Четвер, 28.03.2024, 15:46















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Листопад » 13 » Районна школа молодого класного керівника
13:52
Районна школа молодого класного керівника

    Бути класним керівником – дуже важлива місія. Адже завдяки його майстерності зароджується інтерес учнів до навчання, формуються соціальні взаємини між ними, розкривається творчий потенціал учасників освітнього процесу. Майстерність класного керівника не мистецтво, а спеціальність якій потрібно навчатися.

13 листопада 2019 року на базі районного методичного центру управління освіти Глибоцької РДА відбулось засідання Школи фахової майстерності молодого класного керівника з теми: «Батьківські збори по-новому: актуально, інтерактивно, корисно».

Координував роботу засідання методист з виховної роботи Руслан Щур, який привітав молодих класних керівників та розпочав засідання з проблематики Школи.

В рамках реалізації інтегрованого курсу з громадянської та міжкультурної освіти «Культура добросусідства» Ларисою Петрик було проведено тренінг сучасні підходи до організації батьківських зборів. Метою тренінгу було допомогти батькам навчитися не тільки відповідального батьківства, а й вибудовувати своє життя, керуючись принципами демократії; жити у злагоді з собою й плекати гармонійні відносини з навколишнім світом; бути небайдужими до своєї держави, свого народу; володіти вміннями генерувати інноваційні ідеї, ухвалювати прогностичні рішення, критично мислити та аналізувати інформацію, розуміти значення права, активно цікавитися суспільним, політичним та економічним життям.

Класним керівником  Глибоцької гімназії Вірою Заяц було презентовано досвід організації роботи з батьківським колективом, висвітлено інноваційні форми роботи з батьками.

Підбиття підсумків Школи та рефлексія були активними та конструктивними. Це були і подяки, і відкриття, і пропозиції. Молоді та класні, вони готові навчатися та навчати, виховувати та, перш за все, любити своїх учнів!

Переглядів: 289 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024