П'ятниця, 29.03.2024, 07:20















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Листопад » 25
Проглядів матеріалу: 976 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.11.2019 | Комментарії (0)

   В рамках місячника оборонно-масової роботи присвяченого 28-річниці Збройних Сил України в Кам'янській ЗОШ відбулися змагання по стрільбі із пневматичної зброї серед юнаків 10-11 класів, у яких прийняли участь більше 60 учнів.

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 273 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.11.2019 | Комментарії (0)

   Глибоцька гімназія -велика родина, що нагадує бджолиний вулик. І щороку у вулику поповнення. 22 листопада у ошатній залі відбулося свято"Посвята у гімназисти".Ведучі, Бурла Юлія та Кордубан Денис щиро зустріли усіх гостей:п'ятикласників, їх класних керівників, вчителів та батьків. А заступник директора з навчально-методичної роботи Вороніна Лариса Анатоліївна закликала до підкорення гімназійного Олімпу. Впевнені, що п'ятикласникам це вдасться, адже вони креативні, кмітливі, життєрадісні та талановиті. Про це свідчать виступи п'ятикласників:вони не лише гарно співали та танцювали ,але й грали на музичних інструментах. Завітала на свято Пані Наука зі своїми порадницями:Вірою, Надією та Любов'ю. Вони вручили п'ятикласникам символічний факел знань , закони, емблему та Кодекс честі гімназиста.

Як завжди прикрасили свято своїм виступом Стрільчук Олександра .Батьки теж приготували сюрприз для своїх юних гімназистів.

Ви стали гімназистами нашої дружньої гімназійної родини, тож будьте гідними високого звання, ми зичим вам цвісти, як кущ калини, і щоб красу вашу всі бачили і зблизька і здалля.

 

Проглядів матеріалу: 309 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.11.2019 | Комментарії (0)

Вітаємо Дулгер Анну-Ренату - ученицю 10 класу Купського НВК №2 з призначенням стипендії Президента України!

Успіхів тобі, Анно-Ренато! Президентська стипендія – гідна нагорода за твою розумову працю!

Проглядів матеріалу: 304 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.11.2019 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 703 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.11.2019 | Комментарії (0)

    З метою залучення учнів до духовного багатства української мови та літератури , формування розвиненого і грамотного читача, сприяння вихованню естетичних смаків, розвитку творчих здібностей школярів,відзначення Дня української писемності у Глибоцькій гімназії була проведена декада української мови.

Учні 5-11 класів стали учасниками «Мовно - літературних стежин» , ,що допомогло їм глибше ознайомитися з думками видатних людей про значення мови, зокрема української, у житті кожного громадянина. «Стежини» для учнів були «прокладені» вч української мови та літератури Коваль Ю.С.

Учні 5-х класів побували у дитячій районній бібліотеці на «Мовознавчих розвагах у царстві книг». Спільно з бібліотекарем Т. Федорюк вч. Романюк Н.П. розширила знання учнів з української мови. Даний захід сприяв розвитку творчого мислення школярів, умінню викладати власну думку, виявити знання з композиції художнього твору.

У рамках відзначення Дня української писемності в гімназії проводився І етап І етап ХVІІІ Міжнародного конкурсу з української мови ім.. П. Яцика , учасниками якого стали 39 гімназистів. Серед переможців 5 клас – Андронійчук Максим, Крилюк Вікторія, 6 клас - Цинтар Еліза , Коваль Ольга,7 клас – Бирук Єлизавета, 8- клас - 9 клас – Захарків Владислава, 10 клас - Галіп Оксана, 11 –б – Трачук Софія. Конкурс сприяв підвищенню якості знань з української мови, утвердженню статусу української мови як державної, піднесення її престижу, виховання у молодого покоління українців поваги до мови свого народу.

Всеукраїнський радіодиктант єдності зібрав шанувальників рідного слова серед учнів 9-х класів. Кращою була робота, виконана ученицею 9-б класу П′ ясецькою Анастасією.

