Вівторок, 19.03.2024, 04:12















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Вересень » 27

     Сьогодні, у місті Чернівці, 50 буковинських учнів зібрала обласна Школа лідерів учнівського самоврядування «Прогресивний медіацентр в моїй школі». На ній були присутні лідери з Старововчинецького ліцею, Глибоцької гімназії, Волоківської ЗОШ І-ІІІ ст., Луковицької ЗОШ І-ІІІ ст., Тереблеченської ЗОШ І-ІІІ ст. №1. Під час заходу учнів навчали азам створення власного медіаосередку у закладі освіти. Також учасники мали змогу ознайомитись із секретами журналістики, створенням новин з подій. Лідери відвідали Чернівецьку медійну платформу «Шпальта». Цікавим гостем Школи був Андрій Чернюк - продюсер, режисер телебачення і радіо, журналіст та Головний редактор Українського Незалежного радіо в Чикаго (2004-2006 роки), колишній директор та генеральний продюсер українського телеканалу в США –UATV. За підсумками заходу всі учасники отримали сертифікати.

Проглядів матеріалу: 289 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.09.2019 | Комментарії (0)

       24 вересня, учні Коровійської школи взяли участь у Всеукраїнському спортивно-масовому заході "Challenge fest", який проводився з метою формування здорового способу життя та залучення учнів до регулярних занять фізичною культурою та спортом, популяризації і подальшого розвитку фізичного виховання та спорту серед учнів України, піднесення олімпійських цінностей, ідеалів спорту як одного із засобів гармонійного розвитку людини з метою створення толерантного суспільства, поширення ідей гуманізму і виховання патріотизму. В рамках цього заходу старшокласники змагалися в турнірі зі складання кубика-Рубика, а молодші провели турнір бейблейдів.

Найшвидше склав кубик-Рубик учень 9-А класу Руснак Микола - 25,33 сек.

 

Проглядів матеріалу: 272 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.09.2019 | Комментарії (0)

      Найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть спокійно, земля не здригається від страшних вибухів.

Щороку 21 вересня люди у різних куточках планети відзначають Міжнародний день миру, свято, покликане змусити всіх не тільки задуматись, але й зробити що-небудь заради спокою на Землі. Мир у рідній Україні – це найзаповітніше бажання усіх українців, котре вони висловлюють вголос так згуртовано, як ніколи раніше. До відзначення цього свята щороку долучається і наша школа.

Учні 7, 9 класів презентували стінгазети «Діти миру – за мир!», в кожній з яких зазначалося про те, що життя на Землі є найголовнішою ціною. Небайдужими лишилися і молодші наші школярі, які продемонстрували виставку малюнків «Я хочу жити в якісному світі» (1-4 класи). Учні 1-9-х класів приєдналися до Всесвітньої акції «Голуб миру» під гаслом «Голуб миру у моєму вікні!», прикріпивши паперові голуби на вікна школи, аби показати наскільки важливим є МИР, СВОБОДА , ДОБРО і ПОВАГА. В класах проведені бесіди на тему: «Мова Миру починається з мене», «Мир на планеті – щастя всім дітям».

Учні 1-4 кл. стали активними учасниками конкурсу малюнків на асфальті «І дорослі, і малі хочуть мир на Землі!».

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 259 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.09.2019 | Комментарії (0)

    Семінар-нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів освіти району та ОТГ була проведена 26 вересня, у четвер, у конференц-залі РМЦ.

Розглянуто особливості та методики проведення сертифікації педагогів та інституційного аудиту закладів загальної середньої освіти.

Зав.РМЦ Олеся Намака детально розповіла про особливості, завдання, значення та форми проведення сертифікації та аудиту, - своєрідних ЗНО для вчителя та для школи.

Завучі обговорили критерії, за якими здійснюється експертна оцінка діяльності вчителя, форми спостережень за уроком та позаурочною діяльністю, методику створення електронного портфоліо учасника сертифікації.

Переглянуто презентації Управління Державної служби якості освіти Чернівецької області щодо якості освіти та особливостей проведення інституційного аудиту, опрацьовано Абетку для директора.

Під час наради підведено підсумки роботи у серпні-вересні, відзначено, що навчальний рік розпочато успішно; окреслено коло основних завдань на жовтень:

-забезпечення якісного освітнього середовища;

-здійснення якісного освітнього процесу;

-супровід якісної педагогічної діяльності;

-формування якісної системи управлінської діяльності.

Відзначимо, що ЯКІСТЬ є пріоритетом діяльності закладів освіти Глибоччини.

Проглядів матеріалу: 336 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.09.2019 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 1058 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.09.2019 | Комментарії (0)

     2 жовтня Благодійний Фонд «Happy Paw» за підтримки Міністерства освіти вдруге організовує у школах країни «Всеукраїнський урок доброти «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин».

Проведення уроку приурочене до Всесвітнього дня тварин, який відзначають 4 жовтня.

Під час проведення уроку, школярі матимуть можливість ознайомитись із правилами етичного ставлення до тварин, гуманними шляхами розв’язання проблеми безпритульних собак та котів, а також чинними правовими нормами, що стосуються захисту тварин від жорстокого поводження з ними.

Також за результатами проведення заходу Національним реєстром рекордів України планується подолання минулорічного рекорду – «Наймасовіший урок добра в закладах освіти, проведений впродовж одного дня».

Для подолання минулорічного рекорду необхідно провести понад 6 542 уроки в один день, а саме 2 жовтня 2019 року.

Реєстрація на участь у «Всеукраїнському уроці доброти» триває до 01 жовтня 2019 року.

Долучитись до встановлення нового рекорду може будь-яка школа або заклад професійної освіти.

Для участі необхідно:

1. Заповнити заявку на участь у встановленні рекорду за посиланням (до 01 жовтня 2019 року);

2. Провести «уроки доброти» 2 жовтня 2019 року;

3. Зробити фотографії проведення уроків та надіслати їх на електронну адресу – bioetika@happypaw.ua (до 05 жовтня 2019 року).

подати заявку для участі в уроЦІ

Школи учасники зможуть безкоштовно отримати настільну освітньо-пізнавальну гру «Happy paw» від БФ «Щаслива лапа» та ТМ «Purina».

Детальна інформація про урок доброти

Контакти: (067) 537 55 46.

Проглядів матеріалу: 297 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.09.2019 | Комментарії (0)

   26 вересня на полігоні «Прибан» відбувся День відкритих дверей Чернівецького Десантно-штурмового підрозділу. Тут кількасот військовослужбовців упродовж тижня відпрацьовують свої бойові навики і вміння. Подивитися на стрільби, ознайомитися з бойовою технікою, поспілкуватися з військовими на полігон приїхало кілька сотень школярів з різних районів Чернівецької області.

Діти з цікавістю оглядають БТР, спостерігають за стрільбами, фотографуються.

Учні Стерченської, Кам'янської  та Тарашанської ЗОШ разом з вчителями предмета "Захист Вітчизни" взяли участь у "Дні відкритих дверей" .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 252 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.09.2019 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 1651 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.09.2019 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024