Четвер, 18.04.2024, 20:33















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Лютий » 10 » Місце зустрічі - квіткова галявина дитинства
10:09
Місце зустрічі - квіткова галявина дитинства

       Школа – невід`ємна частина життя кожного з нас. Учителі-наставники дають нам не лише знання з програмових дисциплін, а й збагачують наш кругозір, закладають фундамент нашого майбутнього. Вони вкладають душу у кожного свого вихованця, радіють успіхам і співпереживають поразкам. Саме у стінах школи ми знаходимо справжніх друзів: близьких по духу людей, з якими часто і у зрілому віці йдемо незвіданою дорогою життя. Іноді через метушню, клопоти, швидкий плин часу ми втрачаємо зв`язки із дорогими для нас людьми, проте в нашій пам`яті назавжди залишаються приємні спогади про безтурботне шкільне дитинство, звуки останнього дзвоника та доброзичливий теплий прощальний погляд вчителя, що благословляв нас у важку та непередбачувану дорогу на порозі дорослого життя.

          Шостого   лютого у Глибоцькій ЗОШ І-ІІІ ст. відбулася зустріч однокласників під гаслом «Місце зустрічі - квіткова галявина дитинства».

Вечір спогадів підготували заступник директора з виховної роботи – Наталя Грижюк та педагог-організатор  Емілія Леонтій разом із одинадцяти-

класниками. Ведучими свята були  випускник, який закінчив 35 років тому – Олександр Крайський та цьогорічна випускниця Анна Мунтян. У залі зібралося чимало охочих побувати на святі, зустрітися з однокласниками, проте найбільшу увагу приділяли нашим ювілярам, котрі закінчили школу 50, 35, 30, 25, 20, 15, 10, 5  і наймолодшим - минулорічним нашим випускникам. Випускники пригадали своє буденне навчання  в школі, збір макулатури та металобрухту, згадали клятву та гімн піонерської організації. Вони поділилися з  цікавими спогадами із свого шкільного життя, розповіли про те, як склалася їхня доля після закінчення школи..

 Радісно привітав присутніх господар свята – директор школи Юрій Блисенко.

 Приємно було усім присутнім переглянути мультимедійну презентацію, яка дала можливість поринути у спогади про минулі шкільні роки.  Також, випускники переглянули презентацію про учасників АТО - випускників нашої школи, вшанували пам’ять Кості Лук’янюка.

Подарували усім присутнім пісні  випускники: Олександр Крайський та Микола Чертушкін. Цікаву концертну програму підготували учні школи: Софія Верхоляк, Павло Карлійчук, Наталя Горобець, Кароліна Русу та Івнка Зайцева. Анкетування випускників  минулих років підготували та проводили учні 11-х класів. За результатами анкетування , в кінці вечора - випускники були нагороджені  дипломами .

 Після закінчення вечора випускники спілкувалися зі своїми вчителями,  зробили екскурсію по школі, відвідали класні кімнати і були приємно вражені змінами, що відбулися у школі. Кожен із присутніх поринув у безтурботні шкільні будні, де панувала повна гармонія між вчителями і учнями та неабияка підтримка однокласників.Наша школа пишається своїми випускниками і чекає їх знову в гості з новими успіхами і досягненнями.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 559 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024