Вівторок, 19.03.2024, 13:52















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Вересень » 30

     Уже не перший рік у нашій країні активно відзначають День Дошкілля – свято працівників дошкільної освіти.

Тому 27 вересня 2019 року і у закладі дошкільної освіти «ПРОМІНЬ» пройшло свято присвячене «Дню дошкілля».

Головна мета свята – довести дітям, що садочок для них другий дім де море друзів, іграшок і перші вихователі. В якому їм завжди прийдуть на допомогу. А вихователь - найвірніший і відданий друг. З ним можна і пограти, і позайматися, і погуляти, і навіть поділитися секретом.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 304 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 30.09.2019 | Комментарії (0)

      Вже традиційно у вересні в нашій школі проходить виставка «Осінні фантазії», на якій представлені щедрі дари врожаю. Адже осінь, як жодна інша пора року, буває креативною. Саме восени під ногами та на відстані витягнутої руки можна знайти силу-силенну матеріалу для створення власної затишної осені – чи то з листя, чи то з каштанів, чи то з гарбузів. Восени кожна людина стає Митцем. І кожен витвір вартий уваги.

З самого ранку, 26.09.2019р. у Димківському НВК панував оксамитовий запах красуні осені, адже саме цього дня у нашій школі відбулась виставка дитячих поробок з природного матеріалу та осінніх плодів учнів 3-го класу під керівництвом класного керівника Михайлюк А.В..

Учні активно демонстрували всі багатства, які дарує нам о цій порі наша щедра українська земля та залюбки ділилися один з одним своїми ідеями про те, як саме вони робили свої вироби. Саме їх творчість змусила кожного подивитися на буденні речі по-іншому. Кожен учень разом із батьками представив свою власну композицію. Діти і батьки вразили своєю оригінальністю, креативністю і творчістю композицій. У знак подяки за щедрі дари, учні заспівали пісні «Осінній вальс» та «Іде Осінь, іде….».

Всі роботи, котрі були представлені на виставці, заслуговують похвали! Тому вкотре, всі учасники отримали подяки від школи за участь у виставці! Щиро вдячні усім, хто долучився до заходу.

Заступник з виховної роботи – Барбаза В.М.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 339 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 30.09.2019 | Комментарії (0)

     Додаткове ЗНО у магістратуру коштуватиме 495 грн. Реєстрація вступників для участі в спеціально організованій сесії Єдиного вступного іспиту з іноземної мови триватиме з 07 до 15 жовтня 2019 року. Іспит відбудеться 5 листопада.

Новосад: на зарплати освітян необхідні гігантські кошти. За словами міністра освіти, попередній уряд ухвалив рішення про підвищення зарплат освітян, на виконання якого необхідно 45 млрд грн. Зараз триває робота з Мінфіном, щоб підвищити зарплати освітянам.

МОН оголосило перший етап WorldSkills Ukraine. Цього року конкурс проводитиметься за 17 напрямами. Відбіркові змагання у регіонах розпочнуться наприкінці жовтня. Переможці регіональних етапів отримають відзнаки та візьмуть участь у фіналі WorldSkills Ukraine.

Про встановлення підвищення окладів педпрацівникам. Міністерством освіти, враховуючи чисельні звернення до відомства, надані роз'яснення щодо встановлення підвищення посадових окладів педагогічним працівникам закладів і установ освіти.

Оприлюднений новий порядок підвищення кваліфікації освітян. Документ визначає процедуру, види, форми, обсяг, періодичність та умови підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників закладів освіти і установ усіх форм власності.

МОН просить використовувати українську в освітньому процесі. Відомство звернулось до керівників закладів освіти з проханням забезпечити виконання законодавства України в частині застосування державної мови в освітньому процесі.

Затверджений новий склад Атестаційної колегії МОН. До складу Атестаційної колегії включено 13 осіб. Попередній склад колегії налічував 34 особи. У МОН наголошують, що Атестаційна колегія має бути органом, якому довіряють і який добре виконує повноваження.

Ми утримуємо величезну кількість вишів, - міністр. Команда Міністерства освіти прагне перейти від принципу фінансування всіх університетів до фінансування найкращих. Зараз держава за принципом зрівнялівки через держзамовлення фінансує всіх однаково погано.

В Україні відбудеться Всеукраїнський урок доброти. 2 жовтня Благодійний Фонд «Happy Paw» за підтримки Міністерства освіти вдруге організовує у школах країни Всеукраїнський урок доброти «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин».

Вишам надані рекомендації з підготовки до ЄВІ. Рекомендації МОН містять інформацію щодо вартості спеціального тестування для вступників у магістратуру, особливостей реєстрації учасників та відомості щодо допуску до участі в додатковому конкурсному відборі.

Вступники мають розуміти, чого вартий університет, - міністр. Ганна Новосад висловила переконання про необхідність роботи зі школярами щодо вибору університету. Також вона повідомила, що наступного року МОН здійснить моніторинг працевлаштування випускників вишів.

Повідомлення про дисертації стали безкоштовними. Оприлюднення повідомлень про прийняття дисертацій до захисту відтепер стануть безкоштовними. Вони будуть розміщуватись лише на сайті МОН. Повідомлення приймаються відомством починаючи з 25 вересня.

2020 рік стане роком аудиту в школах, - голова Держслужби. За словами Руслана Гурака, вже до кінця року в країні з'являться історії успіху шкіл, що пройдуть інституційний аудит. Кожна з цих шкіл отримає рекомендації з удосконалення внутрішньої системи забезпечення якості освіти.

Поєднання дошкілля з НУШ є одним із пріоритетів, - міністр. Ганна Новосад зазначає, що до школи приходять діти, які особистісно не готові до неї. Без виправлення цієї ситуації не можна говорити про успішну Нову українську школу, а тому поєднання НУШ з дошкіллям є одним з пріоритетів.

Проглядів матеріалу: 353 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 30.09.2019 | Комментарії (0)

    Професія бібліотекаря була і залишається однією з найбільш затребуваних суспільством. Недарма ваша терпляча робота викликає глибоку повагу і захоплення.

Нехай це свято принесе гордість за свою професію, прагнення до творчості, дух взаєморозуміння з читачами та колегами.

Сьогодні, в день вашого прекрасного свята прийміть слова щирої вдячності та поваги за вашу самовіддану працю. Бажаємо вам здоров’я, оптимізму, благополуччя, нових творчих здобутків і вдячних читачів! Щастя і добра вам і вашим родинам!

 

 

 

 

Начальник управління освіти     Глибоцької РДА                                     В. І. Барарюк

 

Голова райкому профспілки працівників освіти і науки                    С.І. Лазурко

Проглядів матеріалу: 373 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 30.09.2019 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024