Любителі дотепного жарту, знавці української фразеології стали учасниками фразеологічного КВК «Народ скаже, як зав′ яже», який проходив між командами «Веселі україночки» ( 6-а клас) та «Дивослово» ( 6-б ).Учні виявляли знання зі значення фразеологізмів, змагалися в акторських здібностях, інсценізуючи фразеологічні звороти. КВК був проведений вчителем Крючко І.П.

На зустріч з письменницею рідного краю Олександрою Приходько – Возняк завітали у «Літературне кафе» учні 10 класів. Поетеса презентувала школярам власні збірки поезій. Зустріч провела вч Романюк Н.П.

Бібліотекарі гімназії Тетяна В.П. та Цуркан М.Н. підготувала виставку словників і захоплююче розповіла про значущість та багатство словникового запасу рідної мови.

Завершилися заходи в актовій залі конкурсом читців «Мова- диво калинове», у якому взяли участь учні 5-11 класів. З уст виконавців лунала українська поезія, пісні про мову, про Україну. Журі відзначило майстерне виконання поетичних творів учнями 7-а класу Бирук Єлизаветою та Стоян Кристіною ( вч Чугуєва Н.В.), творчим дуетом 9-б кл Чіорнелецькі Діаною та Козачук Мариною, творчим колективом 6-а класу, який представив літературну композицію «О слово рідне, хто без тебе я» ( вч Осіпова А.І.) , Коваль Ольгою 6-б ( вч Коваль Ю.С.)

Переможці конкурсів та активні учасники декади були нагороджені грамотами на загальношкільній лінійці

І. П. Крючко, заступник директора з навчальної роботи

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 259 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.11.2019 | Комментарії (0)

   В рамках тижня "МОДА" першокласники Глибоцької гімназії разом з Орисею Остафійчук та Світланою Тодорюк провели кольоровий тиждень. Цими днями малеча шукала відповіді на питання:
✓ Що означає бути модним?
✓ Як виявити свою неповторність?
✓ Хто створює модний одяг?
✓ Чому здоровим бути модно?..
Діти готували загадки про предмети відповідного кольору, виготовляли аплікації, розмальовували, читали казки. А Капітошка допоміг школярикам зрозуміти кругообіг води в природі.
Кожного дня їх відвідували герої улюбленого мультфільму "Фіксики": Верта, Фаєр, Шпуля, Нулик, Ігрик. Звичайно, не обійшлося і без смаколиків!
Весело і цікаво пройшов тиждень "Моди")))

Проглядів матеріалу: 318 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.11.2019 | Комментарії (0)

    Шість років відділяють нас від початку Революції гідності – часу, коли в холодні листопадові дні люди вийшли на Майдан, щоб сказати «Ні» поверненню до диктатури, «Так» – шляху до Європи. Коли кращі з кращих віддали своє життя за право жити у вільній державі.
З нагоди Дня Гідності і Свободи, в пам’ять людей, які віддали своє життя за рідну землю, за країну в Грушівському НВК І-ІІ ступенів було проведено виховні заходи під загальним гаслом «Вільні творити майбутнє».
Їм, мужнім, незламним патріотам, чиї душі на небесах, був присвячений єдиний урок «Революція гідності – свідомий вибір України» для учнів 5-7 класів, проведений вчителем української мови Оленюком В.О. Притихлі і уважні учні подивилися відеохроніку, яка повідала про ті трагічні події. Ось вони постали перед ними, Герої Небесної Сотні. Вони згасли, як зорі, але житимуть в нашій пам’яті вічно. Взагалі, урок проходив в атмосфері патріотизму та болю за тими, хто не вагаючись, ціною власного життя заплатив за право жити у вільній, демократичній, правовій державі.
Учні 8-9-их класів отримали грутовну інформацію про перебіг революції, її причини та наслідки завдяки уроку-реквієму «Вшануймо честь і подвиг Героїв», проведеному учителем історії Вільчаком Д.Д. та заступником з ВР Зінкевич Д.В. У кінці заходу учні переглянули документальний фільм «Революція Гідності».
 
