Вівторок, 19.03.2024, 10:32















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Вересень » 18

    Традиційно, кожного року у вересні, напередодні Дня фізичної культури і спорту, відзначають Олімпійський тиждень. В Коровійській школі протягом олімпійського тижня (09.09 – 13.09) була дуже насичена програма.

 

 

 

 

 

БІЛЬШЕ ФОТОГРАФІЙ ЗА ПОСИЛАННЯМ https://photos.google.com/share/AF1QipMdfjLALco_GYpzpZWn3JYSzneQ4HQUtXrCldGpBxwV-Swf12y2S-FQ4MHeT1ap0A?key=M2hJZ1JtckpLUzJFU2pmUjU4U0Y0VWpmRjEzUFFR

Проглядів матеріалу: 323 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.09.2019 | Комментарії (0)

     18 вересня в Глибоцькому ліцеї відбулася зустріч із представниками Управління державної служби якості освіти у Чернівецькій області на якій були присутні директори Глибоцького та Герцаївського району.
Під час зустрічі обговорили функціонал Служби та територіального органу, принципи і технології здійснення інституційного аудиту як інструменту зовнішнього забезпечення якості освіти; підходи до створення індивідуальної внутрішньої системи забезпечення якості освіти. Дійшли висновків, що це не черговий документ у чисельному переліку шкільної документації, а узагальнена модель, за словами учасників академії, своєрідного «щоденника внутрішкільного контролю», що дозволить директору тримати у постійному полі зору та коригувати процеси життєдіяльності закладу, які визначають його якість.

Проглядів матеріалу: 263 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.09.2019 | Комментарії (0)

       Сьогодні, 18 вересня на базі РМЦ, відбувся районний семінар вчителів 2 класів шкіл з румунською мовою навчання. Актуальну проблему сьогодення «Реалізація взаємозв’зку навчання, виховання та розвитку другокласників шляхом формування ключової компетентності - « вміння вчитися» розглянули вчителі початкових класів 15 закладів загальної середньої освіти району.

Відкрила семінар та ознайомила учасників з планом роботи методист РМЦ Леонтій Є. М., також розкрила теоретичну складову семінару в електронній презентації «Методичний супровід формування ключових компетентностей другокласників».

Керівник МО Мар’яна Опаїц презентувала тему «Реалізація взаємозв’зку навчання, виховання та розвитку другокласників шляхом формування ключової компетентності - « вміння вчитися».

З досвідом роботи « Уміння учитись – ключова компетентність молодшого школяра» поділились члени МО ( Шапка О.І.- Йорданештська ЗОШ І-ІІІст., Петрович Т. Р.- Опришенська ЗОШ І-ІІІст., Богданюк М. Р. –Купський НВК №2, Панчук Д. А.-Тереблеченська ЗОШ І- ІІІст., Ватаманюк Т. П. – Волоківська ЗОШ І- ІІІст.).

По завершенню семінару члени МО підвели підсумки, поділилися враженнями реалізації взаємозв’зку навчання, виховання та розвитку другокласників шляхом формування ключової компетентності - « вміння –вчитися». Учасниками семінару-практикуму були схвалені методичні рекомендації з даної проблеми, які сприятимуть створенню ситуації успіху в практичній діяльності педагогів.

 

Проглядів матеріалу: 274 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.09.2019 | Комментарії (0)

     Традиційно на початку нового навчального року у Турятському НВК проведений «Олімпійський тиждень», у рамках якого організовано чимало цікавих заходів: тематичні виховні години, інформаційні хвилинки, олімпійські уроки, випуск стінгазети, спортивні змагання між класами. Згідно плану роботи тижня проведені наступні заходи: змагання з гри у шахи і шашки, змагання з мініфутболу серед учнів 5-9 класів, з тенісу (5-11 кл.), також з волейболу між 10-ми та 11-ми класами. Найкращими визнані: команда учнів 7-Б класу (мініфутбол) та 11-Б класу ( волейбол).

Родзинкою тижня було свято «Тато, мама, я – спортивна сім'я», організоване вчителями фізкультури Дудуцом І.В. та Блуєм М.М.

Веселими і задоволеними залишилися всі учасники змагань. Ми ще раз переконались, що в нашій школі працюють і вчаться сильні, спритні й сміливі люди. Тож бажаємо всім спортсменам тільки перемог – як на спортивних майданчиках, так і за їхніми межами!

 

 

<!--"-- ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 295 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.09.2019 | Комментарії (0)

     Моє ім’я: аналізуємо звуко-буквений склад слова. Це завдання сприятиме розвитку уваги, аналітичного мислення, фонематичного слуху, навички письма, збагаченню словникового запасу учнів і учениць. Виконуючи завдання, дитина розвине навички звуко-буквеного аналізу.

Створюємо комікси №2. Це завдання допоможе дитині на мить стати художником та створити власний комікс. Воно містить два малюнки, на яких зображено початок та завершення історії про безпритульного собаку. Дитині пропонується придумати, як розвивалися події в історії, та відповідно до цього намалювати ще 2 малюнки, а потім розмалювати їх.

Створюємо комікси №5. Це завдання містить малюнок, на якому зображено початок історії про хлопчика, що шукає друзів. Дитині пропонується придумати, як розвивалися події в історії, та відповідно до цього намалювати ще 3 малюнки, а потім розмалювати їх.

Створюємо комікси №7. Це завдання містить малюнок, на якому зображено початок історії про хлопця та дівчину. Дитині пропонується придумати, як розвивалися події в історії, та відповідно до цього намалювати ще 3 малюнки, а потім розмалювати їх.

Вивчаємо емоції за виразом обличчя. Цей комплект завдань допоможе дитині поміркувати над тим, як позначаються на виразі обличчя емоції, які відчуває людина, навчитися зображати їх і зчитувати як елемент невербального спілкування, отже, сприятиме розвитку емоційного інтелекту.

Рахуємо склади й вчимося читати. Цей комплект завдань допоможе дитині відпрацювати навички читання, зрозуміти, що таке «склад», і навчитися виділяти склади в словах. Дитині потрібно розглянути малюнки, прочитати слова й порахувати склади в них, а потім біля кожного малюнка розмалювати стільки квіточок, скільки складів містить його назва.

Рахуємо склади у назвах малюнків. Завдання допоможе попрактикуватися у поділі слів на склади, сприятиме збагаченню словникового запасу. Дитині пропонується розглянути малюнки, порахувати склади у назвах цих малюнків і розмалювати кружечки біля відповідних цифр.

Розмірковуємо, що означає бути справжніми друзями. Це завдання допоможе дитині осмислити поняття «дружба». Дитині потрібно прочитати й поміркувати над значенням тверджень, що характеризують поняття «дружба», а також оцінити свою готовність бути справжнім другом/справжньою подругою, поставивши позначки у відповідних комірках.

Розповідаємо про себе за допомогою різних кольорів. Це завдання сприятиме пізнанню дитиною себе, розвитку емоційного інтелекту. Дитині пропонується розказати про себе за допомогою кольорів. У процесі виконання завдання дитина вчитиметься розпізнавати свої емоції й емоції інших людей, пояснювати реакцію на життєві події.

Коло питань: дізнаємося одне про одного. Це завдання допоможе дитині більше дізнатися про своїх співрозмовників і співрозмовниць, розвинути навички читання й додавання. Завдання сприяє розвитку емоційного інтелекту, комунікабельності, уяви

Вподобання друзів: збираємо та систематизуємо інформацію. Цей ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 333 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.09.2019 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 1692 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.09.2019 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 1606 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.09.2019 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 1587 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.09.2019 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024