Четвер, 25.04.2024, 14:04















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 12
Гостей: 12
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Листопад » 27

    27 листопада в приміщені актового залу Глибоцького ліцею відбулася звітно – виборна конференція працівників освіти Глибоцького району. Участь у заході взяли голова районної ради Петро Панчук, голова Чернівецької обласної організації Профспілки освіти і науки Володимир Дудчак.

На порядок денний були винесені наступні питання:

  • звіт профспілкового комітету за звітний період;
  • звіт ревізійної комісії;
  • вибори голови профспілки, членів профспілки, ревізійної комісії та обрання делегатів на обласну звітно – виборну конференцію.

Під час виступів та обговорень збори високо оцінили роботу профспілкового комітету. Зокрема зусиллям профспілкової організації у колективі створений сприятливий морально – психологічний мікроклімат та позитивний імідж. Основною метою у роботі профспілкового комітету є піклування про кожного працівника, незалежно від стажу, віку, посади, надання членам профспілки допомоги у вирішені як професійних, так і соціальних питань, підтримка молодих спеціалістів, ветеранів праці. Кожному члену профспілкової організації надається можливість творити, виразити свою індивідуальність, висловити свою думку, проявити принциповість та ініціативу.

Обласна організація Профспілки працівників освіти і науки неодноразово зверталась до Кабінету Міністрів та Міносвіти і вносила свої пропозиції та зауваження до законопроектів, що стосувалися розмірів оплати праці освітян, фінансування закладів освіти, додаткових гарантій педагогічним працівникам. Завдяки злагодженій роботі Профспілки було досягнуто чимало позитивних результатів.

Учасники конференції обрали голову профспілкового комітету працівників освіти терміном на п’ять років – Лазурко Світлану, членів профспілки, ревізійну комісію та 2 делегатів на обласну звітно – виборну конференцію.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 293 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.11.2019 | Комментарії (0)

   У середу, 27.11.2019р. на базі Глибоцького РМЦ, відбулося засідання школи молодого працівника психологічної служби, які працюють на посаді другий рік. Таких психологів та соціальних педагогів – 10.

Нагадаю, що основна мета ШМППС полягає в методично-психологічному супроводі молодих спеціалістів психологічної служби та адаптації до шкільного колективу та роботи.

Сьогодні, учасники ШМППС працювали за таким планом роботи:

  1. Семінар-практикум для психологів «Мої успіхи і невдачі на професійній ниві».
  2. Мультимедійна презентація «Секрети успіху налагодження позитивного мікроклімату в педагогічному колективі»
  3. Особливості консультаційної роботи психолога. Структура та вимоги.
  4. Групова рефлексія щодо проблематики нових форм та методів практичної роботи. Обговорення напрацювань. Різне.

У формі роботи круглого столу, були намічені подальші форми та методи роботи з якими в подальших зустрічах психологи та соціальні педагоги хотіли б ознайомитися та здобути практичні навички.

В кінці засідання ШМППС працівники психологічної служби отримали сертифікати учасників школи.

Методист РМЦ   Колесник А. І.

Проглядів матеріалу: 247 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.11.2019 | Комментарії (0)

Турбота про життя та здоров’я дітей – це

наваж лівіша праця вихователя. Від стану здоров’я,

життєрадісності та бадьорості дітей залежить

їх духовне життя, світогляд, розумовий розвиток,

міцність знань, віра у свої сили.

В. Сухомлинський

    З 18 по 22 листопада 2019року в Нижньосиньовецькому ДНЗ пройшов «Тиждень безпеки дитини». Метою проведення Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності було поліпшення якості освітнього процесу з питань особистої безпеки та захисту життя дітей; пропаганда здорового та безпечного способу життя серед дітей та батьків; вироблення у дітей дошкільного віку умінь та навичок щодо захисту свого життя і здоров'я під час НС.

План основних заходів до Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності виконаний у повному обсязі та результативно. Вихованці середньої та старшої групи отримали та закріпили достатньо знань, умінь і практичних навичок з безпеки життєдіяльності та на випадок екстремальної ситуації.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 289 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.11.2019 | Комментарії (0)

Буковинська зіронька – свято і краса

Нам дарує зоряні диво чудеса

Сміх лунає дзвінко ген за небо край

Посміхайся весело і перемагай

  22 листопада у Чернівцях відбувся цікавий і складний фестиваль-конкурс дитячої творчості «Буковинська зіронька», на якому понад п’ятдесят учасників із усієї області демонстрували свої таланти в ОЦ «Юність Буковини». Діти віком від 9 до 17 років змагалися у трьох номінаціях: вокал, хореографія та художнє читання. «Буковинська зіронька» - це фестиваль- конкурс, який щороку запалює на творчому небосхилі нові яскраві талановиті зірочки.

Глибоцький район представляли:

Піцул Яна - учениця Привороцької ЗОШ, Величко Вікторія – учениця Черепковецького ЗЗСО, Вентонюк Анна - учениця Старововчинецького ліцею, Костинян Андрея – учениця Карапчівського ліцею.

Вітаємо наших зірочок, Костинян Андрею з І почесним місцем та Вентонюк Анну з ІІ почесним місцем.

Бажаємо конкурсантам і в подальшому розвивати свої таланти, ніколи не зупинятись на досягнутому, успіхів та подальшої творчої наснаги.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 334 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.11.2019 | Комментарії (1)

   21 листопада Привороцька ЗОШ І – ІІ ступенів разом з усією Україною відзначали День Гідності та Свободи України. Відзначення цієї дати розпочалося з декламуванням віршів присвячені Дню Гідності та Свободи. Класні керівники провели виховні години «Україна гідна свободи». У бібліотеці організовано тематичну виставку літератури.

Для учнів 6-го класу була проведена виховна година «День Гідності та Свободи України», в ході якої згадувалося історичне минуле України, географічні дані, хвилиною мовчання вшановано памяті Героїв Небесної Сотні та спільно з учнями прочитано молитву за Україну.

Проводячи захід, ми намагалися докласти свою часточку до збереження миру і єдності в нашій Батьківщині. Усі ми сподіваємося, що найзаповітніше бажання українців сьогодні – жити під мирним небом України здійсниться обовязково.

 

 

Проглядів матеріалу: 285 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.11.2019 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024