Неділя, 28.04.2024, 12:26















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 26
Гостей: 26
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Листопад » 18

     В Купському НВК №2 учні групи продовженого дня радісно зустріли перший сніг. Рухливі ігри на свіжому повітрі допомогли відновити сили після уроків, отримати заряд позитивної енергії надовго.  Під час колективної гри разом з вихователем, Твардовською Я.В., зліпили снігову бабу.

Заступник з НВР  Кирстюк О.М.

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 451 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.11.2016 | Комментарії (0)

   З 9 по 16 листопада в Тарашанській ЗОШ I-III cт. проходив Тиждень безпеки життєдіяльності.   В нашій школі профілактиці безпеки життєдіяльності учнів приділяється значна увага з боку адміністрації школи, вчителів - предметників, класних керівників. Всі заплановані заходи були проведені вчасно. В рамках тижня проведено ряд заходів, спрямованих на інформування учнівської молоді, виховання в неї бережливого ставлення до свого здоров’я, формування навичок безпечного поводження з електроприладами, закріплення правил безпечного переходу вулиці, інформування про користь здорового способу життя і негативного впливу шкідливих звичок на організм, надання першої долікарської допомоги, дії при надзвичайних ситуаціях. Проведені тематичні годин спілкування« Небезпека вдома й на вулиці», « Правила поведінки на льоду», учні 9-11класів захищали реферати, дослідницькі проекти, тощо. Класними керівниками 1-11 класів проведено бесіди по класах з правил поведінки під час навчально-виховного процесу, а також інструктажі з техніки безпеки та попередження ДТП.   В рамках цього тижня був проведений конкурс малюнків на тему: «Збережи здоров'я змолоду», цікаві вікторини, мультимедійні уроки з основ здоров’я, лекції. Протягом тижня були поновлені діючі куточки та стенди вздовж коридорів по безпечній життєдіяльності школярів. На закритя тиждня до нас завітали гості з МЧС які провели лекцію на тему « Обережно вогонь»

                                                                                    Вчитель основ здоровя:   Станіцька Я.М.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 688 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.11.2016 | Комментарії (0)

    Здоров’я – найдорожчий скарб, який дає людині природа від народження і на довгі роки життя.  Отже, чи не найголовнішим призначенням вчителів, вихователів, батьків, власне, усіх, хто має вплив на дітей, є закріплення у свідомості і у повсякденному житті важливої ідеї здорового способу життя і формування навичок відповідної поведінки. Найважливішим завданням сучасної шкільної освіти є формування мотивації до збереження та зміцнення здоров’я людини.

17 листопада на базі районного методичного центру відбувся семінар вчителів основ здоров’я на тему «Використання сучасних методів навчання на уроках основ здоров’я».  Розпочала роботу завідувач РМЦ О.С. Намака, яка побажала всім учасникам плідної праці. Методист РМЦ А.І. Герчак ознайомила присутніх з планом роботи.

Вчитель Червонодібровського НВК Коломійчук О.В., провела пристендовий урок з елементами тренінгу на тему «Профілактика туберкульозу у підлітків». Далі естафету перейняла Чорней О.С., вчитель Турятського НВК, яка запропонувала учасникам семінару взяти участь у «Подорожі країною Здоров’я» (урок у 6 класі). Вчителі мали змогу відчути себе учнями та виконувати завдання, запропоновані вчителями.

По завершенні учасники семінару за круглим столом обмінялися думками та виробили методичні рекомендації.

Методист РМЦ                 А.І. Герчак

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 505 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.11.2016 | Комментарії (0)

    У середу, 16.11.2016р., на базі Черепковецької ЗОШ відбувся районний семінар практичних психологів Глибоцького  району.

  Семінар працював над проблемою: «Профілактика шкільної дезадаптації учнів 1-х, 5-х та 10-х класів». Дана проблема завжди залишається актуальною, тому що  це – період кризових  перехідних етапів навчання дитини.

 Презентував школу, привітав практичних психологів та відкрив роботу районного семінару директор  Черепківської ЗОШ – В.К. Каменюк.    Продовжила роботу семінару, наголосивши у своєму виступі на основних напрямках роботи, формах та методах -  методист РМЦ А.І. Колесник.

  Слід зазначити, що районний семінар складався з двох основних блоків (згідно програми, яка додається): теоретичного і практичного. Теоретичний блок складався із презентації роботи практичного психолога Хаю О.В. згідно обраної проблематики.

   Практичний блок даного семінару складався з роботи у Майстерні для психолога ( просвітницьке заняття), при стендових корекційно-розвивальних занять для учнів 1-х, 5-х та 10-х класів, Великої психологічної гри для педагогів школи «Авіакатастрофа» та релаксаційних вправ.

  Завершився районний семінар підведенням підсумків та виробленням методичних рекомендацій.

 Вважаю, що той  високий  методичний рівень на якому проходив районний семінар практичних психологів є знаковим для психологічної служби нашого району.

    Методист РМЦ

А.І. Колесник.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 536 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.11.2016 | Комментарії (0)

      84 тисячі гривень  зібрали учні та студенти навчальних закладів Чернівецької області в рамках обласної акції «Патріоти – Героям».

Учні Глибоцького ліцею  та Глибоцької гімназії також долучилися до акції "Патріоти-Героям" та взяли участь в обласній учнівській онлайн-конференції.

