Вівторок, 23.04.2024, 17:37















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Листопад » 25 » 21 листопада – День Гідності та Свободи
11:50
21 листопада – День Гідності та Свободи

     21 листопада – День  Гідності  та  Свободи.Гідність і свобода – це ті цінності, які нероздільно пов’язані із життям людини, і відіграють важливу роль як у становленні певної особистості, так і суспільства в цілому. Вони лежать в основі моральних ідеалів, принципів, переконань і норм, які визначають стосунки між людьми і ставлення громадян до своєї держави. А найвищим проявом любові до рідної землі є готовність з честю відстоювати її свободу, незалежність, боронити від будь – яких нападів ціною власного життя. Прикладом  такої  любові до  батьківщини  і  є  подвиг  тих, хто  відстоював  і  відстоює  право  на незалежність і  свободу  рідної  України.

  У   Турятському  НВК були проведені різноманітні заходи до Дня революції гідності і Свободи. Це тематичні уроки про видатних діячів українського державотворення, борців за незалежність України , тематичні заняття патріотичного спрямування «Ми – маленькі патріоти»,   «Мій рідний край, що зветься Україна!», учні 1 – 5 класів взяли активну участь у конкурсі малюнків «Ми за мир», серед учнів 8 – 9 класів проведена вікторина «Усе моє, що зветься Україна». Проведено  засідання  круглого  столу серед учнів 10 – 11 класів  на  тему  «Поезія  героїчного  чину», на  якому  читалися  вірші  Ліни  Костенко  , Дмитра  Павличка, а  також  вірш ветерана  педагогічної праці  школи  Вероніки  Сигедін.

 У шкільній бібліотеці діяла виставка літератури на тему: «Моя земля – земля моїх батьків». Проведено загальношкільну лінійку на тему: «Герої  не  вмирають»,на якій вшанували пам’ять Небесної сотні та всіх героїв АТО.

   Вчителями – предметниками проведено п’ятихвилинки, на яких вчителі   донесли об’єктивну інформацію про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддали належну шану патріотизму й мужності громадян.

     Діточками  середньої  групи  дитячого  садочка  під  керівництвом  вихователів виготовлено плакат на  тему  «Хай  завжди  буде  сонце!», проведено  зустріч з воїном АТО Віктором  Кіфірюком, працівником  нашої  школи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 507 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024