - решт перевірити рівень своїх знань з даних предметів.

                                                ЗДНВР  Панчук Л.Т.

 

 

Проглядів матеріалу: 347 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.02.2016 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024