Мета акції - збір коштів на придбання тепловізора Pulsar Quantum HD 50S для наших захисників 128 окремої гірсько-піхотної бригади 2 гаубичного самохідно-артилерійського дивізіону які вийшли з Дебальцевого котла. Акція тривала упродовж жовтня місяця. В акції взяли участь 193 заклади освіти, ІППОЧО та небайдужі курсанти, батьки, діти яких на Сході, просто небайдужі люди та друзі, Українська православна церква Шипинців та ін.
16 листопада діти Чернівеччини урочисто передали придбаний тепловізор заступнику командира 2-го дивізіону бригадної артилерійської групи 128-ї гірсько-піхотної бригади Губару Євгену Олексійовичу, який саме виїжджав на Схід з відпуски. На зібрані кошти було придбано ще тактичний рюкзак для начальника медичного пункту дивізіону нашої 128-ї гірсько-піхотної бригади Андрію Шамолюку. ДЯКУЄМО ВСІМ ПАТРІОТАМ-ДОБРОЧИНЦЯМ!Рюкзак діти наповнили придбаними медикаментами. І ще закуплено 4 колеса до автомобіля для цієї ж гірсько-піхотної бригади. Організації-поставщики радо йшли назустріч і робили великі знижки, тому нам вдалося придбати так багато, в той час як розраховували тільки на тепловізор. 
На базі Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області відбувся вебінар по підсумках акції та передачі придбаних речей на Схід. Зустріч була надзвичайно зворушлива. Діти наказували повертатись живими і прощалися до нових зустрічей.
Проглядів матеріалу: 472 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.11.2016 | Комментарії (0)

   Велосипед – це елемент демократичного міста, яке асоціюється з високою якістю життя, комфортом, безпекою та рівністю. Він із кожним днем набуває  все більшої популярності  в Україні.
    У травні 2016 року  мешканці  селища  Глибока  брали участь у  реалізації  проекту соціальної дії «Cycle town» , який сприяє  популяризації здорового способу життя серед дітей та молоді селища  та Глибоцького району Чернівецької області, пропагування велотранспорту як альтернативи міського транспорту в селищі Глибока.
      В рамках даного проекту  було встановлено велопарковку і на території Глибоцької гімназії.  Це був один із перших кроків, який  сприяв  пересуванню учнів та молоді на велосипедах, в позаурочний час дав  змогу школярам навчального  закладу більше відвідувати гуртки та позакласні виховні заходи, економлячи час на дорогу.

     У рамках Тижня безпеки дорожнього руху   до учнів Глибоцької гімназії завітали тренери Буковинської агенції регіонального розвитку - Анна та Михайло, які провели тестування  юних велосипедистів, а це учні 5 – 7 класів, на знання правил велосипедиста, представили  змістовну презентацію, надали можливість учням розв’язати ситуативні задачі, переглянути відеоролики. А насамкінець учні отримали  у подарунок  правила дорожнього руху для велосипедиста та флайтер  для пішохода.
   Безпека школярів – це необхідність нашого сьогодення.

                                                      Вчитель основ здоров’я  Андрон Т.О.

Проглядів матеріалу: 465 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.11.2016 | Комментарії (0)

      Найбільше і найдорожче добро в кожного народу – це його мова. І ось нещодавно у Луковицькій ЗОШ до Дня української писемності і мови було проведено літературно-музичну композицію «Диво калинове – наша рідна мова!» Мета заходу – поглибити знання учнів про історію виникнення і становлення письма, виховувати почуття національної гідності і поваги до народу, любові до рідної мови.

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 462 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.11.2016 | Комментарії (0)

Вони до діточок приходять не на службу,

На добру зустріч з нашим майбуттям.

Вони несуть щодня любов і дружбу

І просто віддають своє життя!

             16 листопада відзначив свій 50-річний ювілей Глибоцький ДНЗ «Сонечко». День у день, цілих 50 років тут трудяться по-справжньому творчі люди, які всю свою душу і серце віддають дітям, даруючи малятам щасливий світ дитинства. Всі були раді зустріти в ошатній залі ветеранів дошкільної освіти, які пропрацювали в дитячому садку багато років, почути від них приємні слова і привітання. Скільки малюків пройшли через їх руки, скільки віддали вони тепла і ласки кожній дитині!

    Привітати малечу, вихователів та всю «садкову» родину прибули почеснігості: голова Глибоцької ОТГ Григорій Степанович Ванзуряк, заступник голови Глибоцької РДА Ілля Костянтинович Лопуляк,  заступник голови районної ради Віталій Васильович Гуменний, заступник начальника управління освіти Інна Юріївна Цуркан, начальник відділу культури та туризму РДА Олена Юріївна Рєпіна, голова профспілки Світлана Іллівна Лазурко, методист РМЦ по дошкіллю Лариса Василівна Петрик. Багато теплих слів та побажань із вуст виступаючих лунало в адресу дошкільного навчального закладу.

  Та особлива увага все ж належала господарям – нинішнім вихованцям садочка, які разом із педагогами, музичними керівниками підготували до свята цікаву концертну програму. У такий чудовий день у дитячому садку панувала прекрасна атмосфера.   На концерті  вихованці зворушливо і по-дитячому щиро показували все, чого навчилися у своїй другій домівці – співали, танцювали, розказували віршики, чим  забезпечили чудовий настрій всім присутнім.

 За багаторічну сумлінну працю, вагомі трудові здобутки, професіоналізм, активну життєву позицію та з нагоди 50-річчя від дня заснування ДНЗ,закладу вручили почесні грамоти та подяки. Гості побажали берегиням дитячих сердець добра і родинного затишку, а дошкільному навчальному закладу високих результатів у навчанні та вихованні маленьких українців.Особливі слова подяки присутнім висловила завідуюча Загудалова Аліна Сергіївна.

На День народження прийнято ходити з подарунками, це правило дотримали всі запрошені.Хочеться вірити, що заклад переживе ще не одну славну дату, а ті добрі справи, які уже зроблено за ці роки, будуть справжнім «скарбом» для наступних поколінь педагогів.

Вихователь – методист:

Аліна Войс

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 547 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.11.2016 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024