П'ятниця, 26.04.2024, 15:56















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Листопад » 18 » Глибоцькому дитячо-навчальному закладу “Сонечко” – 50 років
09:29
Глибоцькому дитячо-навчальному закладу “Сонечко” – 50 років

Вони до діточок приходять не на службу,

На добру зустріч з нашим майбуттям.

Вони несуть щодня любов і дружбу

І просто віддають своє життя!

             16 листопада відзначив свій 50-річний ювілей Глибоцький ДНЗ «Сонечко». День у день, цілих 50 років тут трудяться по-справжньому творчі люди, які всю свою душу і серце віддають дітям, даруючи малятам щасливий світ дитинства. Всі були раді зустріти в ошатній залі ветеранів дошкільної освіти, які пропрацювали в дитячому садку багато років, почути від них приємні слова і привітання. Скільки малюків пройшли через їх руки, скільки віддали вони тепла і ласки кожній дитині!

    Привітати малечу, вихователів та всю «садкову» родину прибули почеснігості: голова Глибоцької ОТГ Григорій Степанович Ванзуряк, заступник голови Глибоцької РДА Ілля Костянтинович Лопуляк,  заступник голови районної ради Віталій Васильович Гуменний, заступник начальника управління освіти Інна Юріївна Цуркан, начальник відділу культури та туризму РДА Олена Юріївна Рєпіна, голова профспілки Світлана Іллівна Лазурко, методист РМЦ по дошкіллю Лариса Василівна Петрик. Багато теплих слів та побажань із вуст виступаючих лунало в адресу дошкільного навчального закладу.

  Та особлива увага все ж належала господарям – нинішнім вихованцям садочка, які разом із педагогами, музичними керівниками підготували до свята цікаву концертну програму. У такий чудовий день у дитячому садку панувала прекрасна атмосфера.   На концерті  вихованці зворушливо і по-дитячому щиро показували все, чого навчилися у своїй другій домівці – співали, танцювали, розказували віршики, чим  забезпечили чудовий настрій всім присутнім.

 За багаторічну сумлінну працю, вагомі трудові здобутки, професіоналізм, активну життєву позицію та з нагоди 50-річчя від дня заснування ДНЗ,закладу вручили почесні грамоти та подяки. Гості побажали берегиням дитячих сердець добра і родинного затишку, а дошкільному навчальному закладу високих результатів у навчанні та вихованні маленьких українців.Особливі слова подяки присутнім висловила завідуюча Загудалова Аліна Сергіївна.

На День народження прийнято ходити з подарунками, це правило дотримали всі запрошені.Хочеться вірити, що заклад переживе ще не одну славну дату, а ті добрі справи, які уже зроблено за ці роки, будуть справжнім «скарбом» для наступних поколінь педагогів.

Вихователь – методист:

Аліна Войс

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 547 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024