 
 
 
Заступник директора з ВР Дана Зінкевич
Проглядів матеріалу: 269 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.11.2019 | Комментарії (0)

    Міністр: наші підручники надзвичайно низької якості. Міністерство освіти планує системний  перегляд підходу до закупівлі і експертизи змісту шкільних підручників. За словами міністра освіти і науки, зараз процедура проведення експертизи підручників є фіктивною.

Дослідження PISA покаже якість нашої школи, - Новосад. Міністр освіти повідомила, що результати порівняльного дослідження якості освіти PISA стануть відправною точкою для вимірювання змін у шкільній освіті. Результати PISA будуть оприлюднені 3 грудня.

МОН розпочало консультації з реформи дошкілля. Міністерство освіти проведе низку публічних обговорень щодо реформи дошкільної освіти в Україні. Участь у зустрічах, які будуть проведені у різних регіонах України, зможуть взяти батьки, освітяни та управлінці.

Новосад: мотиваційний лист не стане інструментом корупції. Міністр освіти наголошує, що впровадження практики мотиваційного листа при вступі до університетів має на меті стимулювати абітурієнтів до відповідального вибору закладу освіти і напряму навчання.

В ідеалі маємо перейти на контрактну роботу вчителів, - міністр. Ганна Новосад зазначає, що з часом Україна може перейти на контрактну основу роботи вчителів, де дуже чітко описуватимуться обов’язки і права усіх сторін.

Кількість вчителів є більшою, ніж потрібно, - міністр. За словами Ганни Новосад, в Україні кількість вчителів є більшою, ніж потрібно для існуючого контингенту учнів. Тих вчителів, які працюють у селі, і дітей яких возитимуть до опорних шкіл, потрібно буде перекваліфіковувати.

В українських школярів розвиватимуть м’які навички. Впродовж 5 років школи з різних областей впроваджуватимуть систему з розвитку м’яких навичок, соціально-емоційного та етичного навчання. Міністр освіти зазначає, що м’які навички є складовою успішного навчання.

Науковці зможуть одержати 7 млн євро від ЄС. Уряд ухвалив рішення, завдяки якому українські науковці зможуть одержати близько 7 мільйонів євро в межах допомоги, яку ЄС надав Україні в програмі «Горизонт 2020». Перший конкурс з відбору проектів відбудеться на початку 2020 року.

Відкрилась реєстрація шкіл на GoCamp. Розпочався відбір шкіл, які бажають взяти участь у освітній програмі GoCamp 2020. Програма надає можливість дітям отримати практичні знання з іноземних мов разом з волонтерами з різних країн світу.

Новосад: у школі мають вивчати сучасних письменників. Міністр освіти і науки висловила переконання, що Україні необхідно відійти від традиції страждань всього українського народу, які транслюються школярам через українську літературу.

Оголошення про дисертацію публікуватимуть онлайн. Науковці більше не друкуватимуть оголошення про захист дисертацій в газеті «Освіта України». Відтепер оголошення публікуватимуться на сайті МОН, а самі дисертації надсилатимуться в електронному вигляді.

Реформу НУШ буде супроводжувати новий інститут. Новостворений Український інститут розвитку освіти буде безпосередньо впроваджувати реформу «Нова українська школа» і з часом замінить Інститут модернізації змісту освіти.

В Україні запустили онлайн сервіс перевірки дипломів. В Україні стартувала робота сервісу перевірки документів про вищу освіту. Платформа дозволяє отримувати юридичне підтвердження достовірності диплому безпосередньо на електронну пошту.

Україна використає фінські методики у шкільній реформі. Міністр освіти і науки Ганна Новосад повідомила, що у реформуванні шкільної освіти Україна примножить власний позитивний досвід фінськими методиками та практиками.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 338 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.11.2019 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024